• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
سیاسی » سیاست خارجی
مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران

حمایت سازمان ملل از مقابله مؤثر ایران با کرونا

سازمان ملل متحد از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید در کشور، قدردانی و حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران؛ خانم اوگوچی دنیلز هماهنگ کننده این سازمان در جمهوری اسلامی ایران، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌هایی که عزیزانشان را در اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند، در گزارشی اطمینان داد: سازمان ملل تمام تلاش خود را برای کمک به مبارزه علیه این ویروس انجام خواهد داد.
وی اظهار داشت: تمامی نهاد‌های سازمان ملل متحد با همراهی مسئولان ایرانی، نقشی حیاتی در جلوگیری از گسترش ویروس کرونا ایفا می‌کنند. به منظور اجرای درست روند مبارزه با این بیماری، باید بر اطلاعاتی مبتنی بر واقعیت با محوریت پیشگیری و احتیاط متمرکز، اتکا شود، همچنین توصیه‌های منابع قابل اعتماد برای مقابله با چالش‌های شیوع کرونا هم باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این گزارش آمده است:
سازمان جهانی بهداشت ملل متحد هفته گذشته، ارزیابی جهانی خطر کووید ۱۹ را تا میزان زیادی، افزایش داد. امروز آزمایش ویروس کرونای بیش از ۹۰ هزار انسان در ۵۸ کشور مثبت اعلام شده است.
متأسفانه ایران یکی از کشور‌هایی است که امروز در اثر ابتلا به کرونا به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و سازمان ملل متحد بر رعایت تمامی محدودیت‌های اعمال شده به وسیله ستاد ملی مدیریت کرونا از سوی ایرانی‌ها تاکید دارد.
بگفته آقای کریستوف فاملمن؛ وضعیت در ایران جدی است و کارگزاری‌های سازمان ملل متحد در تهیه و واردات اقلام اساسی پزشکی به ایران کمک می‌کنند.
همچنین سازمان جهانی بهداشت کمک‌هایی را در زمینه فنی به مسئولان و متخصصان سلامت ارائه می‌دهد.
در همین رابطه، گروهی از متخصصان این سازمان، به منظور تقویت راهنمایی فنی کارکنان پزشکی و کمک به مسئولان برای توقف شیوع ویروس کرونا، دوشنبه گذشته (۱۲ اسفند) وارد تهران شدند.
همراه این گروه، نوبت ششم محموله پزشکی سازمان جهانی بهداشت جهت مقابله با کووید ۱۹ و همچنین کیت‌های پزشکی برای آزمایش ۱۰۰ هزار نفر، برای حمایتِ ۱۵ هزار نفر از کارکنان مراکز بهداشتی و مقابله با ویروس کرونا، به ایران منتقل شد.
کارگزاری‌های دیگر سازمان ملل از قبیل؛ صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) هم واردات وسایل حفاظتی برای متخصصانِ کودکان و مادران را آغاز کرده اند.
آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان) نیز تلاش‌های خود در زمینه حمایت از پناهندگان و جوامع میزبان را افزایش داده است.
برنامه جهانیِ غذای سازمان ملل متحد برای کمک بیشتر به اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی، تهیه شده و ارسال وسایلی مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده برای کارکنان مسئول پخش غذا و غذای مدارس را، تدارک دیده است.
بخش توسعه سازمان ملل هم با همکاری وزارت امور خارجه، مشغول تدارک وسایل حفاظتی برای کارکنانی است که در مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار، سازمان زندان‌ها و مؤسسات بهداشت روانی و اجتماعی فعالیت می‌کنند. صندوق جمعیت سازمان ملل متحد هم در تلاش است تا خدماتی را به سالمندان محروم و افراد دارای معلولیت ارائه کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور
راه اندازی شعبۀ استان خوزستان انجمن علمی مطالعات نهج‌البلاغه
تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بهبود فضای کسب و کار در خراسان شمالی
اولین برف پاییزی ارتفاعات خلخال را سفید پوش کرد
پیروزی پرگل المپیاکوس و گلزنی طارمی
جنجال بر سر تغییر یک نام صهیونیستی در ایرلند
وداع باشکوه با شهید خوشنام در همدان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در بندرعباس
رقابت ۵۰ دانش‌آموز مازندرانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی
روز‌های پایانی برداشت سیب زمینی در اقلید
عزت ایران اسلامی مرهون فداکاری مادران شهداست
لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی ایران از دست نداده‌ایم
ضرورت مدیریت یکپارچه آب با توسعه‌ی همکاری‌های منطقه
نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا
قم میزبان آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا
استقرار بالگرد آتش نشانی در دزفول
استقلال قم راهی فینال شد
قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند
تشریح برنامه هاودستاورهای توسعه ای آذربایجان غربی دربرنامه زنده استاندار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)