• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا

۴۰ کشور جهان متقاضی کیت‌های کرونای ایران

دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا از تقاضای ۴۰ کشور دنیا برای خرید کیت‌های تشخیص کرونای کشور، خبر داد.

۴۰ کشور جهان متقاضی کیت‌های کرونای ایراندکتر مصطفی قانعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: دو نوع کیت تشخیص برای شناسایی کرونا وجود دارد.
وی افزود : این کیت تشخیص مولکولی مورد نیاز کشور است و اجازه صادارت ندارد اما کیت تشخیص اِلایزا (تشخیص پادتن، آنتی بادی) بیش از نیاز کشور تولید می شود و مجوز صادرات گرفته است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: شرکت دانش بنیان تولیدکننده کیت های اِلایزا در کشور اعلام کرده است که روزانه قادر به تولید یک میلیون کیت است اما نیاز کشور تنها یک میلیون کیت اعلام شده است که بقیه امکان صادرات دارد.
وی با اشاره به این که نام این شرکت تولید کننده دانش بنیان در فهرست شرکت های تولید کننده کیت در سطح بین المللی قرار گرفته است، افزود: مجوز صادرات این کیت صادر و استاندارد آن نیز توسط اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو به زبان انگلیسی صادر شده است.
دکتر قانعی گفت: وقتی یک شرکت در سطح بین المللی اعلام می کند توانایی تولید دارد کسی آن را زیر سوال نمی برد اما پیش از خرید نمونه های کیت در آن کشور خریدار آزمایش و در صورت تأیید، خریداری می شود.
وی افزود: تولید کیت اِلایزا از نظر علمی پیچیده نیست و احتمالاً تا شش ماه یا یک سال آینده در کشورهای دارای این فناوری تولید خواهد شد اما سرعت تولید تنها دو ماه پس از شیوع کرونا و همچنین گرفتن تأییدیه استاندارد و مجوز صادرات ویژگی کشور ما بوده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فرهنگی ریاست جمهوری گفت: زیرساخت های شرکت های دانش بنیان در کشور ما به گونه ای است که می توانند در زمان اندکی پس از هر بحران تولیدات پزشکی مانند کیت اِلایزا را نه تنها تولید بلکه به تأیید استاندارد نیز برسانند و حتی بیش از نیاز کشور تولید کنند و امکان صادرات داشته باشند.
آقای قانعی اضافه کرد: در دیگر کشورها، این فرآیند زمانبر است و یا در برخی امکان تولید آن وجود ندارد.
 
ایران جزو پنج کشور نخست جهان در تحقیقات کرونا
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: کشورمان جزو پنج کشور نخست در زمینه تحقیقات مداخله ای کروناست.
آقای دکتر مصطفی قانعی افزود:​ هم اکنون بر اساس آمارهای جهانی 500 تحقیق مداخله ای در زمینه کرونا در حال اجراست.
وی با بیان اینکه در تحقیقات مداخله ای هدف درمان و کشف دارو یا واکسن است گفت: در کشورمان 250 تحقیق مختلف در زمینه کرونا در دست انجام است که 25 طرح مداخله ای به دنبال کشف روش صحیح درمان، دارو یا واکسن این بیماری است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا افزود: برای دستیابی به نتایج علمی در طرح های مداخله ای حداقل سه ماه زمان نیاز است تا تحقیق، عمیق و دقیق بر اساس استاندارد علمی به نتیجه برسد.
آقای دکتر قانعی با بیان اینکه ایران در زمینه اطلاعات پزشکی کرونا همانند دیگر کشورهای جهان و هم تراز آنهاست گفت: شاید در برخی موارد اطلاعات پزشکی دیگر کشورها در زمینه دیگر بیماری ها بیشتر از ایران باشد اما در زمینه کرونا اطلاعات پزشکی ایران با تمام کشورهای جهان هم تراز است.
وی افزود: در این شرایط هم تراز، کشوری که بتواند در این مسابقه برای دستیابی به درمان، دارو یا واکسن مناسب این بیماری سریع تر عمل کند موفق تر است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: کشورمان در زمینه تولید پلاسما موفق و سریع عمل کرده است و تاکنون 300 نفر از این روش استفاده کرده اند.
آقای دکتر قانعی با اشاره به اینکه پیشتر قول داده بودم کارخانه تولید پادتن (آنتی بادی) فعال شود افزود: این کارخانه تا 13 اردیبهشت (سه روز آینده) مراحل اولیه تولید را آغاز خواهد کرد و هم اکنون آزمایش های آن با موفقیت انجام شده است.
آقای دکتر قانعی با اشاره به اینکه بی سابقه است که در 6 ماه 500 تحقیق مداخله ای درباره یک بیماری در جهان داشته باشیم، ابراز امیدواری کرد: به طور قطع تا سال آینده و با به نتیجه رسیدن برخی از این تحقیقات، درگیری جهان با ویروس کرونا کمتر از امسال خواهد بود.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: به نظر نمی رسد که ویروس کووید 19 تا سال آینده جهش ویژه ای داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)