پخش زنده
امروز: -
سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی و معدنی خراسان رضوی در دولت تدبیر و امید نسبت به هفت سال گذشته ۲۵برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در مراسم افتتاح طرحهای هفته دولت در گناباد گفت:میزان گاز رسانی و برق رسانی به صنایع استان خراسان رضوی نیز در این مدت به ترتیب از ۱۹ به ۲۵ و از ۲۷ به ۳۳درصد افزایش یافته است.
علی رسولیان افزود: بزرگترین واحدهای فولادی و صنعتی از جمله بزرگترین واحدهای گندله و کنسانتره سازی کشور و تولید شیشه در 7سال گذشته در خراسان رضوی ایجاد شد.
وی افزود: از مجموع طرحهای مثلث توسعه اقتصادی استان تا کنون با همکاری بخش خصوصی و معینهای اقتصادی ۲۳۰طرح با مجموع سرمایه گذاری ۱۱۰هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: ۷۷هزار و ۶۰۰میلیارد ریال طرح نیز هم اکنون در این استان آماده بهره برداری است که از جمله آنها واحدهای تولید سیلیس، شیشه و طرحهای فولادی است.
رسولیان افزود: هزار و ۲۵۷واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲میلیون و ۲۳۰هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در این استان در حال اجراست که بهره برداری از آنها نوید بخش خوبی برای توسعه، کارآفرینی و اشتغال در منطقه است.
معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه هم اکنون روزانه یک و نیم میلیون ماسک تولید میشود، افزود: تعداد مجوز واحدهای تولیدی ضدعفونی کننده در خراسان رضوی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون از ۱۰به۲۵ مورد و ظرفیت تولید الکل به ۱۴هزار تا ۲۵هزار لیتر افزایش یافته است.
فرماندار گناباد هم گفت: از مجموع ۱۶واحد تولیدی دارای مشکل که در راستای تفاهم نامه طرح مثلث توسعه اقتصادی در این شهرستان در اولویت رسیدگی قرار گرفت هفت واحد به صورت صددرصد تکمیل و آماده بهره برداری است که دو واحد از این تعداد امروز به بهره برداری رسید و ۶واحد با پیشرفت فیزیکی ۸۰درصدی در دست اجراست .
حامد قربانی افزود: از مجموع ۱۷۲واحد تولیدی صنعتی و معدنی در گناباد ۱۵۸واحد فعال هستند و در این راستا از سال۱۳۹۵ تاکنون ۶۴واحد به تعداد واحدهای تولیدی شهرستان افزوده شده و در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی یک هزار و ۴۱ اشتغال پایدار در گناباد ایجاد شده است.
وی گفت: همزمان با دومین روز از هفته دولت هفت طرح تولیدی و آموزشی و خدماتی شامل کشتارگاه دام، شرکت تولیدی مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل و مایع دستشویی، واحدهای تولید آجرنمای پرسی، چمن مصنوعی آموزشکده فنی، سالن مرکز آموزش فنی و حرفه ای و اقامتگاه بوم گردی در مجموع با هزینه ۱۸۵میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال در این شهرستان به بهره برداری رسید و برای ۷۶نفر اشتغال ایجاد شد.
قربانی افزود:۷۸طرح با هزینه بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال طی هفته دولت در گناباد به بهره برداری میرسد که برای ۱۴۶نفر اشتغال ایجاد می کند.
این طرحها در بخشهای عمران شهری، کشاورزی، آموزشی، آب و فاضلاب، مخابرات، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، منابع طبیعی، صندوق کارآفرینی، راهداری و حمل و نقل جادهای، کمیته امداد و بهزیستی، برق رسانی، میراث فرهنگی، دامپزشکی و فنی و حرفهای اجرا شدهاند.