• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در ۴۸ ساعت آینده

مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲ هزار تخت خوابی را برپا می‌کنیم

فرمانده نیروی زمینی ارتش: مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲ هزار تخت خوابی ظرف ۴۸ ساعت در تهران برپا می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در نشست خبری که امروز دوشنبه در ستاد فرماندهی کل ارتش برگزار شد، درباره اقدامات این نیرو برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: بعد از فرمان فرماندهی معظم کل قوا برای تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا در نیرو‌های مسلح، فرمانده کل ارتش بنده را به عنوان فرمانده میدانی ارتش برای مقابله با این ویروس منحوس منصوب کردند؛ پس از آن نیز ما رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای را طراحی و اجرا کردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: البته ارتش جمهوری اسلامی ایران از روز‌های آغازین شیوع ویروس کرونا در کشور در حال خدمت به مردم بوده است، اما در پی صدور اوامر فرمانده معظم کل قوا، نیرو‌های مسلح قدرتمند کشورمان از جمله ارتش و نیروی زمینی محوری پای کار آمدند.
امیر حیدری با بیان اینکه در نیرو‌های مسلح از جمله ارتش قابلیت‌های ویژه و منحصر به فردی در مواقع این چنینی وجود دارد، افزود: ما در تمام یگان‌های نزاجا واحد‌ها و ساختار‌های رفع آلودگی‌های خاص داریم و امروز در سراسر کشور مشغول کار هستند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما در اقصی‌نقاط کشور بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی گسترده داریم، تاکید کرد: نیروی زمینی ۲۸ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در خارج از تهران دارد که هر کدام از این بیمارستان‌ها، بیمارستان‌های سیار وابسته به خودشان نیز دارند و امروز مشغول کار هستند.
وی اظهار داشت: فرمانده کل قوا در پیام خود بر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تحت یک رزمایش دفاع بیولوژیک که موجب افزایش اقتدار ملی شود، تاکید داشتند؛ لذا با توجه به حکمی که فرماندهی کل ارتش به اینجانب داد، رزمایش بزرگی در گستره ارتش جمهوری اسلامی ایران با رمز «یا علی ابن ابی طالب» تحت عنوان رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ شروع شد.
امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه هدف اصلی این رزمایش با یک روحیه تهاجمی، پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در کشور است، گفت: استان‌های هدف ما فعلا گیلان و قم است، اما برنامه این رزمایش در یک گستره ملی و در ۲۱ استان در حال پایش مسافران و خدمت رسانی به مردم عزیزمان است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با بیان اینکه تمام استان‌هایی که ارتش در آن‌ها حضور دارد قابلیت اجرای این رزمایش را دارند، بیان داشت: ما در ورودی مراکز استان‌های هدف، پست‌های غربالگری ایجاد می‌کنیم تا کسانی که قصد ورود به استان را دارند ابتدا غربالگری شوند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ضدعفونی کردن معابر عمومی و محل‌های تجمع عمومی از دیگر اقدامات ما در این رزمایش است، افزود: توسعه مراکز تشخیصی و امدادی و همچنین ایجاد بیمارستان صحرایی به همراه نقاهتگاه، از دیگر اقدامات نزاجا در رزمایش است.
وی گفت: هر استانداری در سراسر کشور نیاز به کمک نیروی زمینی ارتش برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را داشته باشد، ما در خدمت خواهیم بود.
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به فرمان صبح امروز امیر دریادار سیاری برای برپایی بیمارستان ۲ هزار تخت خوابی در تهران گفت: مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲ هزار تخت خوابی ظرف ۴۸ ساعت در تهران برپا می‌کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، گفت: توانمندی در اجرای این ماموریت میزان آمادگی برای دفاع در برابر حمله بیولوژیک را نشان خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: دعوت می‌کنیم در ۴۸ ساعت آینده یعنی صبح روز چهارشنبه عزیزان در نقطه‌ای که مشخص می‌شود در تهران از این مجتمع بازدید کنند تا اگر لازم شد مورد استفاده قرار بگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطر نشان کرد: تغییراتی در بالگرد‌های هوانیروز ارتش انجام شده است تا در صورت لزوم ضدعفونی کردن معابر به صورت هوایی انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)