• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۲۵۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
بوشهر » علمی فرهنگی
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر:

تمام معلمان حق التدریس استان جذب آموزش و پرورش می‌شوند

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تمام معلمان حق التدریس استان بوشهر در سه مرحله و در ماه‎های آذر، بهمن و ابتدای سال ۱۴۰۰ با فراگیری آموزش‌ها در دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند.

تمام معلمان حق التدریس استان جذب آموزش و پرورش می‌شوندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علیمراد کرمی در نشست با مسئولان آموزش و پرورش دشتستان و نماینده مردم این شهرستان در مجلس درباره جذب معلمان حق التدریس در آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: معلمان حق التدریس سال‌های قبل در این دوره ۳۰ درصد از آن‌ها برای فراگیری آموزش لازم به دانشگاه فرهنگیان معرفی می‌شوند، ۳۰ درصد در بهمن ماه و  جا مانده‌های دیگر نیز در ابتدای سال ۱۴۰۰ تعیین تکلیف خواهند شد و به این ترتیب همه حق التدریس‌ها تا پایان این دولت جذب آموزش و پرورش خواهند شد.
 
وی با بیان اینکه بیش‌ترین آموزش‌ها در سال تحصیلی جدید به‌ویژه در یک‌ماه اخیر و با شدت گرفتن کرونا به‌صورت مجازی و از طریق برنامه شاد بوده است افزود: ۸۵ درصد دانش آموزان استان در شبکه شاد فعال هستند و ۱۵ درصد دیگر نیز که مشکلاتی نظیر نداشتن تبلت و موبایل هوشمند و یا نبود زیرساخت‌های اینترنتی دارند سعی می‌کنیم از طریق خیران و نهاد‌های حمایتی هر چه سریع‌تر تبلت و گوشی هوشمند دراختیارشان قرار دهیم.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان عنوان کرد: یکی از برنامه‌های مهم ما در دشتستان راه‌اندازی و استقرار دانشگاه فرهنگیان این شهرستان است که در حال رایزنی با وزارت خانه هستیم و امیدواریم با توجه به وجود زیرساخت‌های لازم این دانشگاه راه‌اندازی و فعال شود.
 
فرماندار دشتستان نیز با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در جامعه و نقش آن در توسعه و پیشرفت اظهار کرد: باید به آموزش و پرورش اهتمام ویژه داشت، زیرا این نهاد کانون انتشار دانایی است و توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو نگاه ویژه به این نهاد و تقویت آن است.
 
فتح الله نوروزی افزود: از سال ۹۲ تا ۹۸، ۹۰ طرح عمرانی شامل ۲۸۲ کلاس درس با اعتبار ۳۶ میلیارد تومان در این شهرستان اجرا شده است.
 
وی عنوان کرد: تلاش شده در اعتبارات دشتستان نگاه ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشته باشیم و امسال نیز بیش از ۱۰میلیارد تومان در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان برای ارتقای آموزش و پرورش تصویب شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار شاهد رشد و توسعه بیشتر علم و دانش در گستره این شهرستان باشیم.
 
فرماندار دشتستان افزود: احیای دانشگاه فرهنگیان در حوزه دشتستان، تقویت زیرساخت‌های درمانگاه فرهنگیان و احیای مدارس شبانه روزی که به مدارس عادی تبدیل شده‌اند از دیگر مواردی است که باید مورد اهتمام قرار گیرد.
 
وی از وجود ۳۴ مدرسه تخریبی و فرسوده در دستستان خبر داد و افزود: برای نوسازی این مدارس باید مجمع خیران مدرسه‌ساز را در مناطق  چهارگانه آموزش وپرورش شهرستان فعال و از ظرفیت این نهاد موثر استفاده بهینه کنیم و در کنار آن‌ها دولت نیز مشارکت فعال خواهد داشت.
 
ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز بر توجه بیشتر به حوزه آموزش و پرورش در این شهرستان تاکید و بر تقویت بیشتر پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در برازجان به عنوان مرکز پژوهشی و علمی و تدوین بسته آموزشی و برنامه‌ای برای بالا بردن کیفیت آموزش در آموزش و پرورش و استفاده از استادان خوب در این نهاد تاکید کرد.
 
احمدی مرادی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز از اجرای ۱۱ طرح آموزشی و ۱۱ طرح عمرانی در قالب ۴۰ کلاس درس در دشتستان خبر داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
استان بوشهر معلم خرید خدمات نداره ؟ تکلیف اونها کی تعیین می شود ؟
ما سیستان و بلوچستان هستیم و خرید خدمات منتظر تعیین تکلیف هستیم .
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)