• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸
قم » اجتماعی

شرایط کرونایی قم بسیار شکننده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به کاهش میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: شرایط کرونایی استان بسیار شکننده است و احتمال افزایش مبتلایان بسیار زیاد است.

شرایط کرونایی قم بسیار شکننده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، دکتر سیامک محبی، رئیس مرکز بهداشت استان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم، با بیان اینکه بیش از یک سال است که  در کشور و استان درگیر بیماری کرونا هستیم، گفت: استان قم از لحاظ نرخ بروز بیماری بین ۳۱ استان، در جایگاه بیست و نهم قرار دارد ولی شرایط آبی فعلی بسیار شکننده است و با توجه به کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی احتمال افزایش تعداد مبتلایان در روزهای آینده بسیار زیاد است.
رئیس مرکز بهداشت استان قم با اشاره به شناسایی دو بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در قم و به صدا درآمدن زنگ خطر این بیماری در استان، افزود: در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در روز‌های پایانی سال یا اوایل سال آینده ممکن است روز‌های سختی را پیش رو داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه در چند هفته اخیر، مراجعه به مراکز درمانی افزایش پیدا کرده است و میانگین پذیرش بیمار از ۱۸ بیمار  در هفته گذشته به ۲۸ بیمار در روز‌های ابتدایی این هفته رسیده است، ادامه داد: طبیعتا تعداد بیماران بستری و تحت نظر در بخش مراقبت‌های ویژه نیز در مراکز درمانی استان، افزایش یافته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به انجام ۲۴ هزار و ۱۱۴ تست کرونا از ابتدای طرح شهید سلیمانی تاکنون، گفت: این تعداد تست در بیمارستان ها، مراکز منتخب درمانی، سه آزمایشگاه خصوصی انجام شده است.
دکتر محبی افزود: در هفته گذشته در استان قم ۳ هزار و ۶۵۸ تست از مردم گرفته شده که متاسفانه ۲۰۸ مورد آن مثبت بوده است.
وی با تاکید بر اینکه شاید برخی از مردم بگویند این آمار با تعداد بستری‌ها در هفته گذشته مطابقت ندارد، ادامه داد: لزوما هر بیماری که تست می‌دهد در بیمارستان بستری نمی‌شود و خیلی از مراجعین با درمان‌های سرپایی و قرنطینه شدن در منزل روند بهبودی و پشت سر گذاشتن بیماری را طی می‌کنند.
دکتر محبی با بیان اینکه سرایت بیماری کرونای انگلیسی بسیار بالاست و در مواردی در مدت سه روز فرد را کاملاً زمین‌گیر می‌کند، گفت: متأسفانه میزان مرگ و میر در این بیماری نیز بیشتر است.
رئیس مرکز بهداشت استان افزود: از ۴۶ نمونه گرفته شده از افرادی که مشکوک به کرونا انگلیسی بودند، ابتلای دو بیمار پس از اعلام نتایج قطعی شد که یکی از آن‌ها در بیمارستان بستری است و شخص دیگر نیز در منزل قرنطینه می‌باشد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه این دو بیمار مشکل خاصی ندارند و روند درمانی را پشت سر می‌گذارند، افزود: بیماری کرونا، بیماری هزار چهره است و هر روز یا دقیقه چهره‌های دیگری را به خود می‌گیرد یا با علائم دیگری در بین افراد آشکار می‌شود که این نیز علل مختلفی دارد.
رئیس مرکز بهداشت استان قم با تاکید بر اینکه در بیماری کرونا انگلیسی گروه‌های سنی پایین شامل جوانان، کودکان و اطفال بیشتر درگیر می‌شوند، ادامه داد: امیدواریم خانواده‌ها مراقبت‌های خاصی را در زمینه رعایت مسائل مختلف انجام دهند تا افراد به این بیماری مبتلا نشوند.
وی با بیان اینکه در بیماری‌های ویروسی راه‌های مراقبت و درمانی سختی وجود دارد، گفت: در استان در دو مرحله واکسن کرونا را دریافت کردیم که در مقطع اول ۱۹۰ واکسن بوده و به افراد مدنظر تزریق شده است و منتظر هستیم بعد از گذشت سه هفته مرحله دوم تزریق واکسن را انجام دهیم.
دکتر محبی با اعلام اینکه در مرحله دوم  هزار و ۸۰۰ واکسن وارد استان قم شده است، گفت: در این مرحله نیز افرادی که در مراکز درمانی و در خط مقدم مبارزه با کرونا مشغول خدمت هستند، واکسن را دریافت کرده اند.
