• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
صفحه نخست » عمومی

افتتاح ۱۷ ایستگاه مترو تا پایان سال

مدیرعامل متروی تهران اعلام کرد که در صورت تامین منابع مالی تا پایان سال، ۱۷ ایستگاه مترو به بهره برداری می‌رسد.

افتتاح ۱۷ ایستگاه مترو تا پایان سالعلی امام در گفتگو با ایسنا، با بیان این‌که سه ماه از آغاز سال جدید گذشته است و در صورتی که بتوانیم نسبت به تامین منابع مالی اقدام کنیم، می‌توان تا آخر سال جاری حدود ۱۷ ایستگاه مترو را به بهره‌برداری برسانیم، اظهار کرد: در صورت تحقق منابع مالی می‌توان تا پایان سال ۱۳۹۹، ۱۷ ایستگاه در خطوط ۶، ۷، ۳ و ۴ متروی تهران به بهره‌برداری رساند.
وی با بیان این‌که هشت ایستگاه در خط شش مترو آمادگی بهره‌برداری دارد، گفت: شش ایستگاه خط ۶، در قسمت شمالی حدفاصل ایستگاه تربیت مدرس تا صفاری است و دو ایستگاه نیز در قسمت جنوبی و در ۱۰ کیلومتری که قبلا افتتاح شده قرار دارد که ایستگاه امیرکبیر و شهید رضایی است.
امام با بیان این‌که هفت ایستگاه در خط ۷ مترو به شرط تامین منابع مالی آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: ایستگاه‌هایی همچون توحید، بوستان گفتگو، برج میلاد، میدان قیام، شهید محلاتی و آهنگ آماده بهره‌برداری هستند و این در حالی است که در خط ۳ تنها ایستگاه اقدسیه باقی مانده است که این ایستگاه را نیز می‌توان در سال جاری به بهره‌برداری رساند.
مدیرعامل متروی تهران با بیان این‌که در توسعه خط ۴ احداث ایستگاه پروانه بالاتر از ایستگاه ارم سبز در نظر گرفته شده است، ادامه داد: همچنین ساخت دو پایانه آزادگان و اکباتان را نیز در دستور کار قرار دادیم و این در حالی است که ساخت سه پست برق جدید مربوط به خطوط ۳، ۶ و ۷ نیز در دستور کار امسال قرار دارد.
وی با بیان این‌که تمامی این ۱۷ ایستگاه پیشرفت فیزیکی حدود ۸۵ تا ۹۵ درصد داشته و عمدتا در حوزه تجهیزات دارای کمبود‌هایی هستند، تصریح کرد: شهردار تهران در بازدید اخیرش دستوراتی را در خصوص تامین منابع مالی صادر کرده است که امیدواریم اتفاقات خوبی از طریق سازمان املاک و افزایش همکاری بانک شهر که حامی اصلی خط ۶ مترو است، رخ دهد.
امام با اشاره به این‌که البته در اسناد بالادستی منابع مالی برای توسعه مترو در نظر گرفته شده است، ادامه داد: اوراق مشارکت سال ۱۳۹۷ منتشر شده که حدود ۹۱۰ میلیارد تومان آن در اختیار بانک آینده قرار دارد که در نظر داریم ضمن اخذ مجوز از بانک مرکزی بتوانیم نسبت به آزاد سازی این بودجه مترو اقدام کنیم.
وی با بیان این‌که در اوراق مشارکت سال ۱۳۹۸ می‌توانیم ۱۰۰۰ میلیارد تومان منتشر کنیم که این مهم تا آخر تیرماه رخ می‌دهد، گفت: همچنین شهرداری در بودجه سال ۱۳۹۹، ۲۸۰۰ میلیارد تومان برای توسعه مترو در نظر گرفته است که اگر حداقل ۵۰ درصد آن محقق شود، مبلغی حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم به توسعه مترو تزریق کنیم.
مدیرعامل متروی تهران ادامه داد: همچنین در بحث توسعه مترو به پتانسیل و ظرفیت‌های مجتمع‌های ایستگاهی توجه شده که باید حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشیم و این درحالی است که منابع غیرنقد نیز برای توسعه مترو در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم در صورت تحقق این منابع مالی نسبت به بهره‌برداری از ۱۷ ایستگاه اقدام کنیم.
وی افزود: ایستگاه‌های اقدسیه در خط سه، پروانه در خط چهار، ایستگاه‌های شهیدرضایی، امیرکبیر، تربیت مدرس، شهرک آزمایش، مرزدارن، اشرفی اصفهانی و شهید ستاری در خط شش، در خط هفت مترو نیز ایستگاه‌های آهنگ، شهید محلاتی، میدان قیام، ۱۷شهریور، باقرخان، بوستان گفتگو و برج میلاد به شرط تامین منابع تا پایان سال افتتاح می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جنجال بر سر جایزه صلح اهدایی فیفا به ترامپ!
انفجار تروریستی در موناکوی فرانسه
تظاهرات ضدصهیونیستی در پاریس
روسیه: جنایت بریانسک نشانگر ماهیت تروریستی حکومت زلنسکی است
مراسم تشییع پیکر امام شهید، نیازمند مدیریتی کلان با مشارکت مردم است
«اتود» حسن روح الامین به باغ موزه هنر ایرانی آمد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، سه شنبه نهم تیر
تاکید یمن بر ایستادگی در کنار گروه‌های فلسطینی
شهید و زخمی شدن دست کم ۵۰ فلسطینی در نوار غزه
رهاسازی آب سد جره جهت تأمین نیاز آبی کشت‌های تابستانه رامهرمز
تاکید لاوروف بر مقابله روسیه با فشار و باج‌خواهی غرب
اعتراف دوباره مارک روته به همکاری ناتو با آمریکا در تجاوز علیه ایران
برگزاری نخستین جلسه کارگروه استانی آموزش عالی خوزستان
شمار جان باختگان زمین‌لرزه در ونزوئلا از ۱۷۰۰ نفر گذشت
خرید ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان کوهدشت لرستان
توسعه زیر ساخت‌ها در پایانه مرزی چذابه برای ارائه خدمات شایسته به زوار حسینی
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
صعود چادرملوی یزد، گواه وجود استعدادهای خاموش
اقتصاد انگلیس در آستانه رکود
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)