• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۹۸۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
چهارمحال و بختیاری » علمی فرهنگی

کمبود هزار و ۹۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری+فیلم

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از کمبود هزار و ۹۰۰ معلم در این استان خبر داد.

کمبود 1900 معلم در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، فرحناز قائدامینی گفت: سال گذشته حدود یک هزار و ۲۶ معلم در چهارمحال و بختیاری کمبود معلم داشتیم که این عدد در سال جاری به یک هزار و ۹۰۰ نیرو رسیده است و روند افزایشی آمار کمبود معلم تا سال ۱۴۰۱ ادامه دارد.

وی با اشاره به تداوم پیگیری‌ها برای جذب معلمان حق التدریس، افزود: حق و حقوق معلمان حق‌التدریس در ایام کرونا ویروس به طور کامل پرداخت می‌شود و به طور جدی در حال پیگیری تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس هستیم.

قائدامینی گفت: اسکان ۲۸۵ هزار و ۱۵۰ نفر از فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته، اعطای شش میلیارد و ۸۰۰ میلیون تسهیلات کم بهره به معلمان، بکارگیری ۳۸ سرباز معلم، پرداخت ۹۰ میلیارد پاداش بازنشستگی، ساخت ۱۰۰ اتاق بازی در مدارس، پرداخت اضافه کار معلمان تا پایان فروردین و پوشش ۹۵ درصدی تحصیلی در استان از مهمترین اقدامات آموزش پرورش چهارمحال و بختیاری در سال گذشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان به پیگیری مسکن فرهنگیان در استان هم اشاره کردو گفت: حدود سه هزار و ۳۹۳ نفر درخواست مسکن دارند که برای تأمین مسکن جلسات متعددی با اداره کل راه و شهرسازی برگزار شده است، این مسکن به معلمانی تعلق می‌گیرد که فاقد مسکن و از امکانات دولتی برای تهیه مسکن استفاده نکرده باشند.

قائدامینی با بیان اینکه ۲۰ گیگ اینترنت رایگان برای معلمان اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم اینترنت شبکه شاد را برای رفاه حال دانش‌آموزان رایگان و با تقویت زیرساخت‌های ارتباطی مشکلات این شبکه را به مرور زمان رفع کنیم.

وی افزود: آموزش از طریق شبکه‌های تلویزیونی، توزیع درسنامه، CD و DVD هم از دیگر روش‌های مورد استفاده برای دانش‌آموزان از راه دور است، همچنین صدای مشاور از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر به سوألات دانش‌آموزان پاسخ می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به موعد بازگشایی مدارس، گفت: احتمال بازگشایی مدارس در مناطقی که وضعیت سفید اعلام شود، در پایان اردیبهشت وجود دارد، همچنین از ۱۷ خرداد امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت حضوری برگزار می‌شود.

قائدامینی افزود: باتوجه به اهمیت آموزش چهره به چهره در پایه اول دبستان در صورت بازگشایی مدارس قبل از آغاز سال تحصیلی مدارس در مهرماه، یک دوره آموزشی مجزا برای این دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی در خصوص آموزش دانش‌آموزان استثنایی هم گفت: تعداد این دانش‌آموزان کم است و معلمان با حضور در مدارس و خانه‌های دانش‌آموزان آموزش مورد نیاز را به آن‌ها می‌دهند و برای والدین هم بسته‌های آموزشی درنظر گرفته شده تا به امر آموزش فرزند خود در منزل بپردازند.

قائدامینی با اشاره به هزینه سرویس مدارس در ایام کرونا، افزود: این مشکل یکی از دغدغه‌های والدین و شرکت‌های حمل و نقل بود که با جلسات متعدد مقرر شد ۵۰ درصد هزینه سرویس توسط والدین تا پایان اردیبهشت پرداخت شود و اگر مدارس در خردادماه بازگشایی شد، هزینه مازاد از والدین اخذ نشود، اگر والدین هزینه سرویس را به طور کامل پرداخت کرده اند ۵۰ درصد هزینه سرویس در ماه اردیبهشت، فروردین و اسفند به آن‌ها عودت داده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به وجود ۸۹ فضای آموزشی نیمه تمام در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این فضا‌ها درنظر گرفته شد که از این مبلغ فقط ۲۷ میلیارد تومان اختصاص یافت و بقیه در حال جذب است که با این اعتبار ۳۷ فضای آموزشی تکمیل شد.

قائدامینی افزود: همچنین با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان تمام بخاری‌های نفتی مدارس جمع‌آوری شد و فقط در چند نقطه که فاقد برق و گاز هستند بخاری نفتی وجود دارد.

وی اعتبار اختصاص یافته برای ضدعفونی مدارس در صورت بازگشایی را یک میلیارد و ۲۲ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا، اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیون تومان به حساب مدارس ۱۷ گانه واریز شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
کمبود هزار و ۹۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری+فیلم کمبود هزار و ۹۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری+فیلم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)