• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۵۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۲
گیلان » اجتماعی
با حضور معاون رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی

بررسی مشکلات بارش برف در گیلان

جلسه ستاد مدیریت بحران گیلان با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور رییس سازمان برنامه و بودجه و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد.

بررسی مشکلات بارش برف در گیلان با حضور معاون رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست ستاد مدیریت بحران گیلان از اختصاص تنخواه 50میلیارد تومانی برای حل مشکلات ناشی از بارش برف در گیلان خبرداد و گفت: 20میلیارد تومان از این اعتبار برای تهیه تجهیزات برق، تسریع برق رسانی و وصل مجدد برق مشترکان اختصاص می یابد.
دکتر محمدباقر نوبخت با اشاره به مطرح شدن موضوع مشکلات بارش شدید برف در گیلان در جلسه هیات دولت، افزود: به شخصه ماموریت دارم برای حل مشکلات دستورات لازم را صادر کرده و تا رفع این مشکلات در گیلان و منطقه حضور داشته باشم.
وی تاکید کرد: مشکل اصلی گیلان بسته شدن راه ها بر اثر بارش شدید برف و ازدحام خودروها در مسیرها بود که مانع تردد ماشین آلات راهداری برای برف روبی و باز کردن راه ها می شد.
معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: طبق گزارش پلیس راه، 80درصد مسافران به دلیل نداشتن تجهیزات و امکانات زمستانی به ویژه زنجیرچرخ در راه مانده و سبب ایجاد مانع و ترافیک شدند.
محمدباقر نوبخت در ادامه با اشاره به گشت هوایی 2ساعته با بالگرد و بازدید و بررسی مشکلات مناطق مختلف استان افزود: در ادامه این بازدید در شهر رشت هم به صورت میدانی از خیابانها و محله های مختلفی دیدن کرده و مشکلات را از نزدیک مشاهده کردم.
وی همچنین با تاکید بر تعامل و تلاش بیش از پیش دستگاه های اجرایی برای حل هر چه زودتر مشکلات گفت: همه مدیران و روسای دستگاه های اجرایی و ادارات در این نشست موظف شدند تا ظهر فردا و حداکثر تا فردا شب مشکلات را مرتفع کنند.

وزیر راه و شهرسازی هم در این نشست بااشاره به حضور گروه های راهداری در مناطق مختلف برای بازگشایی راه ها گفت:سرعت بارش برف، بروز طوفان و بوران شدید تا حد زیادی بر مشکلات افزود.
محمد اسلامی، با تاکید بر اولویت بندی وظایف و کارکردهای دستگاههای ذیربط برای حل مشکلات قطع برق و آب مناطق مختلف استان خاطرنشان کرد: 350دستگاه انواع ماشین آلات با گروه های مختلف راهداری برای بازگشایی راه ها به ترتیب اولویت در اختیار عملیات اجرایی است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور هم در این نشست بااشاره به پیش بینی های هواشناسی و صدور اطلاعیه های هشدار دهنده از سوی ستاد بحران کشور و استان گفت:بسیاری از مشکلات در مسیرها و جاده های اصلی به دلیل توجه نکردن به این هشدارها و مجهز نبودن مسافران بود.
اسماعیل نجار با تاکید بر افزایش همکاری مردم با مسوولان برای حل مشکلات ناشی از بارش برف افزود: با توجه به حجم و گستردگی برف در شهرستانهای مختلف، بسته شدن راه ها طبیعی بود اما با تعامل مردم و کمک به مسوولان این مشکلات در کوتاهترین زمان حل می شود.

استاندار گیلان نیز با اشاره به تداوم خدمات رسانی برای عادی شدن اوضاع در گیلان گفت: تلاش های دستگاههای امداد و خدمات رسان گیلان برای کاهش مشکلات بارش برف و عادی شدن اوضاع در گیلان ادامه دارد.
ارسلان زارع افزود: بیش از 5هزار نفر از مسافران گرفتار در برف و سرمای جاده امام زاده هاشم - سروان در مکانهای امن اسکان داده شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)