• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
خراسان رضوی » سیاسی
فرماندار تایباد:

۲۴ساعته نشدن مرز دوغارون

فعالیت مرز دوغارون ۲۴ساعته نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، فرماندار تایباد گفت: به علت ناامنی در مسیر هرات–اسلام‌قلعه در خاکمیسر نشدن 24 ساعته شدن مرز دوغارون افغانستان صادرات کالا به صورت شبانه‌روزی میسر نمی‌شود، اما واردات انجام می‌شود.

محسن سیاح در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان رضوی افزود: با وجود شیوع ویروس همه‌گیر کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن، روزانه ۷۰۰تا۸۰۰ دستگاه کامیون در مرز دوغارون رفت و آمد دارد.

وی گفت: در سه ماه نخست امسال میزان واردات از این مرز در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۰درصد افزایش یافته است.

فرماندار تایباد افزود: با هدف تحقق شعار امسال مبنی بر "جهش تولید" دو کمیته شهرستانی با هدف تسهیل و روان‌سازی واردات و صادرات در مرز دوغارون تشکیل شده است.

وی گفت: تعاونی مرزنشینان ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که می‌توان از آن برای واردات و صادرات کالا در مرز بهره گرفت که ظرفیت صادراتی تولید گوشت شترمرغ قابل در تایباد از آن جمله است.

فرماندار تایباد افزود: خراسان رضوی از دو گذرگاه مرزی و ارتباط با کشور‌های افغانستان و ترکمنستان برخوردار است و باید نیاز خود به اقلام وارداتی و همچنین صادرات کالا به آسیای میانه را از طریق همین مرز‌ها تامین کند از این رو با تشکیل کارگروهی متشکل از متولیان دستگاه‌های اجرایی در خراسان رضوی باید تلاش کرد تا تاثیر لازم برای بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های مرز وجود داشته باشد.

سیاح با اشاره به توسعه خدمات در مرز دوغارون گفت: اجرای چند طرح زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون، هوشمندسازی رفت و آمد‌های مرزی دوغارون در محل ایست و بازرسی ۱۷شهریور و نیز ایجاد شهرک خدماتی رفاهی در همین ایست و بازرسی با محورتعاونی توسعه عمران شهرستان تایباد در حال پیگیری و انجام است.

مدیر بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی خواستار فعالیت بازارچه باجگیران شد.

مدیر بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی از شورای ساماندهی مبادلات مرزی این استان خواست تا علاوه بر بازگشایی بازارچه باجگیران واقع در شهرستان مرزی درگز در شمال خراسان رضوی، مطالبات ۴۰میلیارد ریالی غرفه‌داران از تاجران ترکمنستانی را که به علت تعطیل بودن بازارچه باجگیران وصول نشده است پیگیری کند.

هادی حقیقی افزود: با هدف ایجاد زمینه انجام واردات مرزنشینان، دو مصوبه از دولت در حال پیگیری است که در صورتی که گمرک اعلام کند، واردات از بازارچه دوغارون نیز قابل انجام است تحقق واردات کالای مرزنشینان آسان خواهد شد.

وی گفت: هم‌اکنون در بازارچه دوغارون تعدد تقاضا برای دریافت غرفه وجود دارد و این مهم زمینه صادرات از این بازارچه را فراهم کرده و در این زمینه دستورالعملی برای واگذاری غرفه به مرزنشینان در بازارچه دوغارون تدوین شده است.

تخصیص نیافتن ارز دولتی و کاهش واردات تعاونی مرزنشینان

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرزنشینان خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: به علت تخصیص نیافتن ارز دولتی، این اتحادیه امسال نتوانست سهمیه خود را برای واردات کالا جذب کند.

یاسر فیضی افزود: در صورتی که ارز لازم به شرکت‌های تعاونی اختصاص یابد میزان صادرات و واردات کالا از طریق این شرکت‌ها افزایش خواهد یافت.

وی گفت: به علت شرایط اقتصادی و تحریم‌ها صادرات تعاونی مرزنشینان این استان کاهش یافت و پارسال به ۱۴میلیون دلار رسید در حالی که در سال‌های پیش وضع صادرات شرکت‌های تعاونی مرزنشینان خراسان رضوی بسیار مطلوب بود به طوری که سال۱۳۹۵ صادرات تعاونی‌ها ۱۴۰میلیون دلار و میزان آن سه برابر واردات بود.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرزنشینان خراسان رضوی با بیان این که محموله وارداتی این اتحادیه سه ماه در گمرک ایران مانده است و اجازه ترخیص به آن داده نمی‌شود، از شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان رضوی خواستار پیگیری این موضوع در سطح ملی شد.

بیشتر بدانید:
خراسان رضوی پنج گمرک شامل لطف‌آباد و باجگیران در شهرستان‌های درگز و در سرخس با کشور ترکمنستان، دوغارون شهرستان تایباد در مرز افغانستان و نیز مشهد و همچنین دو بازارچه مرزی دوغارون شهرستان تایباد در مرز افغانستان دارد.

میزان ترانزیت ورودی و خروجی کالا از این استان سالانه حدود دو میلیون تن است. حدود یک چهارم ترانزیت ورودی و خروجی کالا از دو گمرک لطف‌آباد و سرخس از طریق کامیون‌های ترکیه‌ای ورودی از مرز بازرگان انجام می‌شود.

دو گمرک سرخس و لطف‌آباد در خراسان رضوی در زمینه ترانزیت خروج کالا از کشور، پس از بندر امام خمینی(ره) و بندرعباس قرار دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)