• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۷۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴
سیاسی » دولت
در جلسه هیئت دولت:

قدردانی رئیس جمهور از باشگاه پرسپولیس و مدیران ورزش کشور

رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت از باشگاه پرسپولیس و مدیران ورزش کشور برای پیروزی در مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا قدردانی کرد.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما در جلسه عصر یکشنبه دولت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور، برگزار شد، رئیس جمهور به دنبال گزارش وزیر ورزش و جوانان از چگونگی برگزاری مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی تیم پرسپولیس در منطقه غرب آسیا علی رغم کارشکنی‌های انجام شده، از تلاش‌های بازیکنان و مربیان باشگاه پرسپولیس و مدیران ورزش کشور که موجبات شور و نشاط و شادابی مردم را فراهم نمودند، تقدیر و تشکر و برای آنان در دیدار فینال قاره آسیا آرزوی موفقیت کرد.
در این جلسه، معاون اول رئیس جمهور از تماس خود با مراجع عظام تقلید و نماینده حضرت آیت الله سیستانی، گزارشی به هیات وزیران ارایه داد.
دکتر جهانگیری ضمن ابلاغ سلام مراجع تقلید به رئیس جمهور، از ابراز نگرانی آن‌ها نسبت به تورم و مشکلات معیشتی مردم خبر داد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مراجع معظم تقلید همواره از دولت‌های یازدهم و دوازدهم حمایت کرده و پشتیبان فکری و معنوی دولت بوده اند، اظهار داشت: نگرانی آن بزرگواران نسبت به اوضاع اقتصادی را درست و بحق دانسته و آن را ناشی از مردمی بودن پایگاه مرجعیت شیعه می‌دانیم.
دکتر روحانی افزود: به مراجع معظم تقلید اطمینان می‌دهم دولت با تمام توان می‌کوشد تا نقشه‌های شوم دشمنان برای به ستوه آوردن دولت و ملت شریف ایران را خنثی و از درد و رنج مردم عزیزمان بکاهد.
در ادامه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت هفته سالمندان، گزارشی از وضعیت سالمندان در کشور و روند رو به رشد پدیده سالمندی در کشور، به هیات وزیران ارایه کرد.
اعضای هیات وزیران با تأکید بر اجرای تصمیمات خوبی که برای جامعه سالمندان کشور و بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی در ماه‌های اخیر اتخاذ و به مورد اجرا درآمد، توجه هرچه بیشتر همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به مفاد حقوق شهروندی ابلاغی از سوی رئیس جمهور درباره حقوق سالمندان عزیز خصوصاً اکرام آنان در مراجعات به کلیه دستگاه‌های اجرایی را الزامی دانستند.
برنامه ریزی در جهت تقویت سمن‌ها و زمینه سازی برای مشارکت مردم در تأمین حقوق سالمندان، از تأکیدات اعضای دولت در جلسه امروز بود.
اعضای هیات وزیران ضمن تشکر از همه مراکز خصوصی و دولتی در نگهداری از سالمندان عزیز و جلوگیری از سرایت و شیوع ویروس کرونا، نسبت به ادامه کنترل‌های بهداشتی مراکز تأکید ویژه کردند.
اصلاح آیین نامه اجرایی اختصاص اعتبار لازم برای تهیه لوازم و مصالح مورد نیاز در طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای
با تصویب هیات وزیران، آیین نامه اجرایی ماده (۸۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت درخصوص اختصاص اعتبار از محل دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و مصوب استانی جهت خرید لوازم و مصالح مورد نیاز پیش بینی شده در طراحی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای اصلاح شد.
به موجب اصلاحیه مذکور، کلیه دستگاه‌های اجرایی مجازند تا سقف ۵ درصد اعتبارات مصوب تملک دارایی سرمایه‌ای ملی و ۱۰ درصد اعتبارات مصوب تملک دارایی سرمایه‌ای استانی، نسبت به خرید لوازم، مصالح، ماشین آلات و قطعات یدکی کارگاهی مورد نیاز طرح‌ها اقدام نمایند.
لازم به ذکر است، اقلام مورد نیاز هر طرح از محل اعتبارات همان طرح خریداری می‌شود.
تعیین مبالغ حق امتیاز و جرایم پروانه فعالیت انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم
با تصویب دولت، مبلغ حق امتیاز، درصد تسهیم درآمد، حداقل مبلغ تسهیم درآمد و جدول جرایم پروانه فعالیت «انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم» تعیین شد.
بر این اساس، دارنده پروانه موظف (۱/۲۸) درصد از درآمد سالیانه خود را که به تایید حسابرس رسمی رسیده است، به عنوان مبلغ تسهیم درآمد سالیانه در هر سال مالی با اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به حساب این سازمان نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.
همچنین به منظور حمایت از توسعه شبکه و خدمات موضوع این مصوبه، مبلغ تسهیم درآمد سالیانه دارندگان پروانه برای سال‌های مالی اول و دوم، صفر تعیین می‌شود.
دارنده پروانه همچنین موظف است معادل ۳ درصد از درآمد سالیانه خود را در چارچوب قوانین و مقررات مربوط و آیین نامه ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارایه خدمات عمومی اجباری (USO) در ناحیه خدمات تعیین شده، راساً یا از طریق دیگر دارندگان پروانه هزینه کند و در هر حال مبلغ این هزینه‏ نباید از مبالغ تعیین شده در این مصوبه کمتر باشد.
همچنین با تصویب هیات وزیران، نحوه و میزان اعمال جریمه نقض تعهدات برای دارندگان پروانه فعالیت تعیین شد. تخلفات موضوع این مصوبه عبارتند از: توقف در ارایه خدمات بدون اطلاع و موافقت سازمان، عدم انجام تعهدات اجرا و توسعه، تخطی از مفاد مربوط به سهامداری، تخلف درخصوص اقدام به انجام رویه‌های ضد رقابتی، تخطی از مفاد امنیتی، ارایه خدمات خارج از خدمات موضوع پروانه، دسترسی غیرمجاز یا افشای غیرمجاز اطلاعات و داده‌های مشترکین، تخطی از مفاد مربوط به تعهدات فنی، نظارتی و قرارداد مشترکین، نقض یا عدم ایفای تعهدات مالی، نقض تعهدات خدمات عمومی اجباری، عدم ایفای سایر تعهدات و تکالیف و یا نقض مقررات و مصوبات کمیسیون، عدم ارایه اطلاعات مورد درخواست سازمان و یا ارایه اطلاعات خلاف واقع و عدم رعایت تعرفه‌های مصوب کمیسیون و مقررات تعرفه ای.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)