• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۰۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
ورزشی » ساير حوزه ها

افتتاح اکثر طرح‌های نیمه تمام تا پایان دولت

وزیر ورزش: تا پایان فعالیت دولت یازدهم طرح‌های های نیمه تمام بیشتری را افتتاح می‌کنیم.

افتتاح  اکثر طرح‌های نیمه تمام تا پایان دولتبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ آقای مسعود سلطانی فر در دیدار با جمعی از اعضای شورای بسیج وزارت ورزش و جوانان که با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا با تعداد محدود و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ظهر امروز برگزار شد؛ تاثیر سوء بیماری کووید ۱۹ در اقتصاد کشور را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: شیوع این ویروس باعث تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی شده و بسیاری از فعالیت‌های گردشگری، ورزشی، اجتماعی و فرهنگی را به تعطیلی کشانده است.
آقای سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش تحریم‌های ظالمانه آمریکا را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: رئیس جمهور فعلی آمریکا که ماه‌های پایانی خود را می‌گذراند، دو سال و نیم پیش گفته بود آنچنان فشار اقتصادی بر ملت ایران وارد می‌کنیم که این نظام ساقط شود البته در طی ۴۱ سال گذشته روسای جمهور مختلف آمریکا به اشکال و با عبارت‌های مختلف از این تهدید‌های براندازانه نظام داشته اند، اما امروز شاهد هستیم که با مقاومت قهرمانانه و غرور آفرین ملت ایران و تحملی که در سختی‌ها و فشار‌های معیشتی داشتند، با رئیس جمهور ظالم و جنایتکار امریکا وارد مذاکره نشدند.
این ایستادگی غرور آفرین بعد از آن توافق سیاسی ۳۰ ماهه که در قالب برجام در مذاکره با کشور‌های ۵+۱ رخ داد و آمریکا از آن خارج شد، باعث شد آمریکا که همراهی برخی کشور‌های مرتجع منطقه را به همراه خود داشت نتواند به اهداف مغرضانه خود دست یابد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد سال آینده، اظهار داشت: در آستانه یک حرکت بزرگ دیگری قرار داریم و فارغ از اینکه چه طیف یا تفکری پیروز شود، نکته اساسی و اصلی شرکت گسترده مردم در انتخابات است و میزان مشارکت مردم و اعتمادی که به دولت و نظام دارند پیام‌های روشنی را خواهد داشت و وظیفه ما است که با اعتماد آفرینی و ایجاد شرایط معیشتی بهتر برای ملت زمینه حضور جمع زیادی از مردم را پای صندوق‌های رای فراهم آوریم.
آقای مسعود سلطانی فر گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات مهمترین شاخصه برای ارزیابی عملکرد و مقبولیت یک نظام محسوب می‌شود و باید تلاش کنیم که روحیه امید و اعتماد را بوجود آورده و شرایط معیشتی بهتری را ایجاد کنیم تا پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مستحکم‌تر کنیم.
وزیر ورزش و جوانان وظیفه نیرو‌های متعهد و مخلص نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله بسیج را در راستای امید آفرینی مهم برشمرد و تصریح کرد: در این شرایط که شیوع ویروس کرونا زندگی مردم را از حالت طبیعی خارج کرده است باید تلاش کنیم که فشار معیشتی بر نیازمندان کمتر شود و روحیه امید و اعتماد را احیا کنیم و انتخابات خوبی را رقم بزنیم.
آقای مسعود سلطانی فر در پایان یادآور شد: بنای ما در وزارت ورزش و جوانان هم این است که کار‌های باقیمانده و پروژه‌های نیمه تمام مهم را تکمیل کنیم و در ادامه مسیر با استفاده از مدیران جوان، مسئولیت‌های مختلف را به سرانجام رسانده و در پایان دوره خدمتگزاری شرایطی را بوجود آوریم که جامعه ورزش و جوانان با پویندگی و آرامش بیشتر به فعالیت خود ادامه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)