• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۵۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
اجتماعی
رئیس ستاد اربعین:

اعزام زائر اربعين نداريم

تاکنون هیچ موضع رسمی درباره پذیرش زائران اربعین به ما اعلام نشده است.

رئیس ستاد اربعین تاکيد کرد:​ تاکنون هيچ موضع رسمي درباره پذيرش زائران اربعين از جمله پذيرش 1500 زائر به ما اعلام نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما آقاي ­ذوالفقاری در گفتگو با شبکه خبر گفت: عراق حتی ایرانیانی را که ویزا گرفته و وارد این کشور شده بودند، امروز به ایران بازگرداند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور درباره مراسم پیاده روی اربعین حسینی مبنی بر پذیرش هزار و 500 زائر ایرانی افزود: از سال گذشته که کار را شروع کردیم به این نکته توجه داشتیم که مراسم اربعین برگزار می شود و خود را برای برگزاری مراسم  آماده کردیم و حتی تا یکی دو ماه گذشته نیز تلاش جمعی همه ما این بود که در این خصوص آمادگی داشته باشیم شاید شرایطی ایجاد شود که بتوانیم مراسم را برگزار کنیم اما نشد.
وی گفت: در تمامی تماس هایی که سفیر جمهوری اسلامی با مقامات عالی دولت عراق داشت، عراقی ها در جلسات رسمی اعلام کردند که  عراق هیچ زائری را نمی پذیرد اما برخی اخبار در فضای مجازی به مناسبت های مختلفی منتشر می شد و یک فضای تردیدی را در بین زائران ایرانی ایجاد می کرد.
دبیر ستاد مرکزی اربعین افزود: پیگیری های بسیاری شد و ارتباطات زیادی با عراق داشتیم و گفتیم که تصمیم قطعی خود را به ما اعلام کنید که در نهایت وزارت بهداشت عراق اعلام کرد" هیچ زائر خارجی را در مراسم اربعین امسال نخواهیم پذیرفت".
آقای ذوالفقاری گفت: همزمان با این قضیه وضعیت بیماری در داخل ایران نیز بررسی شد که ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا نیز اعلام کرد راهپیمایی در داخل ایران برای مراسم اربعین حسینی نخواهیم داشت و بعد از اعلام این دو (وزارت بهداشت عراق و ستاد ملی مقابله با کرونا ایران) مواضع رسمی ستاد مرکزی اربعین تقریباً مشخص و تکلیف روشن شد و اعلام کردیم که مرزها باز نخواهد شد و طرف عراقی نیز اعلام کرد هیچ زائر خارجی را نخواهد پذیرفت.
وی افزود: البته ما خودمان را برای گزینه های مختلف آماده کرده بودیم که یک بحث این بود 500 موکب را زودتر به عراق بفرستیم و در آنجا خدمات بهداشتی و درمانی به زائران ارائه بدهند که به هر حال با این تصمیم دولت عراق و ایران با آن دو موضوع نیز موافقت نشد و همه موارد منتفی اعلام شد.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: اما ما دنبال برنامه های جایگزین شدیم که در روز پنج شنبه برخی تماس گرفتند و گفتند دولت عراق تصمیم گرفته است  2 هزار و 500 نفر یعنی برای 250 موکب و هر موکب با 10 نفر ظرفیت و هزار و 500 زائر اربعین از شهروندان ایرانی را می تواند بپذیرد.
آقای ذوالفقاری ادامه داد: ما این اطلاعات را از فضای مجازی و کانال های غیر رسمی دریافت کردیم بنابر این با سفارت ایران در عراق تماس گرفتیم و گفتیم این موضوع را بررسی کنید که روز گذشته به ما گفتند موضوع را بررسی کردیم، صحت داشته است.
وی گفت: در پی آن تماس هایی با مسئولان عراقی گرفته شد که چرا چنین تصمیمی دیر هنگام آن هم با عدد 1500 نفری به ما اعلام شد که اگر یک میلیون نفر نیز پذیرش می کردید باز هم تدبیر کردن آن برای ما مشکل بود.
دبیر ستاد اربعین افزود: امروز با سفارت عراق و وزارت امور خارجه و سفیر عراق تماس گرفتم و صحبت کردم و آنچه که درباره 2 هزار و 500 موکب دار اعلام کرده اند به سفیر عراق موضوع منعکس شد که به وزارت خارجه ما یادداشت دادند آن 2 هزار و 500 نفری که سوال کردند قرار است وزارت کشور عراق به شما اعلام کند که تاکنون هیچ موضع رسمی به ما اعلام نشده است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد مقطعی چند محور مواصلاتی زنجان به علت بارش‌ برف در بامداد سه شنبه
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
افتتاح سومین کارخانه آسفالت زنجان در سال آینده
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پایان فعالیت شبکه سازمان‌یافته حفاری غیرمجاز در تبریز
تدارک رادیو زنجان در گرامیداشت حماسه نهم دی
اجرای طرح آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در استان زنجان از ۱۴ دی ماه
تعیین ۴۷۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ دی ۱۴۰۴
مراقب لینک های جعلی کلاهبرداری باشید
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۹ دی ماه ۱۴۰۴
بررسی چالش‌های توزیع دارو و مکمل‌های انسانی در گیلان
مجازی و تعطیل شدن مدارس برخی شهر‌های خوزستان در نهم دی
۳ هزار خوزستانی از خسارت سیلاب در امان نماندند
توقیف محموله ماهی قاچاق در آستارا
ایران عاشورایی، از ۹ دی تا دفاع مقدس ۱۲ روزه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان همدان، نهم دی ماه
لغو امتحانات داخلی مدارس مهاباد در روز چهارشنبه
دستگیری عامل تیراندازی در بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)