• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
اقتصادی » صنعت
در حوزه سنگ‌های قیمتی

برنامه ریزی برای سرمایه گذاری ۲ میلیارد دلاری

رئیس خانه معدن ایران از برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری در حوزه سنگ‌های قیمتی کشور خبر داد.

آقای محمدرضا بهرامن در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این سرمایه گذاری از اکتشاف تا بازار به صورت راهبردی تعریف شده است تا بتوانیم بازار سنگ‌های قیمتی کشور‌های منطقه را در بازه ۵ ساله در اختیار خود داشته باشیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه تعریف دوره‌های پنج ساله می‌تواند سهم ما را به تناوب در این بازار‌ها افزایش دهد افزود: ساختار زمین‌شناسی ایران این اجازه را به ما می‌دهد که سرمایه‌گذاری‌های این چنینی را انجام دهیم البته باید از فناوری‌های نوین به عنوان یکی از اولویت ها در بخش معدن استفاده کرد، زیرا اگر اینگونه عمل نکنیم تقاضا در بازار رقابتی به سمت ما کاهش خواهد یافت.
رئیس خانه معدن ایران همچنین گفت: بخش معدن در سال ۹۸ سهم ۲۵ درصدی در تامین درآمد‌های ارزی غیرنفتی کشور داشت که نشان دهنده پیشران بودن بخش معدن در اقتصاد کشور و به عنوان مزیت در شرایط کنونی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای بهرامن با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید افزود: هر بخشی در اقتصاد و تولید کشور باید راهکار‌های توسعه خود را تعریف و مشخص کند چگونه و با چه روشی می‌خواهد دست یافتن به جهش تولید را مدیریت و محقق کند.
وی اضافه کرد: پیشنهاد پسا کرونایی را در اقتصاد معدنی مطرح کردیم که مورد تایید وزارت صمت قرار گرفته و در شورای عالی معادن نیز مطرح شد که هدف اصلی ما در این پیشنهاد عبور از شرایط فعلی و نگاه به توسعه معادن کشور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس خانه معدن ایران گفت: در بخش معدن باید تمام برنامه‌ها را به عنوان اولویت در نظر داشته باشیم تا سهم ارزآوری بخش معدن همچنان حفظ شود حتی باید بتوانیم ارزآوری را افزایش دهیم.
آقای بهرامن با اشاره به اینکه بازار‌های جهانی با کاهش تقاضا در حوزه معدن مواجه شده است افزود: در این شرایط با تصمیمات هوشمندانه و آینده نگری باید بتوانیم سهم مان را در ارزآوری روزبه‌روز افزایش دهیم که البته لازمه آن مزیت دار دیدن بخش معدن است.
وی ادامه داد: باید بازار‌های جهانی را به هر قیمتی حفظ کنیم و از درآمد‌های ارزی که در بخش معدن وجود دارد هم بخشی از نیاز‌های ارزی کشور را تامین کنیم و هم بتوانیم در توسعه زیرساخت‌های معدنی هزینه کنیم.
رئیس خانه معدن ایران گفت: یکی از اولویت‌های ما کامل دیدن زنجیره معدن است یعنی از ابتدای زنجیره که اکتشاف قرار دارد باید به گونه‌ای فعالیت‌ها را برنامه ریزی کنیم که سرمایه گذاری در بخش اکتشاف یک انگیزه باشد و در انتهای زنجیره هم باید با نگاه به بازار‌ها و تقاضاها، زنجیره خود را توسعه دهیم، اگر می‌گوییم هر اشتغال در بخش معدن، ۱۷ شغل می‌تواند به همراه خود داشته باشد این امر با تکمیل شدن زنجیره محقق می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای بهرامن افزود: همه برنامه‌ها و پیشنهاد‌ها در حوزه معدن باید به منظور ایجاد ارزش افزوده بالاتر ارائه شود، زیرا اگر ما از ارزش افزوده غافل شویم بخشی از سرمایه‌های ملی کشور را هدر داده ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)