پخش زنده
امروز: -
آثار کودکان و نوجوانان عضو بخش مکاتبهای آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری در قالب دوازدهمین دفتر دو فصلنامه نشانی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار حوزه کتاب و مطبوعات گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ دوفصلنامه «نشانی» بازتاب فعالیت بخش مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کشور و حاصل تلاش کارشناسان و مربیان ادبی این بخش است که هر شش ماه یک بار منتشر میشود.
بر اساس این خبر، دفتر دوازدهم دوفصلنامه «نشانی» مربوط به فصل بهار و تابستان سال ۱۳۹۸ است.
خانم فرزانه رحمانی انتخاب مطالب و گردآوری آثار این دوفصلنامه و ایمان اوجیان کار گرافیک و صفحهآرایی آن را بر عهده داشتهاند.
دوفصلنامه «نشانی» شامل بخشهایی همچون؛ نامههای برگزیده اعضا و مربیان، شعرنامه، داستاننامه، کتابنامه و نامههای ماندگار از بزرگان هنر و ادبیات است. همچنین بخشی با عنوان «دلنامه» به معرفی اعضای قدیمی بخش مکاتبهای، دلنوشتهها و خاطرههای آنها از دوران عضویتشان میپردازد، اعضایی که اکنون هر کدام جزء چهرههای مطرح کشور در حوزههای ادبی، فرهنگی و هنری هستند.
در این شماره مطالبی همچون «رسیدن به شکوفایی و آگاهی» به قلم خانم انسیه موسویان، «روشهای درستنویسی و درستگویی در زبان» از آقای جاوید فرهاد، شعرهایی از آقای منوچهر آتشی، خانمها مریم کرباسی و سعیده اصلاحی، داستان «دخترخالهها» از جویس کارول اوتس، معرفی کتابهای «با احترام از طرف زرافه» و «پریدخت» به قلم خانم فرزانه رحمانی، نامههای برگزیده اعضا و مربیان سراسر کشور، مکاتبهی بین دو نقاش بزرگ؛ رنوار و مونه، دلنامهای از خانم بهناز ضرابیزاده نویسنده و آقای اسدالله شعبانی شاعر کودک و نوجوان به چشم میخورد.
بخش مکاتبهای آفرینشهای ادبی که پیشینهای طولانی دارد ابتدا با نام «مرکز بررسی آثار» آغاز به کار کرده است و اکنون بیش از ۶ هزار عضو کودک و نوجوان در سراسر کشور آموزشهای تخصصی در زمینهی نوشتن خلاق، شعر و داستان را در قالب نامه از مربیان خود دریافت میکنند.
کودکان و نوجوانان مناطق محروم و روستایی که به مراکز فرهنگی هنری ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دسترسی ندارند، بیشترین اعضای مکاتبهای را تشکیل میدهند.
یادآوری میشود کودکان و نوجوانان علاقهمند به نوشتن شعر یا داستان در اقصی نقاط کشور که امکان حضور در کارگاههای ادبی مراکز ثابت و سیار کانون را ندارند، میتوانند آثار خود را از طریق نامه یا به صورت الکترونیکی (ایمیل) به مرکز آفرینشهای ادبی استان خود ارسال و از همین مسیر آموزشهای تخصصی در زمینهی نوشتن خلاق، شعر یا داستان را دریافت کنند.