• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۱۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
رئیس کل بانک مرکزی:

از ابتدای دی ماه ترازنامه بانک‌ها به صورت دوره‌ای کنترل می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با مدیران عامل بانک‌ها تاکید کرد؛ کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها از عوامل مهم کنترل نقدینگی است و این امر با همراهی بانک‌ها محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالناصر همتی در جلسه دوره‌ای با مدیران عامل شبکه بانکی کشور ضمن اشاره به روند کاهشی انتظارات تورمی و پدیدار شدن رشد اقتصادی به خاطر آمار‌های رشد کشاورزی و صنعت کشور گفت: امیدوارم در این زمینه شرایط به سمت بهبود پیش برود وسال آینده به مراتب وضعیت بهتری نسبت به امروز داشته باشیم.
رئیس شورای پول و اعتبار ضمن تاکید بر ضرورت پایبندی بانک‌ها به نرخ‌های سود مصوب شورای پول و اعتبار تصریح کرد: عملیات بازار باز در روان شدن فعالیت‌ها در بازار بین بانکی موثر بوده و در تعدیل نرخ سود بازار بین بانکی اثر داشته است.
رئیس کل بانک مرکزی ضمن تأکید مجدد بر التزام بانک‌ها به قواعد و قوانین مبارزه با پولشویی گفت: بانک‌ها باید تلاش کنند به این قوانین وقواعد پایبند باشند و نسبت به پیاده سازی این قواعد اهتمام لازم را داشته باشند.
همتی تأکید کرد: بانک‌ها باید تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از زیرساخت‌های بانکی برای اهداف پولشویی و معاملات مخرب در بازار‌ها را با جدیت در به کارگیری قوانین مبارزه با پولشویی پیاده سازی کنند. همچنین ارتقای سطح مبارزه با پولشویی در سطح استان‌ها و همچنین افزایش اختیارات و ایجاد دسترسی‌های کافی به سامانه‌های مربوطه از سوی حوزه‌های مبارزه با پولشویی بانک‌ها ضروری است.
وی در ادامه افزود: برای نمونه فعالان معاملات و اتاق‌های فردایی ارز و طلا اذعان دارند که با اجرایی شدن قوانین و ایجاد محدودیت‌ها از سوی نظام بانکی، فعالیت‌های خلاف قانون آن‌ها با مشکل مواجه شده است.
رئیس کل بانک مرکزی درباره سایت‌های مرتبط با قمارو شرط‌بندی عنوان کرد: در حال حاضر مباحثی درباره درگاه‌های اجاره‌ای مرتبط با سایت‌های قمار و شرطبندی مطرح میشود؛ لذا بانک‌ها باید حداکثر تلاش خود را برای مبارزه با این درگاه‌ها و نظارت بر این تراکنش‌ها انجام دهند.
وی با اشاره به گزارش‌های دریافتی از دستگاه‌های نظارتی و امنیتی مبنی بر اینکه سودجویان با پرداخت مقادیری اندک و اجاره کارت و حساب بانکی افراد، تراکنش‌های چند میلیاردی با مقاصد و اهداف قمار انجام می‌دهند، تاکید کرد: از این رو ضروری است که بانک‌ها جدیت لازم را داشته باشند و مردم نیز به عواقب اجاره دادن حساب‌هایشان توجه کنند.
همتی با بیان اینکه کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها یکی از عوامل مهم کنترل نقدینگی است و این امر با همراهی بانک‌ها محقق می‌شود، گفت: بانک‌ها باید رشد دارایی‌های خود را تحت کنترل داشته باشند، تا بتوان به هدف کنترل نقدینگی نائل شد.
وی افزود: کنترل ترازنامه بانک‌ها مطابق مصوبه شورای پول و اعتبار از دی ماه سال جاری اجرایی و بر این اساس هرسه ماه یک بار توسط بانک مرکزی کنترل خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه کنترل نرخ ارز منجر به کنترل تورم از ناحیه فشار عرضه می‌شود اظهار کرد: امیدواریم با آرامش بیشتر دربازار ارز و استمرار روند فعلی شاهد تعدیل نرخ ارز باشیم.
همتی در پایان با بیان اینکه با اجرایی شدن قانون اصلاح قانون صدور چک بسیاری از مشکلات برطرف و چک‌های برگشتی کاهش می‌یابد تاکید کرد: بانک‌ها باید نسبت به اجرایی شدن این قانون و پیاده سازی آن اهتمام کافی داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)