• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۱۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
گیلان » اجتماعی

بیانیۀ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان+ گزارش

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان در بیانیه‌ای ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از مردم برای حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲بهمن دعوت کرد.

بیانیۀ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به‌ مناسبت فرارسیدن یوم الله ۲۲بهمن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: یوم‌الله ۲۲بهمن، روز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و به ‌ثمر نشستن سال‌ها مبارزۀ مردم انقلابی ایران در سایۀ رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و روز پیروزی خون پاک شهدای والامقام انقلاب اسلامی بر شمشیر رژیم استبدادی 2هزار 500سالۀ ستم شاهی است. یوم‌الله ۲۲بهمن روز طلوع خجستۀ خورشید ولایت در آسمان میهن اسلامی و آغازگر فصل جدیدی از حیات ملت ایران در پرتو عزت و آزادی است.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای انقلاب اسلامی به ویژه سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از عموم مردم غیور، بصیر و لحظه‌ شناس گیلان دعوت می‌کند تا با لبیک به ندای الهی ولی امر مسلمین و حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲بهمن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مشت محکم دیگری بر دهان یاوه‌گوی سران استکبار و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بکوبند و برگ زرین دیگری بر صحیفۀ افتخارات مردم ولایی و انقلابی استان گیلان بیفزایند.
در ادامه این بیانیه آمده است: یوم‌الله ۲۲بهمن روز رهایی مردم شریف ایران از بند اسارت حکومت طاغوتی پهلوی و حامیان استکباری آن است که با تحقق شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، نظامی الهی مبتنی بر اصل مترقی ولایت فقیه در لوای احکام اسلام ناب محمدی را برای ملت ایران به ارمغان آورد و فریاد استکبارستیزی و عدالت ‌خواهی ایرانیان را به گوش جهانیان رساند.
در بخش دیگری از بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان آمده است: انقلاب اسلامی ایران با هدایت پیامبر گونۀ مرجعی، دینی و تکیه بر قدرت ایمان و وحدت مردمی مسلمان در یوم‌الله ۲۲بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی تقویت شد؛ در سایۀ رهبری داهیانۀ حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) تداوم و استمرار یافت و امروز پس از گذشت چهل و یک سال از عمر پربرکت آن در مسیر تعالی و بالندگی گام برداشته است تا با تحقق بیانیۀ گام دوم انقلاب و ایجاد تمدن نوین اسلامی به تنها امید آزادگان و مستضعفان جهان برای زمینه‌ سازی طلوع خورشید ولایت عظمی حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مبدل گردد.
در بیانیه شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان نوشته شده است: مردم همیشه در صحنۀ ایران اسلامی در حالی چهل  و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفته‌اند که شهادت چهرۀ بین‌المللی مقاومت، سردار اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، بر عزت، سربلندی و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در نزد جهانیان افزوده و مایۀ شرمساری و سرافکندگی شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار به‌عنوان بزرگترین تروریسم دولتی دنیا شده است و حضور میلیونی مردم شهیدپرور ایران در مراسم تشییع و خاکسپاری بی‌نظیر پیکر مطهر سردار دل ها، یک‌بار دیگر پویایی انقلاب اسلامی و پایبندی مردم به آرمان والای امام خمینی(ره) و شهدای اسلام را به رخ جهانیان کشاند و به سران استکبار جهانی ثابت کرد همانگونه که مردم آزادۀ ایران علت اصلی موجدۀ انقلاب اسلامی هستند علت مبقیۀ آن نیز خواهند بود و به‌عنوان صاحبان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی تا آخرین قطرۀ خون خود پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و شهدای والامقام را ادامه خواهند داد.
در ادامه این بیانیه آمده است: ایرانیان آگاه و ولایی در آغازین سال‌های دهۀ پنجم عمر گرانبهای انقلاب اسلامی و در طلیعۀ چهل و دومین سال انقلاب اسلامی، با بصیرت و دشمن‌شناسی خود، هوشیارنه و هوشمندانه در برابر نقشه‌های شیطانی و دسیسه‌های پیچیدۀ دشمنان نظام، پرصلابت‌تر از گذشته ایستاده‌اند و با نصب‌العین قراردادن منویات و رهنمودهای حکیمانۀ ولی‌امر مسلمین، مجاهدانه برای تحقق بیانیۀ گام دوم انقلاب می ‌کوشند تا با مشارکت حداکثری و حماسه ‌آفرینی در انتخابات یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی، نقشه ‌های شرورانۀ استکبار جهانی و جنگ روانی رسانه‌های دروغ ‌پرداز غرب برای تضعیف انقلاب اسلامی و ایجاد موج ناامیدی نقش برآب گردد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)