• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۹
اقتصادی » صنعت
در جلسه پیگیری نهضت داخلی‌سازی؛

داخلی‌سازی، ملاک اعطای تسهیلات به صنعتگران

سرپرست وزارت صمت: تقویت و تعمیق ساخت داخل یکی از راهبرد‌های اصلی این وزارتخانه است از این رو، داخلی‌سازی ملاک اعطای تسهیلات به صنعتگران خواهد شد.

داخلی‌سازی، ملاک اعطای تسهیلات به صنعتگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از وزارت صمت، آقای حسین مدرس خیابانی در جلسه پیگیری نهضت داخلی‌سازی؛ با تشریح راهبرد‌های ۴ گانه وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه «جهش تولید»، «تعمیق و تقویت ساخت داخلی»، «توسعه صادرات و کنترل واردات» و مدیریت و تنظیم بازار افزود: رویکرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه تولید، توجه حداکثری به توان سازندگان داخلی و عمق‌بخشی به ساخت داخلی قطعات است، به نحوی که هر قطعه‌ای که قابلیت تولید در داخل بنگاه‌های تولیدی ایران را داشته باشد، اجازه واردات نخواهد داشت ضمن اینکه صندوق حمایت از ساخت داخل در این وزارتخانه ایجاد می‌شود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: این وزارتخانه مجموعه‌ای از حمایت‌ها را برای تقویت و تعمیق ساخت داخلی قطعات در نظر گرفته است که بر اساس آن، علاوه بر راه‌اندازی میز‌های داخلی‌سازی در صنایع مختلف، تلاش شده تا بانک اطلاعاتی از سازندگان داخلی قطعات ایجاد شده تا بتوان فهرست تولیدکنندگان داخلی را برای همکاری با متقاضیان در صنایع مختلف، تبادل کرد.
وی گفت: در عین حال، صندوق حمایت از ساخت داخل نیز به زودی در وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد می‌شود که بر مبنای آن، هرگونه تسهیلاتی که قرار است در قالب حمایت از صنایع به بخش‌های مختلف صنعتی ارایه شود، منوط به داخلی‌سازی است.
مدرس خیابانی همچنین، برگزاری میز‌های ساخت داخل در ۳۱ استان کشور را یکی از دستورکار‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان و افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در قالب این میز‌های داخلی‌سازی، نقش‌آفرینی کرده و بخشی از طرح‌های خود را متناسب با نیاز صنایع مختلف، تجاری‌سازی کنند.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه ساخت داخل و عملکرد مرتبط با اهداف آن، به صورت هفتگی از سوی معاونت امور صنایع وزارت صنعت مورد پیگیری واقع می‌شود و بر این اساس به تناسب نیازی که صنایع مختلف کشور دارند، سازندگان داخلی توانمند پای کار آمده و سفارشات ثبت‌شده از سوی متقاضیان در بخش‌های مختلف صنعتی را پاسخ می‌دهند.
وی ادامه داد: ممنوعیت واردات کالا‌ها و قطعات دارای مشابه داخلی، یکی از دستورکار‌های جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت است که بر این اساس، ثبت سفارش همه قطعات و اقلام و تجهیزات صنعتی دارای مشابه ساخت داخلی، ممنوع است.
مدرس خیابانی تاکید کرد: شهرک‌های صنعتی نیز موظف شده‌اند تا نمایشگاه‌هایی را برای عرضه مستقیم کالا‌هایی که ساخت داخلی شده‌اند، در همه شهرک‌ها و نواحی صنعتی راه‌اندازی کرده و زمینه را برای معرفی و انعقاد قرارداد میان سازندگان و متقاضیان کالا‌ها و قطعات تولید داخلی فراهم آورند.
وی معتقد است که امروز داخلی‌سازی، به اندازه افتتاح پروژه‌های بزرگ ملی، برای کشور اهمیت دارد و بر این اساس همه دستگاه‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان دستگاه پشتیبان و نهادهاد‌های عمومی همچون صنایع دفاع، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، قرارگاه خاتم‎الانبیاء و آستان قدس رضوی با توجه به امکاناتی که در اختیار دارند، وارد پروسه داخلی‌سازی قطعات شده و نهضت داخلی‌سازی قطعات را تکمیل می‌کنند.
مدرس خیابانی خواستار افزایش کیفیت قطعات تولیدی از سوی سازندگان داخلی شد و گفت: به موازات حمایت همه‌جانبه و تمام قدی که دولت از ساخت داخلی کالا‌ها و تجهیزات مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعتی دارد، از سازندگان داخلی نیز انتظار می‌رود تا با همه توان، نسبت به افزایش کیفیت اقدام کنند؛ ضمن اینکه سازمان ملی استاندارد نیز کیفیت قطعات داخلی را پایش می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)