• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۱۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹
اصفهان » اقتصادی
درهمایش فرصت های تجاری پیوستن ایران به پیمان اوراسیا

بازار اوراسیا بازار اجتناب ناپذیر صادراتی

برای ورود موفق به بازار اوراسیا باید به صورت منسجم، هدفمند و کنسرسیومی حرکت کرد.

بازار اوراسیا بازار اجتناب ناپذیر صادراتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ دستیار وزیر نیرو در امور کمیسیون دایمی همکاری های تجاری اقتصادی ایران و فدراسیون روسیه در این همایش با تاکید بر اینکه حدود 76 درصد اقتصاد اوراسیا متعلق به روسیه است، گفت: این کشور از نظر شاخص جمعیت، مساحت، GDP و حجم واردات و صادرات بازار بسیار مطلوبی برای ایران است.

داود میرزاخانی افزود: برای ورود موفق به بازار اوراسیا باید به صورت منسجم و هدفمند و کنسرسیومی حرکت کرد و اصفهان می تواند در این زمینه پایلوتی برای سایر استان ها باشد.

وی اقلام دارویی، محصولات کشاورزی، شوینده ها، کاشی و سرامیک، کیف و کفش ، چرم، گل و گردشگری را از جمله محصولات صادارتی به روسیه معرفی  و گفت: با توجه به اینکه اصفهان یکی از قطب های گردشگری کشور است، باید  بهره برداری مناسبی از ظرفیت این استان درخصوص گسترش روابط بین المللی شود .
میرزاخانی وجود 20 میلیون نفر جمعیت مسلمان در روسیه را از جمله مزایای این کشور برای فعالیت تجار ایرانی در خصوص صادرات محصولات حلال دانست و افزود: متاسفانه تاکنون به دلیل پراکندگی تولید در این بازار موفق نبوده ایم.

مدیر کل دفتر همکاریهای بین المللی گمرک نیز در این همایش با  ارائه گزارش اقدامات این اداره  در اجرای قانون موافقت نامه تشکیل منطقه آزاد تجاری ایران و اوراسیا گفت: اتحادیه اوراسیا با ادغام اتحادیه امور گمرکی و جامعه اقتصادی اوراسیا به منظور مدرن سازی همه جانبه همکاری و بهبود رقابت پذیری اقتصاد ملی و ایجاد شرایط توسعه پایدار به منظور بهبود شرایط زندگی جمعیت کشورهای عضو تشکیل شده است.

حسین کاخکی ایجاد اشتغال، رقابت پذیری کالاهای ایرانی و تخفیف های تعرفه ای را از جمله نقاط قوت اتحادیه اقتصادی اوراسیا دانست و افزود: کاهش وابستگی به دلار، تسهیل تجارت بین ایران و اتحادیه، کاهش آثار سوء تحریم های آمریکا علیه ایران و همچنین تقویت نقش ویژه ایران در کریدور بین المللی حمل و نقل شمال جنوب از مزایای عضویت ایران در این اتحادیه اقتصادی است.

کاخکی  ادامه داد: مجموع صادرات ایران به اوراسیا از 5 آبان تا 30 آذر ،بیش از  207 میلیون دلار بوده است .

عضو هیات علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی نیز در این همایش موافقت نامه اوراسیا را جامع ترین و منحصربه فردترین توافق نامه ای دانست که ایران تاکنون منعقد کرده وگفت : اتحادیه اوراسیا 866 میلیارد دلار تجارت داشته و روسیه با 680 میلیارد دلار نقش عمده ای در این اتحادیه دارد.

میر هادی سیدی مهم ترین فرصت های پیش روی ایران در این توافقنامه را بهبود دسترسی به بازار از طریق کاهش تعرفه ها، حذف موانع غیر تعرفه ای و بهبود فرصت های سرمایه گذاری و انتقال فناوری اعلام کرد و افزود: باید در نگرش های جهانی خود تغییر ایجاد کنیم چراکه  حفظ نظام تولیدی فعلی ما و ارتقای آن مستلزم ورود به تعامل جهانی وتقویت این تعامل است. 

در این دیدار همایش همچنین رییس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه متاسفانه سهم اصفهان از تجارت با اوراسیا بسیار ناچیز است، خواستار بازنگری در کالاها و اقلام در نظر گرفته در توافق اولیه این پیمان شد.

مسعود گلشیرازی فولاد، صنایع معدنی و کشاورزی را از جمله اولویت های صادراتی استان در سال گذشته عنوان و افزود: با وجود اینکه بیشترین حجم تجارت اوراسیا با جهان مربوط به روسیه بوده ، سهم صادرات اصفهان به این کشوردر مقایسه با دیگر استان ها 4 دهم درصد است .

وی گفت: سهم اصفهان در اقتصاد ملی حدود 10 تا 12 درصد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)