• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۴۰۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
بین الملل » تحلیلی
تحولات عراق

شش پایگاه نظامی آمریکا در عراق تخلیه می‌شود

به زودی شش پایگاه نظامی آمریکا در عراق تخلیه می‌شود این در حالی است که آمریکا قصد داشت حضور مستقیم در منطقه مرزی عراق با سوریه داشته باشد.

شش پایگاه نظامی آمریکا در عراق تخلیه می‌شودبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  یک پایگاه اینترنتی عرب زبان نوشت به زودی شش پایگاه نظامی آمریکا در عراق تخلیه می شود این در حالی است که آمریکا قصد داشت حضور مستقیم در منطقه مرزی عراق با سوریه داشته باشد.
پایگاه خبری الاخبار در گزارشی به قلم نور ایوب نوشت: «جابجایی و باز استقرار طولانی مدت» ، اصطلاحی است که برخی برای تحرک نظامی اخیر آمریکا در عراق به کار می برند. خروج از پایگاه ها و مراکز نظامی واقع در استان های مرکزی و شمالی عراق و انتقال نیروهای آن به منطقه کردستان و پایگاه نظامی عین الاسد.
خروج و عقب نشینی آرام و روان در چندین مرحله است و آمریکا با این که این تحولات (جابجایی نظامیان) تحت پوشش گسترده رسانه ها و اخبار قرار بگیرد مخالف است. در واقع آمریکا برای راضی نگه داشتن ایران و متحدان عراقی آن بدون این که عرصه میدانی در عراق را از دست بدهد تلاش می کند.
فرماندهی عملیات مشترک در بیانیه کوتاهی خروج نیروهای گروه موسوم به ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش تحت فرماندهی آمریکا با همه تجهیزات نظامی را از پایگاه القائم تائید کرد. این در زمانی است که یک مقام نظامی بلندپایه این ائتلاف از متوقف شدن آموزش نیروهای عراقی به خاطر بیم از شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: کاهش شمار نظامیان آمریکایی و جابجایی یگان هایی از تعداد اندکی از پایگاه های نظامی عراق به قدرت نیروهای عراقی باز می گردد که تقریبا توانسته اند تهدیدات هسته های داعش را کنترل کنند و از عهده آن برآیند. و بر اساس اطلاعات موجود ؛ آمریکا عملا ، فرایند جابجایی و باز استقرار نیروهای خود در عراق موسوم به نیروهای ائتلاف را آغاز کرده است.
اخبار درز یافته در این خصوص اشاره دارد به این که نیروهای ائتلاف به زودی سه پایگاه نظامی از مجموع 12 پایگاه نظامی را که در آن مستقر هستند تخلیه می کنند. برخی منابع امنیتی که ارتباط مستقیمی با نیروهای ائتلاف دارند تائید کردند که تصمیم آمریکا مبتنی بر خروج از پایگاه ها و مراکز نظامی است که از شاخص های لازم برای تامین امنیت نظامیان آمریکایی بهره مند نیستند. این تصمیم بیانگر بیم و نگرانی آمریکا از حملات مستمر علیه نظامیان خود است به خصوص این که حملات موشکی و راکتی اخیر ( به پایگاه های نظامی آمریکا در عراق ) چندین کشته و زخمی برجا گذاشت و عامل این حملات یک گروه تازه تاسیس به نام « عصبه الثائرین » است که برای اخراج نظامیان آمریکایی از عراق در واکنش به ترور شهید ابو مهدی المهندس نایب رئیس سازمان بسیج مردمی و سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران و همراهانشان در اطراف فرودگاه بین المللی بغداد اوایل سال جاری ( میلادی ) تلاش می کند.
  منابع امنیتی معتقدند که آمریکا تلاش می کند آرام و بدون هیچ جار و جنجالی نیروهای ائتلاف را که اکثر آنها نظامیان آمریکایی هستند از این پایگاه های نظامی خارج کند و با اعلام یک جدول زمانی مشخص برای این کار مخالف است.
منابع آگاه می گویند به احتمال زیاد نظامیان آمریکایی علاوه بر سه پایگاه نظامی مذکور ، از پایگاه های نظامی بسمایه در اطراف بغداد و المزرعه و طارق در اطراف فلوجه در چند هفته آینده خارج شوند..شمار نظامیان مستقر در این پایگاه ها نیز 220 نفر است که در پایگاه هوایی عین الاسد مستقر خواهند شد و با این حال شمار نظامیانی که در آینده جابجا و در پایگاه نظامی دیگری در عراق مستقر شوند به نزدیک 820 نظامی از شش پایگاه از مجموع 12 پایگاه نظامی می رسد. طرحی که ممکن است به خاطر بیم از شیوع ویروس کرونا خیلی زودتر اجرایی شود به خصوص این که عراق به تاسیسات زیربنایی درمانی و بهداشتی لازم برای مقابله با چنین چالشی نیاز دارد.

گردان‌های حزب الله: فرار تحقیر آمیز آمریکایی‌ها از پایگاه القائم آغاز شکست آنان است
گردان‌های حزب الله وابسته به مقاومت اسلامی عراق، فرار تحقیر آمیز نیرو‌های اشغالگر آمریکایی از پایگاه القائم در غرب استان الانبار و دیگر پایگاه‌ها را آغاز شکست آنان عنوان کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، ابو علی العسکری، مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود در توییتر، آزادگان را به آمادگی برای عملیاتی راهبردی در صورت اصرار اشغالگران آمریکایی به نقض حاکمیت ملی عراق دعوت کرد.
وی همچنین بر ضرورت ادامه تلاش برای توقف فعالیت شرکت‌های امنیتی و حمایت لجستیکی که به نفع اشغالگران کار می‌کنند، تاکید کرد و تحت پیگرد قرار دادن افسران اطلاعاتی خارجی و محاکمه جاسوسان را خواستار شد.
العسکری همچنین اشاره کرد در رویارویی با اشغالگران آمریکایی باید روی اصابت دقیق اهداف تمرکز شود و تاسیسات غیرنظامی و اقتصادی دشمن، به عنوان اهداف مورد نظر در زمان نیاز، زیر نظر قرار گیرند.
 
الصادقون خواستار ارائه توضیحاتی درباره فرایند خروج نیرو‌های آمریکایی از پایگاه القائم شد
  نمایند فراکسیون الصادقون در پارلمان عراق، از فرماندهی عملیات مشترک این کشور خواست جزئیات عقب نشینی نیرو‌های آمریکایی از پایگاه القائم و تحویل آن به نیرو‌های عراقی را اعلام کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، محمد البلداوی تاکید کرد فرایند عقب نشینی توضیح نداده است که آیا این اقدام، بازآرایی نیرو‌ها برای اجرای نقشه‌هایی جدید است یا خروج واقعی از عراق.
وی همچنین گفت ژنرال مکنزی فرمانده نیرو‌های آمریکایی در خاورمیانه چند روز پیش تصریح کرده بود که نقشه‌ای برای بازآرایی نیروهایش در عراق و آوردن سامانه‌های موشک پاتریوت برای محافظت از پایگاه‌های آمریکا در این کشور وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مردم عراق بایدبیش ازاین هشیاروبیدارمیبودند، سئوال اینجاست که تابحال بغدادپایتخت آمریکا بوده یاعراق؟؟تاکی ذلت وخواری؟بااین همه کشته وتلفات دیگرنبایدیک آمریکایی درعراق میبود،شما چه میکنید؟؟؟!!!.
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)