• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان»

شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی

نیروی دریایی ارتش صبح امروز موشک‌های کروز دریایی برد کوتاه و بلند تولید وزارت دفاع را در محدوده شمال اقیانوس هند و دریای عمان با موفقیت شلیک کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، در تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان»، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، موشک‌های کروز دریایی برد بلند، اهداف پیش بینی شده را در فاصله دویست و هشتاد کیلومتری منهدم کردند که برد این موشک‌ها، قابل افزایش است.
در این تمرین موشک‌های ساحل به دریا و دریا به دریا با برد‌های کوتاه و بلند، همزمان از ساحل و عرشه شناور‌های نیروی دریایی ارتش با موفقیت شلیک شد و اهداف تعیین شده را با دقت بسیار زیاد مورد اصابت قرار داد.
تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان» که در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام و در اربعین شهادت دریادلان نیروی دریایی در حادثه کنارک اجرا شد، در مقایسه با تمرین‌های انجام شده پیچیده‌تر و در نوع خود دشوار بوده و برای نخستین بار با این ترکیب اجرا شد.
موشک‌های شلیک شده در این تمرین توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با همکاری نیروی دریایی ارتش طراحی و تولید شده است.

 گزارش اختصاصی از تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان» 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر دریادار سیاری
 شلیک موشک‌های کروز؛ گامی امید بخش در ارتقای توان دفاعی 
امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان» شلیک موشک‌های کروز را گامی امید بخش در ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی دانست.
وی گفت: مسیر روشن خوداتکایی و قطع وابستگی‌های تجهیزاتی را با همت متخصصان وزارت دفاع، مراکز دانش بنیان و جهادگران ارتش و مجموعه نیرو‌های مسلح، بدون توجه به تحریم‌های ظالمانه طی خواهیم کرد و شلیک موفق موشک‌های برد بلند ما نشانه‌هایی از پیشرفت چشمگیر در هم‌افزایی نیرو‌های مسلح و صنایع دفاعی است.
همچنین امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش با موفقیت‌آمیز خواندن تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان» و شلیک موشک‌های برد بلند و کوتاه، گفت: دستیابی به این موفقیت جدید بومی با همت جوانان ولایتمدار ایرانی دست بلند جمهوری اسلامی برای مقابله با هر تهدیدی علیه نظام و مردم بوده و روحیه خودباوری در نیرو‌های مسلح را تقویت کرده است.

سردار سرتیپ تقی زاده
 وزارت دفاع از هیچ تلاشی برای ارتقاء توان رزم فروگذار نخواهد کرد 
سردار سرتیپ «قاسم تقی زاده» جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دریادل نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از هیچ تلاشی در جهت پشتیبانی و ارتقاء توان رزم نیرو‌های مسلح فروگذار نخواهد کرد و تولید و تحویل دهی متنوع‌ترین، پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات راهبردی در حوزه‌های رزم موشکی، زمینی، هوایی، دریایی، پدافندی، الکترونیک و راداری برگ زرینی در افتخارات وزارت دفاع بوده است.
شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی شلیک موفق نسل جدید موشک‌های کروز دریایی

همزمان با این تمرین امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش با خانواده شهدای حادثه کنارک دیدار و بر پاسداشت خون شهدای آن نیرو تاکید و از صبر و روحیه خانواده شهدا تجلیل کرد.
بالگرد‌ها و شناور‌های نیروی دریایی ارتش نیز با حضور در مشهد شهدای دریادل رمضان این محل را گلباران و به مقام شامخ شهیدان والامقام شناور کنارک ادای احترام کردند.
امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، ضمن سرکشی و بازدید از یگان‌های شناور سطحی، زیرسطحی، پروازی و موشکی نیروی دریایی ارتش مستقر در ناوگان جنوب، با ارزیابی توان رزم و روحیه کارکنان این یگان‌ها، به آن‌ها خداقوت گفته و سلام فرماندهی معظم کل قوا را به همه رزمندگان و مدافعان میهن اسلامی ابلاغ کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش معکوس برای پایان ثبت نام لیگ سیمرغ هفت‌خوان
رمز پیروزی
فهرست کتاب‌های نامزد در جشنواره ملی کتاب رشد اعلام شد
ایران خانه همه ماست؛ با هم از آن پاسداری کنیم.
۱۰۵ دستگاه موظف به آموزش مدیریت بحران شدند
برنامه پروازی مهرآباد در روز ۲۲ بهمن بدون تغییر
حضور بانوان، نقشه براندازان را نقش بر آب می‌کند
اشتغالزایی و رفع موانع تولید از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد استانداران
حضور ۷۰ آتش نشان و ۲۰ خودرو در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن
دعوت مجمع ناشران انقلاب اسلامی از اصحاب فرهنگ و هنر برای حضور در راهپیمایی
مرحله اول طرح آبرسانی از سد کوثر به ۴ شهر گرمسیری با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن، رزمایش عظیم حضور ملت بزرگ ایران
راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش قدرت ملی ایران است
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه: شیوه‌نامه جدید داوری و میانجیگری ابلاغ شد
آذربایجان غربی به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
دیدار علی لاریجانی با سخنگوی انصارلله یمن
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حضور مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پیگیری احیای تالاب صالحیه در دستور کار دولت
آیین رونمایی از پرچم ایران مزین به یاد شهدا
جاده‌ها بارانی است، در رانندگی احتیاط کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)