مدیر جهاد کشاورزی شاهرود : پیش بینی میشود در مجموع ۴ هزار تن انار از سطح باغ های این شهرستان برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، علی اصغر حجی گفت: انار به عنوان یکی از گزینههای تغییر الگوی کشت یک دهه است که در مناطق جنوبی شهرستان شاهرود توسعه پیدا کرده است و هم اکنون سطح زیر کشت این محصول در شهرستان شاهرود ۳۶۵ هکتار است. وی افزود: میوه انار در برابر تنشهای خشکی و آب شور مقاوم است و به همین علت یکی از گزینههای مناسب برای مناطق خشک و کویری است. مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: میانگین برداشت انار از هر هکتار ۱۸ تن است، اما امسال به دلیل سرمازدگی و بارش تگرگ، برداشت این محصول ۵۰ درصد کاهش داشته است و پیش بینی میشود در مجموع ۴ هزار تن انار برداشت شود. حجی افزود : ساوه، ملس، بجستانی و کاشمر از ارقام انار شهرستان شاهرود به شمار میرود. رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شاهرود نیز به باغداران توصیه کرد برای برداشت محصول انار مرغوب و با کیفیت، تغذیه درخت را به روش چال کود و محلول پاشی انجام دهند و در هرس درخت نیز نکات فنی را رعایت کنند. غریب مجنی افزود: همچنین میوههای آلوده به آفت را از میوههای سالم جدا کرده و به بیرون از باغ منتقل کنند. وی گفت: بخشی از انار تولیدی در شهرستان شاهرود به صورت تازه خوری مصرف میشود و مابقی به سایر مناطق ارسال میشود.