• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
مهاباد » اجتماعی
بانک مرکزی؛

دریافت و پرداخت هرگونه وجه نقد ممنوع

بانک مرکزی دستورالعمل اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع بیماری کوید-۱۹ از طریق جابجایی وجوه نقد اعم از اسکناس، ایران چک و مسکوک را ابلاغ کرد.

دریافت و پرداخت هرگونه وجه نقد ممنوعبه گزارش خبرگزاری صداو سیما بانک مرکزی دستورالعمل اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع بیماری کوید-۱۹ از طریق جابجایی وجوه نقد اعم از اسکناس، ایران چک و مسکوک را ابلاغ کرد.
در این دستورالعمل آمده است:
۱- واحد‌های روابط عمومی بانک‌ها موظف هستند، مخاطرات ناشی از مبادله وجوه نقد در احتمال ابتلا به بیماری کروید-۱۹، به مشتریان خود از طرق مختلف مانند اعلانات داخل شعب، فایل‌های صوتی و تصویری و نیز بهره برداری از امکانات رسانه ملی، مطبوعات و فضای مجازی، اطلاع رسانی نمایند.
۲- همه ساله به مناسبت ایام نوروز و سنت استفاده از اسکناس به عنوان عیدی در بین خانوار‌های ایرانی، بانک‌ها اقدام به توزیع اسکناس نو در بین عموم مردم می‌نمایند که با توجه به شرایط حال حاضر و با هدف جلوگیری از انتقال عامل بیماری در تجمعات ایجاد شده برای دریافت اسکناس نو و همچنین خطر گسترش بیماری از طریق رد و بدل شدن اسکناس بین افراد خانواده، دوستان و آشنایان، توزیع اسکناس نو در روز‌های پایانی سال به هر نحو در شعب و خزانه بانک‌ها ممنوع بوده و لازم است این موضوع از طرق مقتضی به عموم مردم اطلاع رسانی شود.
۳- شعب بانک‌ها می‌بایست از دریافت و پرداخت هرگونه وجه نقد اعم از اسکناس، ایران چک و مسکوک اجتناب نموده و چنانچه ضرورتی به دریافت وجوه از مشتریان وجود داشت با رعایت کامل اصول تاکید شده بهداشتی (مطابق با مفاد بخشنامه شماره ۹۸/۴۲۸۶۶۶ تاریخ ۱۰-۱۲-۱۳۹۸ اداره نشر اسکناس و خزانه) اقدام گردد. انتقال وجوه دریافتی به خزانه بانک‌ها باید با رعایت تمام جوانب احتیاطی صورت پذیرد و از دو بار شمار کردن آن توسط کارکنان خزانه‌ها جدا خودداری گردد.
۴- کارکنان تمام بانک‌ها می‌بایست نسبت به راهنمایی و ارائه ابزار‌های جایگزین وجه نقد به مشتریان خود در شعب اهتمام ویژه‌ای داشته و واحد‌های ذی ربط نیز مکلف هستند تمام شرایط و امکانات لازم را برای این منظور در شعب مهیا نمایند.
۵- بانک‌ها موظف هستند تعداد مشخصی از دستگاه‌های خودپرداز خود را به صورت غیر نقد و فقط برای ارائه خدمات بانکداری الکترونیک اعم از کارت به کارت، دریافت موجودی، پرداخت قبوض و ... تنظیم نمایند. تعداد و محل استقرار از دستگاه‌های مذکور باید به نحو مقتضی اطلاع رسانی شود.
تبصره: به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق تماس فرد با صفحه کلید، دریچه دریافت پول و ... مقتضی است تمام دستگاه‌های خودپرداز به ویژه آن‌هایی که عملیات پرداخت وجه نقد را انجام می‌دهند توسط عوامل پول گذاری و نگهداری، در فواصل زمانی مشخص ضدعفونی گردد.
۶- به منظور اطمینان از ارائه مطلوب خدمات بانکداری الکترونیک، مقتضی است واحد‌های انفورماتیک بانک‌ها به صورت ۲۴ ساعته وضعیت سامان‌های پرداخت الکترونیک خود را رصد و در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات احتمالی اقدام نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)