وی افزود: انشالله از اردیبهشت ماه یا خرداد سال آینده با تولید واکسن داخلی در کشور، واکسیناسیون عمومی صورت خواهد گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با تشکر از افراد و صنوفی که رعایت مسائل بهداشتی را رعایت می‌کنند، گفت: در هفته‌های گذشته صنوف نانوایی، کافی نت، قنادی، مدارس و مساجد پیشرفت مناسبی در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی داشتند.
رئیس مرکز بهداشت استان قم با بیان اینکه میزان استفاده از ماسک در بین مردم استان به شدت کاهش پیدا کرده است، افزود: در خوشبینانه حالت ممکن، ۶۰ درصد مردم در اماکن عمومی از ماسک استفاده می‌کنند که آمار بسیار پایینی است و انتظار داریم میزان استفاده از ماسک به بالای ۹۰ درصد در بین همشهریان برسد.
وی با بیان اینکه عادی انگاری فعلی نسبت به خطر بیماری کرونا می تواند به افزایش تعداد مبتلایان وبه تبع فوتی‌ها منجر شود، افزود: در صورت ادامه این شرایط، محدودیت‌ها و محرومیت‌هایی در نظر گرفته خواهد شد.
دکتر سید یاسر فروغی، مدیر مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و امیرالمومنین‌(ع) با بیان اینکه متاسفانه در هفته‌های گذشته شاهد افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری را داشتیم، گفت: این خطر احساس می‌شود که همانند اوایل فروردین ماه شاهد افزایش بی‌رویه تعداد مبتلایان باشیم.
مدیر مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و امیرالمومنین‌(ع) افزود: کاهش یا افزایش ابتلا به کرونا به رفتار و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم بستگی دارد.
وی ادامه داد: میانگین سنی بستری شوندگان در مراکز درمانی نسبت به قبل کاهش پیدا کرده است.
محسن اروجی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری قم نیز با بیان اینکه تشدید نظارت‌ها از سوی اصناف و اتحادیه‌ها در روز‌های اخیر انجام شده است، گفت: تیم‌های مشترک از دستگاه‌های تخصصی برای نظارت بر مسائل بهداشتی استان فعال هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فروش بیش از ۲ میلیارد ریالی بلیط سینما در چهارمحال و بختیاری
ملت مبعوث، حکایت مردمی که ۴۷ سال در همه بزنگاه‌ها حضور داشتند
افزایش دمای هوا در لرستان
گیلان، پیشتاز اجرای پزشک خانواده، تمرکز بر پیشگیری موجب افزایش کیفیت زندگی مردم می شود
گفتمان مقاومت واستکبار ستیزی ، میراث رهبرشهید
کهگیلویه و بویراحمدی‌ها همچنان استوار در تجمعات شبانه
خانه دار شدن یک خانواده زندانی در ورامین
ایران در مسیر رشد تولید علم قرارگرفته است
حمایت ویژه از طرح‌های علمی با اثرگذاری اقتصادی درکشور
خانه دار شدن یک خانواده زندانی در ورامین
ترامپ و پس لرزه‌های جنگ با ایران
رشد فراتر از انتظار سرمایه‌گذاری در ورزش آذربایجان غربی
آمادگی دانشگاه پیام نور برای میزبانی ۵ هزار زائر در تشییع رهبر شهید
توافق دولت و مجلس برای شتاب‌بخشی به تولید مسکن
صدور بیش از ۱۰ میلیون سند تک برگ سبز رنگ در زمینه اجرای قانون الزام
هادی هاشمی مهمان برنامه «خانه ملت» و «با نمایندگان» در لرستان
خبر‌های کوتاه کهگیلویه و بویراحمد روز ۹ تیرماه
تجلی مشت‌های گره کرده درمیادین شهر بیرجند برای دفاع از کشور
آمادگی تمام‌عیار استان قزوین برای میزبانی از زائران وداع با آقای شهید ایران
استقبال گسترده کاربران عرب از تشییع پیکر رهبر شهید در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
۳۵ مدیر و کارمند متخلف در کهگیلویه و بویراحمد محکوم شدند
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
تروریست‌های مزدور یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهره‌برداری از پل مهرگان بندرعباس تا یک ماه آینده  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)
امنیت؛ از مولفه‌های مثبت در مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری استان کرمان است  (۱ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۱ نظر)
مهلت بررسی و تأیید اطلاعات معاملات زمستان ۱۴۰۴ تا ۱۴ تیر تمدید شد  (۱ نظر)
پویش میزبان زائران عبوری بدرقه پیکر مطهر امام شهید در گلستان  (۱ نظر)