• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰
خراسان رضوی » اقتصادی
استاندار خراسان رضوی:

مزیت‌های شرکت پدیده شاندیز در کشور بی‌نظیر است

استاندار خراسان رضوی گفت: مزیت‌های اقتصادی شرکت بین‌المللی پدیده شاندیز امروز در کشور بی نظیر است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی امروز در بازدید از طرحهای اقتصادی شرکت پدیده در شهر مزیت‌های شرکت پدیده شاندیز در کشور بی‌نظیر استشاندیز افزود: امروز مفتخر هستیم که اعلام کنیم شرکت پدیده شاندیز چشم انداز روشنی پیش رو دارد و سهامداران می‌توانند از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با بازگشایی نماد این شرکت با نام گشان اقدام به خرید و فروش سهام خود کنند.
وی با بیان این که طی یک سال و سه ماه گذشته ۴۰جلسه با هدف و موضوع رسیدگی به وضعیت شرکت پدیده شاندیز در  خراسان رضوی و در سطح ملی برگزار شده است ادامه داد: اهمیت دادن به اوضاع ۱۲۱ هزار سهامدار این شرکت و احقاق حقوق آنان در قالب قانون موجب چنین توجهی به این شرکت شده است.
استاندار خراسان رضوی در خصوص مزیت های اقتصادی شرکت پدیده شاندیز گفت: این شرکت تنها شرکتی در کشور است که در شرایط فعلی هیچ گونه بدهی ندارد.
رزم حسینی افزود: شرکت پدیده شاندیز یک شرکت گردشگری - خدماتی است و دارنده دارایی‌های بسیار ارزشمندی است که این امر باید مورد توجه سهامداران آن قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی از دیگر مزیت‌های این شرکت را حمایت رییس جمهوری  از آن دانست و افزود: مصوبات سران سه قوه برای شرکت پدیده شاندیز که با هدف حمایت از سهامداران انجام شد برای هیچ شرکتی در کشور سابقه ندارد.
وی اظهار داشت: بی شک بازگشایی نماد پدیده در فرابورس همزمان با دوران طلایی بورس در کشور نقطه عطف و دورنمای روشنی را برای این شرکت و توسعه آن و سهامداران صبورش نمایان می‌کند.
رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی نیز در جریان این بازدید و برگزاری نشست مشترک با اعضای جدید هیات مدیره شرکت پدیده شاندیز گفت: سهامداران پدیده به طور قطع صدمه دیده‌اند اما مطمئن باشند صبرشان نتیجه داده و دلگرم باشند که روزهای خوش و روشنی پیش روی آنهاست.
غلامعلی صادقی با بیان این که حمایت‌هایی که در سطوح و بخش‌های مختلف از این شرکت انجام شده همچنان ادامه دارد افزود: از امروز به بعد فعالیت پدیده با محوریت مدیران و سهامداران این مجموعه ادامه پیدا می‌کند و دیگر قرار نیست ما برای آینده بالندگی و رونق پدیده تصمیم بگیریم.
وی تاکید کرد: حمایت از این شرکت به عنوان یک بخش مهم در اقتصاد و توسعه اقتصادی خراسان رضوی ادامه دارد و امید داریم که خیر و برکت ناشی از آن، این شرکت را با توجه به جایگاه اقتصادی اش به رونق مورد نظر برساند.
رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی با بیان این که رساندن پدیده به مرحله امروز بدون حتی یک ریال استفاده از منابع دولتی انجام شده است گفت: اگر شرکت پدیده در گذشته دارای نقاط منفی از جمله بی قانونی و عدم شفافیت بود امروز از جهات مثبت و مزایای اقتصادی اش یک پدیده است.
عضو هیات مدیره شرکت بین المللی پدیده شاندیز نیز گفت: شفافیت در عمل و گفتار و ارائه اطلاعات صحیح به سهامداران از این پس ملاک عمل و رفتار در این شرکت است.
علی کریمی اظهار داشت: وجود بیش از ۵۴۷فقره سند متعلق به شرکت پدیده و وجود بیش از ۱۲۰هزار سهامدار در سراسر کشور نشان از جایگاه و اهمیت این شرکت دارد.
وی تاکید کرد: طی مسیر ۶ ‌ماهه برای ورود به بورس در عرض یک ماه نشان از اوج همکاری‌ها در سطح ملی برای فراهم شدن زمینه رشد و بالندگی شرکت پدیده دارد.
نماد معاملاتی شرکت بین‌المللی پدیده شاندیز با عنوان "گشان" در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس ایران از ۲۰ اردیبهشت ماه بازگشایی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
دلایل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)