پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با کارکنان اداره غله بر ارتقاء کیفیت نان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آیت الله دری نجف آبادی در دیدار با کارکنان اداره غله با بیان اینکه کیفیت نان با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد افزود نهادهای مربوطه باید بدو نهرگونه کوتاهی به وظایف تعیین شده خود عمل کنند.
او در ادامه افزود: در پخت نان در برخی نانوایی ها متاسفانه کم کاری صورت میگیرد و در نتیجه با پخت نان بی کیفیت و مضر سلامت مردم به خطر می افتد.
امام جمعه اراک اضافه کرد: تغییر فرهنگ مردم در استفاده از نان سفید هم مهم است و باید درباره فواید نان سبوس دار اطلاع رسانی شود.
آیت الله دری گفت: عدم استفاده از جوش شیرین ، دقت بیشتر در سبوس نان و کمتر استفاده کردن از نمک در نان از اهمیت بسیاری برخوردار است که نانوا ها باید مورد توجه قرار دهند.