کشتار دام در کشتارگاهها با نظارت دامپزشکی
مدیر کل دامپزشکی خوزستان : تمامی مراحل کشتار دام از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایشهای دامی در کشتارگاههای استان زیر نظارت دامپزشکی است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دکتر مصطفی کنارکوهی افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز بسیار دقیق بوده و بازرسان دامپزشکی نیز به صورت مستمر از این مراکز بازدید میکنند.
وی بیان داشت: بازدیدهای مستمر به منظور بررسی وضعیت بهداشتی تمام مراحل کشتار دام از کشتارگاههای سطح استان خوزستان انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان اظهارداشت: یکی از اقدامات مهم و ضروری دامپزشکی، تأمین گوشت سالم و بهداشتی برای مصرف مردم است و بر این اساس طی ماه گذشته کارشناسان دامپزشکی بر کشتار ۳۴ هزار و ۱۷۹ رأس دام نظارت کردند.
دکتر کنارکوهی ادامه داد: تمامی مسئولان کشتارگاه باید به رعایت کامل قوانین بهداشتی توجه کنند و مسئولان فنی و بهداشتی نیز نظارت دقیق بر آن داشته باشند
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: باتوجه به شیوع بیماری ویروس کرونا، مردم باید در خرید گوشت مصرفی خود دقت کنند و از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید نمایند