• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۴
کیش » سیاسی
ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش:

تشکیل شورای مدیریت بازگشت کیشوندان

جلسه ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش با محوریت اعمال مدیریت متمرکز و واحد در برای بازگشت کیشوندان به این جزیره برگزار شد.

تشکیل شورای مدیریت بازگشت کیشوندانبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، جانشین رییس ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش بر اهمیت رعایت ضوابط قرنطینه که می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد اشاره داشت و گفت: ضمن اینکه تحقق یافتن این مهم نیازمند به یک ساختار قوی است، حرمت و جایگاه انسان‌ها نیز حفظ می‌شود.
خانزادی خاطرنشان کرد: با اقداماتی که در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در جزیره انجام شده است می‌توانیم جزیره کیش را به‌عنوان یک برند در سطح کشور مطرح کنیم.
وی بر روابط انسانی، عاطفی، هماهنگی و انسجام خوبی که در فضای کشور حاکم است اشاره داشت و افزود: مشارکت‌های مردمی در حوزه‌های مختلف اعم از تهیه ماسک، دارو، نظافت و... کمک بزرگی برای دولت بود و همین اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با ویروس کرونا در کیش نیز با مشارکت مردمی و فعالان بخش خصوصی همراه بود که این اقدام خیرخواهانه قابل تقدیر و قدردانی است.
مصطفی خانزادی با بیان این‌که تعداد ۳۵۰۰ نفر کارگر پروژه‌های ساختمانی و عمرانی، قصد بازگشت به جزیره کیش را دارند و باید ضوابط قرنطینه را براساس مصوبات شورای سلامت کیش رعایت کنند، اظهار داشت: پرسنلی که با تایید مرکز توسعه سلامت کیش شرایط قرنطینه را نداشته باشند به قرنطینه سازمانی انتقال داده خواهند شد.
جانشین رییس ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش بر لزوم رعایت ضوابط قرنطینه ۱۴روزه تاکید کرد و افزود:  اجرای ضوابط قرنطینه به‌صورت سختگیرانه انجام خواهد شد و هیچ فردی به جزیره کیش وارد نخواهد شد مگر اینکه ضوابط قرنطینه را رعایت کند.
وی خاطر نشان کرد: رعایت ضوابط دوره ۱۴روزه قرنطینه، منجربه آرامش خیال ساکنین جزیره کیش خواهد شد.
در ادامه این جلسه سعید پورعلی دبیر ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش، مدیریت متمرکز را با سه فرایند «هدایت، نظارت و تصحیح در فرایندها» عنوان کرد و گفت: مدیریت متمرکز بر ساماندهی بازگشت کیشوندانی که علی‌رغم تاکید و توصیه‌ها مبنی بر عدم مسافرت، خارج از جزیره کیش هستند، با محوریت بررسی ظرفیت بیمارستان کیش و فشار اجتماعی و نظارتی با همکاری و هماهنگی اعضای این ستاد قابل اجرا است.
پورعلی بر لزوم تعادل و منش در مدیریت مجموعه‌ها اشاره داشت و گفت: با سیاست‌های تعریف شده، مسائل اجتماعی، درمانی، اقتصادی، و به خصوص بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به این موضوعات توجه ویژه شود.
پورعلی درخصوص مدیریت بازگشت کیشوندان به جزیره کیش گفت: با همت مرکز توسعه سلامت و بیمارستان کیش فرایندهای بیماریابی، نقاهتگاه و قرنطینه خانگی و سازمانی و ارائه خدمات درمانی به بیماران جزیره کیش فراهم شده است.
وی بر ضرورت وظایف شورای بحران و انسجام در فرایند مدیریت بازگشت کیشوندان به جزیره کیش اشاره داشت و گفت: ضمن اینکه اقداماتی از فرودگاه مبدا تا مقصد انجام می‌شود، اجرای ضوابط قرنطینه و مسئولیت فرآیند اجرای ضوابط بهداشتی، تیم‌های نظارتی از پیش تعیین شده است و نظارت‌های اعمالی با کنترل و همکاری مراجع قضایی در دستورکار این شورا قرار گرفته است.
سعید پورعلی گفت: نیروهایی در گیت خروجی و همچنین در حوزه‌های گردشگری، حمل و نقل، نیروهای سپاه، انتظامی، حفاظت فیزیکی سازمان در نظر گرفته شده است تا نظارت و کنترل خوبی از ورودی‌های جزیره کیش داشته باشیم.
دبیر ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص پیش‌بینی فرآیند دریافت تعهدنامه و انتقال آنان به محل قرنطینه، افزود: اداره پشتیبانی سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری بخش‌های خصوصی ارایه سرویس درب منازل خانوارهای تحت قرنطینه انجام خواهد شد.
دكتر محمدرضا رضانیا رییس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش نیز در این جلسه بر اهمیت رعایت ضوابط قرنطینه پانزده هزار کیشوند و بازگشت آن‌ها به جزیره کیش را به عنوان کار بزرگ و مهم عنوان کرد و گفت: رعایت ضوابط قرنطینه چه سازمانی و چه غیرسازمانی، کارگری، تجاری الزامی است و عدم رعایت این ضوابط، زنجیره شیوع بیماری را در سطح جزیره کیش گسترش خواهد داد.
مهدی نجاری سرپرست و عضو هیات امنای اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه اپلیکشن با سه محوریت نام‌نویسی، حمایت از اصناف آسیب‌پذیر و ارتباطات و کنترل افراد تحت قرنطینه خدمات ارایه می‌دهد، اظهار داشت: در بخش نام‌نویسی تاکنون تعداد 1896 نفر موفق شدند در سامانه پیامکی 10000934 نام‌نویسی کنند و درخواشت بازگشت به جزیره کیش را داشته باشند که این افراد به تفکیک فروردین 83 درصد، اردیبهشت 14 درصد، خرداد و تیر هر کدام 1 درصد درخواست بازگشت به جزیره کیش را داشتند.
نجاری خاطر نشان کرد: سه نوع پیامک به کسانی که دارای کارت کیشوندی فعال، غیرفعال و یا نسبت به دریافت کارت کیشوندی خود اقدام نکرده بودند طبق اولویت‌بندی به آنان اطلاع‌رسانی شد.
وی افزود: شهرهایی که درخواست بازگشت به جزیره کیش را داشتند به ترتیب: تهران، بندرعباس، شیراز، اصفهان، مشهد، اهواز، تبریز، رشت و ساری بوده است.
مهدی نجاری عنوان کرد: برای حمایت از اصناف آسیب‌پذیر شرایطی را در اپلیکشن فراهم کرده‌ایم که صنف مورد نظر را تبلیغ کنیم و همچنین موضوعات فرهنگی و اجتماعی نیز از دیگر امکانات این آپ است.
وی درخصوص کنترل افراد تخت قرنطینه توسط لوکيشن گفت: با استفاده از لوکيشن این آپ می‌توانیم براي کنترل این افراد درخصوص موضوعات مختلف با نظارت سازمان منطقه آزاد کیش ارتباط گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)