• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۵۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
آقای علی ناظمی

اولویت صندوق نوآوری و شکوفایی خروج از سهام کسب و کار‌های نوپاست

معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: هدف ما از سرمایه گذاری در کسب و کار‌های نوپا؛ ماندن در این شرکت‌ها نیست و آمادگی داریم تا هر زمان که کارآفرین آمادگی داشت سهام خود را واگذار کنیم.

اولویت صندوق نوآوری و شکوفایی خروج از سهام کسب و کار‌های نوپاستآقای علی ناظمی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما افزود: کسب و کار‌های نوپا و ایده‌های نو در فرآیند تأمین مالی از منابع مختلفی می‌توانند تأمین مالی کنند که روش سنتی روش دریافت وثیقه در ازای اعطای وام بود، اما روش نوین سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی این مزیت را دارد که در سود و زیان با کسب و کار‌های نوپا شریک خواهد بود، ما کنار آن‌ها هستیم و سعی می‌کنیم به ایده‌های جدید کمک کنیم تا با جسارت بیشتری به سمت حوزه‌های نوآورانه بروند.
وی با بیان این که صندوق نوآوری و شکوفایی این برنامه را به عنوان توسعه سرمایه گذاری آغاز کرده است و از مدل (هم سرمایه گذاری) استفاده می‌کند؛ گفت: در قالب این مدل‌ها نهاد‌هایی را به عنوان عامل سرمایه گذاری مشخص کرده ایم و بیان می‌کنیم که اگر عامل حاضر شود یک واحد در یک صندوق سرمایه گذاری کند ما تا چهار برابر پول مورد نیاز آن طرح که آن عامل در طرح قرار داده، سرمایه گذاری خواهیم کرد و از توسعه آن ایده حمایت می‌کنیم، بنابراین اگر بخش خصوصی ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری کند ما ۸۰۰ میلیون تومان مابقی را سرمایه گذاری می‌کنیم.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر این که اگر ۲۰ درصد سرمایه مورد نیاز کسب و کار‌های نوپا را بخش خصوصی و سرمایه گذاران حاضر در این جلسه تقبل کنند ما می‌توانیم بقیه منابع را در اختیارشان قرار دهیم گفت: در حقیقت بخش خصوصی فرآیند ارزیابی بررسی و انتخاب طرح را انجام می‌دهد و به محض اینکه یک بخش خصوصی حاضر شود از منابع خودش مبلغی را سرمایه گذاری کند به این معنی است که این طرح حداقل‌های اولیه را برای موفقیت دارد و همین دلیل ما به عنوان یک نهاد حمایتی؛ فقط منابع مالی بیشتری را در اختیارش قرار می‌دهیم تا بتواند خطر پذیری را مدیریت کند و به سراغ حوزه‌های نوآورانه و مرز‌های هدایتی برسد.
آقای ناظمی در پاسخ به این سؤال که آیا صندوق نوآوری و شکوفایی و سرمایه گذاران با سرمایه گذاری صاحب سهام از آن کسب و کار نوپا می‌شوند؟ گفت: بله صندوق نوآوری و شکوفایی سهام دار آن شرکت‌ها می‌شود البته به طور مستقیم در کسب و کار‌های نوپا نخواهد بود بلکه سهام صندوق به نام همان عاملی خواهد بود که ما منابع را به حسابش واریز کرده ایم (عامل به نمایندگی از ما در کنار کسب و کار‌های نوپا قرار می‌گیرد) و از سوی دیگر، عامل که بخش خصوصی است می‌تواند به کارآفرین کمک کند تا جنبه‌های تجاری سازی و مدیریت را یاد بگیرد.
وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که آیا این حمایت‌های صندوق به منظور کسب سهام کسب و کار‌های نوپا و حفظ سهام آنهاست؟ گفت: هدف صندوق نوآوری و شکوفایی کمک به شکل گیری ایده هاست نه ماندن در این شرکت ها؛ ما می‌خواهیم در دوره حساس چرخه عمر این شرکت‌ها از طریق منابع عمومی و منابع کم خطرپذیر دولت به صورت حمایتی عبور شود و شرکت روی فرآیند‌ها و چرخه نرمالش بیافتد و اولویت اصلی ما خروج از این طرح هاست و با برنامه مفصلی در این خصوص آمادگی داریم هر زمان که کارآفرین آمادگی داشت سهام را واگذار کنیم.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص ماندن یا خروج سرمایه گذاران از شرکت‌های نوپا پس از تجاری سازی نیز گفت: هرچند سرمایه گذاران مربوط بخش خصوصی هستند و طبیعی است که اولویت آن‌ها بیش از منافع راهبردی، منافع اقتصادی است، اما ما طی قراردادی که با صندوق‌های عامل داریم از آن‌ها خواسته ایم با همین ساز و کار عمل کنند و آن‌ها هم این مسأله را پذیرفته اند.
آقای ناظمی با اشاره به برگزاری دومین رویداد دوشنبه‌های کسب و کار نوپا در بخش آب و انرژی گفت: این حوزه برای ما دارای اولویت است به شدت تلاش می‌کنیم کسب و کار‌های نوپا این حوزه رشد و توسعه داشته باشد که امروز در این رویداد مدیران ۶ کسب و کار نوپا حوزه آب و انرژی که بیش از ۱۸ میلیارد تومان منابع مالی نیاز داشتند به ارائه ایده‌های خودشان پرداختند تا سرمایه گذار پیدا کنند بیش از ۲۰۰ نفر از کسب و کار‌های نوپا و سرمایه گذاران به صورت مجازی و حضوری در این رویداد شرکت داشتند.
وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم رویداد دوشنبه‌های کسب و کار نوپا را ماهانه دو مرتبه برگزار کنیم گفت: قبل از هر رویداد اطلاعات تمام کسب و کار‌های نوپا جمع آوری می‌شود تا یک طرح توجیهی مقدماتی برای سرمایه گذاران آماده و ارسال شود تا بتوانیم بیشترین جذب سرمایه را داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)