• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۶
سیاسی » مجلس

از رئیس جمهور دعوت کردم، اجابت نشد

رئیس مجلس شورای اسلامی هنگام بررسی لایحه بودجه در صحن علنی گفت:رییس جمهور باید طبق قانون امروز در مجلس حضور پیدا می‌کرد.

از رئیس جمهور دعوت کردم، اجابت نشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی امروز در تذکری با استناد به بند ج ماده ۱۰۸ آیین نامه داخلی درباره حضور رئیس جمهور در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه، گفت: بر اساس این ماده آیین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور باید از کلیات بودجه دفاع کند و سپس سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه به ایراد گزارش کمیسیون بپردازد.
نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس افزود: آقای رئیس جمهور ضمن حضور در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ باید درباره یارانه‌ها، فروش نفت و نرخ ارز توضیحاتی را ارائه و از آن‌ها دفاع می‌کرد، این به نفع مجلس و دولت بود و شاید برخی از ابهامات نیز مرتفع می‌شد و اعتماد بیشتر تحقق پیدا می‌کرد.
صباغیان در ادامه با استناد به تبصره ۴ ماده ۱۰۸ آیین‌نامه داخلی گفت: دولت همچنین گزارش عملکرد بودجه سال گذشته درباره بودجه شرکت‌ها و موسسات و بیمه‌ها را باید ارائه می‌کرد تا دیوان محاسبات آن را بررسی و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به طورهمزمان با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ آن را مورد رسیدگی قرار می‌داد. عدم توجه به این موضوع موجب شده تا ما جداول مربوط به بودجه شرکت‌ها را در اختیار نداشته باشیم و در حال حاضر به بررسی بخش کوچکی از سال آینده بپردازیم.
وی با استناد به ماده ۱۸۳ آیین‌نامه داخلی یادآور شد: جلسات بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ به صورت سه شیفت اعلام شده در صورتی که طبق قانون حداقل ۸ ساعت برای هر جلسه در نظر گرفته شده و از سوی دیگر دقت و توجه در شیفت سوم کاهش پیدا می‌کند بنابراین بهتر است که بودجه با آرامش و دقت بیشتری در جلسات دو شیفته بررسی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بر اساس قانون رئیس جمهور باید برای دفاع از کلیات بودجه سال ۱۴۰۰ در مجلس حضور پیدا می‌کرد به همین جهت از ۱۰ روز قبل نامه کتبی نوشتم و از ایشان به طور رسمی دعوت کردم. رئیس جمهور این دعوت را اجابت نکردند لذا ما وظیفه خود را انجام داده‌ایم.
وی ادامه داد: در ارتباط با جداول نیز عرف به همین شکل بوده و با توجه به فرصتی که داریم تا بخش‌های درآمدی بررسی و تصویب شود، جداول نیز تنظیم و نهایی خواهد شد. در خصوص برگزاری جلسات بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ به صورت سه شیفت طبق آیین‌نامه این موضوع به هیأت رئیسه واگذار شده و ما با توجه به محدودیت‌ها تصمیم گرفتیم که در هفته اول جلسات به صورت سه‌شیفت برگزار شود که دوستان آمادگی بیشتری هم دارند و در ادامه دو شیفت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)