• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار سلامی:

آمریکا با این ترور همه سرمایه‌اش را به باد داد

فرمانده کل سپاه : حرف آخر را اول می‌زنم. انتقام می‌گیریم. انتقام سخت، محکم، پشیمان کننده، قاطع و تمام کننده.

آمریکا با ترور شهید سلیمانی، همه سرمایه‌اش را به باد دادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سرلشکر پاسدار حسین سلامی در مراسم وداع با پیکر شهید سپهبد قاسم سلیمانی در میدان آزادی کرمان در پاسخ به شعار‌های حاضران برای انتقام گیری شهادت سپهبد سلیمانی افزود:شهید قاسم سلیمانی تقوا را از ابوذر گرفته بود. او ابوذر بوده و هست و وفاداری را از حضرت ابوالفضل گرفته بود و این وفادارای و عشق به اسلام و ولایت و ایران عزیز را اثبات کرد. او میثم، عمار و یاسر بود.
وی گفت: امروز خدای شهیدان شاهد طلوع دو خورشید روی زمین است. ما امروز آمده‌ایم در آسمان این شهر عزیز دو خورشید پرفروغ را بنشانیم. ما در نبرد با آمریکا فرمانده شجاع، فداکار و بی نظیر که سردار قلب‌ها بود و سردار رشید اسلام، ایران و کرمان را از دست دادیم.
سرلشکر سلامی اظهار کرد: همه ما امروز میدانیم که کسی را تا عرش خدا تشییع می‌کنیم که در ایمان، شجاعت و اعتقاد بی‌نظیر است. او می‌رفت و می‌رود که ستون‌های خیمه دشمن را بشکند. او میثم، عمار و یاسر بود. او هرگز در برابر دشمن سست نشد، نلرزید و قلبش آرام و مطمئن بود.
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: گستره شخصیت او فراتر از مرز‌های ایران و جهان اسلام بود و امروز همه جهان از او به عنوان اسوه حمایت از مظلومان و مستضعفین یاد می‌کنند و چه بد است کار کسانی که می‌خواهند به خورشید سنگ بزنند و آن را خاموش سازند.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه شهید سلیمانی در عین جدیت شخصیتی مهربان داشت، گفت: او در مقابل دشمن، چون کوه استوار و در برابر مردم نرم، خاضع و فروتن بود و با مهربانی و لبخند با آنان روبرو می‌شد.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه شهادت قاسم سلیمانی و یارانش نقطه پایان آنان نیست، بلکه نقطه آغاز آنان محسوب می‌شود، اظهار کرد: حاج قاسم یک راه است که تازه آغاز شده و ما را به قله‌های بلند می‌رساند. دشمن بداند شهید سلیمانی از قاسم سلیمانی برای دشمن خطرناک‌تر است.
وی با بیان این‌که شهید سلیمانی معمار شکست آمریکا است، تصریح کرد: او نهضت فلسطین را احیاء کرده است و احیاگر نهضت مقاومت است و او همان کسی است که راهبرد آمریکا برای برهم زدن آرامش مسلمانان در هر نقطه از دنیا را شکست داده است.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه دشمن همیشه از دل تهدیداتش برای ما فرصت ایجاد کرده و موجب پیشرفت ما شده است، افزود: اقدام آنان در شهادت سردار سلیمانی باعث اخراج‌شان از منطقه می‌شود و پایان استکبار و سلطه آنان بر جهان خواهد انجامید.
وی ادامه داد: به آمریکایی‌ها می‌گوییم همه سرمایه خود را با ترور شهید سلیمانی به باد دادند. امروز قلب‌ها برای همیشه سرشار از نفرت آمریکاست و این الزام اول برای یک مبارزه گسترده علیه استکبار است تا جهان اسلام برای همیشه از شر اباطیل آنان رها شود.
سرلشکر سلامی گفت: از کسانی که از اقصی نقاط جهان اسلام مهمان ما هستند و دل‌ها را قوت بخشیدند و این چنین به میدان آمدند صمیمانه سپاسگزاریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب سردشت
آمریکا از اسرائیل در نسل کشی غزه حمایت می‌کند
آزادی پنج زندانی جرایم مالی غیرعمد در ارومیه
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
شورای عالی انقلاب فرهنگی ، قطب‌نمای هدایت نهاد‌های علمی است
درگذشت مادر شهیده فاطمه حیدری در دزفول
روایت یلدای مازندرانی‌ها در سوته ساری
دستگیری شکارچی غیرمجاز قوچ وحشی در منطقه شکارممنوع مرور
چهار گام فرهنگی برای تبلیغ دینی در نیشابور
اخطار بهداشتی به ۲۵۰ واحد صنفی متخلف در همدان
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
تجلیل از پاکبانان شهر قزوین در شب یلدا
آزادی ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان سیستان و بلوچستان
ایرانیان مقیم بوسنی یلدا را گرامی داشتند
حمل‌ونقل زمینی و دریایی، پیشران توسعه اقتصادی استان بوشهر
اختصاص نیافتن منابع ارزی از بودجه ۱۴۰۴ برای واردات خودرو
پدر شهید حمزه رضائی آسمانی شد
بازرسی مستمر از سکو‌های فروش آنلاین طلا در قم
پیش بینی هواشناسی هرمزگان یکم دی ۱۴۰۴
رشد ۵۷ درصدی سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)