• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
اجتماعی » جامعه و شهری
بمناسبت روز جهانی قدس

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت روز جهانی قدس، توطئه الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی را کابوس جدیدی برای سردمداران رژیم صهیونیستی و حامیان معامله قرن دانست.

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای این بیانیه آمده است:
اقدام تاریخی و ابتکار حکیمانه، راهبردی و آینده نگرانه حضرت امام خمینی (ره) در نخستین سال استقرار نظام مقدس جمهوری ایران در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس»، از پدیده‌های معنادار و در زمره افتخارات ملت ایران برای نقش آفرینی‌های آشکار و تعیین کننده در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و شعله ور ساختن آتش خشم و کینه ضدصهیونیستی امت اسلامی علیه اشغالگران قدس شریف به شمار می‌رود.
با گذشت بیش از چهار دهه از نامگذاری روز جهانی قدس در ادبیات سیاسی جهان، آحاد جوامع و ملل حق طلب، آزاده و ظلم ستیز در حمایت از مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین و «آرمان آزادسازی قدس شریف» همراه شده اند و بیش از هر زمان دیگری نظام سلطه و صهیونیسم به ویژه رژیم پلید حاکم بر ایالات متحده آمریکا و پادو‌های منطقه‌ای آن را نگران و هراسناک کرده است.
این بیانیه عملیاتی شدن طرح «معامله قرن» با تصمیم شیطانی ترامپ رییس جمهور پلید ایالات متحده امریکا و همراهی برخی دولت‌های بلوک سلطه و ارتجاع منطقه را بازگشت مدعیان دروغین آزادی، دموکراسی و حقوق بشر به قرون وسطی قلمداد و آن را نشانه‌ای از شکل گیری اراده‌ای شوم و خیانت بار علیه جهان اسلام توصیف و تصریح کرده است:
طرح معامله قرن، نماد جاهلیت مدرن و وسیله‌ای برای نابودی فلسطین و به فراموشی سپردن آرمان بلند قدس شریف است و آنچه این روز‌ها در پس الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی صهیونیست‌ها دنبال می‌شود در حقیقت نه تنها امنیت سازی دائمی برای رژیم جنایت پیشه صهیونیستی ایجاد نخواهد کرد بلکه انرژی متراکم، نهفته و آماده انفجاری را به متن زندگی ننگین اشغالگران منتقل و آن‌ها را هر لحظه در انتظار کابوسی وحشتناک و مرگبار قرار می‌دهد.
هر چند آیین‌های روز جهانی قدس امسال تحت تاثیر شیوع جهانی بیماری کرونا در شیوه‌ها و قالب‌های جدید، خلاق و بیشتر در فضای مجازی برنامه ریزی و هدف گذاری شده است و غالب کشور‌ها از فرصت راهپیمایی و اعلام برائت و خشم میدانی ضد رژیم صهیونیستی و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان بویژه رژیم ترویستی و جنایتکار امریکا محروم هستند، اما مقاومت مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین به برکت وحدت، اخوت و بیداری اسلامی که از آفریقا تا مدیترانه و فراتر از جغرافیای منطقه در قلب اروپا و آمریکا، معادله مقاومت ضداستکباری و سلطه گری را نویدبخش تحقق شعار راهبردی حضرت امام (ره) در «حذف اسرائیل از صفحه روزگار» قرار داده است.
در این بیانیه تاکید شده است: «گفتمان مقاومت» و «حمایت فلسطین محور» که عمق راهبردی آن از ایران اسلامی بعنوان ام القرای جهان اسلام گستره‌ای جهانی یافته است، تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی و بازگشت آوارگان فلسطین برای انتخاباتی آزاد و تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود دانسته و هرگونه طرح و اقدامی را که با این نسخه بحق و قانونی فاصله داشته باشد، شکست خورده و بازی در زمین اشغالگران قدس و حامیان پلید آن می‌داند.
این بیانیه با گرامیداشت یاد، خاطره و حماسه آفرینی‌های جاودانه شهیدان مقاومت فلسطین و خیل عظیم شهدای حامی آرمان قدس و آزادی فلسطین در بلاد اسلامی از جمله سیدالشهدای مقاومت اسلامی سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مدافع حرم بر مشارکت و نقش آفرینی آحاد امت اسلامی به ویژه نسل‌های جوان ملل و جوامع حق طلب و آزادیخواه برای خلق شیوه‌ها و راه کار‌های خلاق و تاثیر گذار در گرامیداشت روز جهانی قدس تاکید کرده است.
همچنین بر ضرورت برافراشته نگه داشتن پرچم پرافتخار مقاومت ضدصهیونیستی در شرایط کرونا و محدودیت‌های ناشی از عدم پرداختن به برنامه‌ها و مراسم میدانی مانند راهپیمایی در این مقطع زمانی تاکید شده است.
در پایان بیانیه آمده است:
به توفیق الهی تحقق وعده صادق امامین انقلاب اسلامی در نابودی غده سرطانی اسراییل که با اخراج امریکا از منطقه سرعت یافته است، بزودی به خبر اول رسانه‌های جهان تبدیل و ملت مظلوم فلسطین خود را مهیای جشن پیروزی بر اشغالگران کرده و تشکیل دولت قانونی و برحق فلسطینی رابا اراده مقدس و مصمم خود، به نظام استکبارو ارتجاع منطقه تحمیل خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)