• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
گیلان » اجتماعی

دپارتمان ملی مهارت بوم گردی در گیلان راه‌ اندازی می‌شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه گیلان مقصد ملی گردشگری ایرانیان است گفت : دپارتمان ملی مهارت بوم گردی در گیلان راه ‌اندازی می شود.

دپارتمان ملی مهارت بوم گردی در گیلان راه‌ اندازی می‌شود.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان علی اوسط هاشمی امروز در جلسه شورای مهارت گیلان ، بوم گردی را یک مهارت ضروری در این استان دانست و افزود : با ایجاد دپارتمان ملی مهارت بوم گردی، گیلان میزبان ملی مهارت بوم گردی خواهد بود.
وی گفت : باید گیلان به حدی در صنعت بوم گردی و گردشگری توسعه یابد که هر ایرانی برای گیلان یک مبلغ باشد.
معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مغفول ماندن مبحث مهارت‌ و عدم وجود گفتمان ملی مهارت در کشور گفت : اولین انتظار ما از استان گیلان ساماندهی امر آموزش مهارتی است.
علی اوسط هاشمی با اشاره به تعداد زیاد فارغ التحصیلان دانشگاهی مدرک به دست و  اما بدون مهارت افزود : سرنوشت امروز مدرک دانشگاهی را بر سر گواهی نامه های مهارت فنی و حرفه ای نیاوریم.
وی گفت : ۵۰ درصد از کارآموزان ما فارع التحصیلان دانشگاه هستند تا در کارگاه‌های ما مهارتی بدست بیاورند تا وارد بازار کار شوند. 
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی و آموزش مهارت به نیروی انسانی، سرمایه انسانی را ثروت ملی قلمداد کرد و افزود : برای حضور در مسیر توسعه پایدار زن و مرد با فرصت برابر مهارت های لازم بر اساس نیاز  شغلی جامعه را ببینند.
  • علی اوسط هاشمی به سرعت تحول در تکنولوژی و فعالیت نوجوان و جوانان با تکنولوژی روز خواستار  نگاه عمیق در مهارت ها و ایجاد فرصت های شغلی بروز شد.

    وی گفت: ما در آموزش مهارت ها تابع استاندارهای جهانی هستیم و مدارک ما باید جایگاه بین المللی داشته باشد.
    وی زمان‌ بالای برای دستیابی جوانان به شغل در کشور را یک ایراد مهم عنوان کرد و گفت: علت این امر متمرکز شدن روی مدرک است نه نه استعداد و مهارت.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به 5 هزار و 800 کیلومتر ساحل دریا در کشور افزود : اولویت امسال ما دریا محوری و فعال بودن در آموزش مهارت های دریایی است.
علی اوسط هاشمی آموزش مهارت های حوزه کشاورزی و مشاغل روستایی را از دیگر اولویت سازمان فنی و حرفه ای عنوان کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
 
  • استاندار گیلان هم با اشاره به اینکه توسعه پایدار برای هر کشور جز از مسیر منابع انسانی به عنوان مهمترین عامل و رکن توسعه، محقق نمی ‌شود، افزود: منظور از منابع انسانی موثر، نیروی انسانی آموزش دیده و ماهر است که پس از تربیت، بیشترین بازدهی را دارد.
    ارسلان زارع خاطرنشان کرد : امروزه اقتصاد دنیا به سمت فناوری های نوین و اقتصاد دیجیتال در حرکت است باید فعالیت‌های کارآفرینی حول محور IT و ICT برنامه ‌ریزی شود.
 

وی با اشاره به اینکه تحقق شعار جهش تولید ، اشتغال پایدار، زدودن فقر و تولید ثروت جز از طریق توانمندی نیروی انسانی و مهارت آموزی ممکن نمی شود، افزود: این مسیر مستلزم تغییر نگاه و اتخاذ دیدگاه و رویکرد جدید متناسب با شرایط امروز و در راستای توسعه و آینده ‌نگری باید ترسیم شود.

 

  • استاندار گیلان گفت : در کنار مهارت های شغلی و حرفه ای لازم است مهارت های اخلاقی نیز آموزش داده شود تا افرادی که در بازار کار مشغول به کار می شوند در کنار خدمات تخصصی و حرفه ای، احترام، جلب رضایت مشتری و کرامت انسانی و اخلاق را در اولویت کاری خود قرار دهند.
 
  • ارسلان زارع افزایش نقش آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را یک ضرورت دانست و افزود : سند توسعه آموزش‌های مهارتی استان که به زودی رونمایی می‌شود باید به عنوان راهبرد تحقق اهداف این حوزه باشد.
    وی راه‌اندازی سامانه شاغلان صنعت ساختمان را یکی از اقدامات موثر شکل‌گرفته از ابتدای سال‌جاری عنوان و خاطرنشان کر د: توسعه گردشگری و بوم‌ گردی به عنوان یکی از ظرفیت‌های موثر توسعه اشتغال در سند چشم‌انداز و آمایش استان تعریف شده که نگاه مثبت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مبنی بر اختصاص دپارتمان ملی بوم ‌گردی به استان گیلان قابل تقدیر است.
    استاندار گیلان به وجود موهبت‌های الهی و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری در گیلان و حضور میلیون ها گردشگر به صورت ماهانه در این استان اشاره و گفت: با توجه به زیرساخت‌های موردنیاز و تحقق آن‌ها همچون اتصال راه آهن گیلان این ظرفیت به مروز افزایش پیدا می‌کند.
    ارسلان زارع با بیان اینکه سند توسعه استان برمبنای نگاه سبزآبی یعنی طبیعت و دریامحوری تدوین شده ، افزود: این موضوع به تنهایی یک ظرفیت محسوب می‌ شود که در سند مهارتی نیز مورد توجه قرارگرفته و در میزبانی مسابقات ملی همچون شهر خلاق خوراک رشت بسیار موثر است.
 
  • در این جلسه همچنین با حضور رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استاندار گیلان ، 5 طرح شامل مرکز آموزش های کارآفرینی مهارت های کسب و کار، نخستین آموزشگاه آزاد الکترونیکی کشور در گیلان، نخستین آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای سوارکاری شمال غرب کشور، نخستین مرکز آموزش مهارتی صنایع دریایی استان و کارگاه صنایع غذایی(کافه رستوران مهارت) بصورت نمادین افتتاح شد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)