• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۰۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
اقتصادی » اقتصاد کلان
نشست هم اندیشی با جمعی از گروه‌های جهادی

گروه‌های جهادی نفَس انقلاب هستند

رئیس بنیاد مستضعفان: گروه جهادی را باید در مکتب صبر، استقامت، بصیرت و دفاع از ولایت، نفَس انقلاب و شور و نشاط بدانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای پرویز فتاح در نشست هم اندیشی با جمعی از گروه‌ها وتشکل‌های مردمی و جهادی افزود: همه ما، سرباز انقلاب هستیم و باید در این راه جان فشانی کنیم.
وی بر حمایت از گروه‌های جهادی تاکید کرد و گفت: توانمندسازی مناطق محروم، آبادانی مناطق و ایجاد زیرساخت‌های و اشتغال، حائز اهمیت است و اینجا، اهمیت کار گروه‌های جهادی نمایان می‌شود.
آقای فتاح با بیان اینکه گروه‌های جهادی به مومن بودن و خالصانه عمل کردن مشهور هستند، افزود: در سیل و زلزله در مناطق مختلف کشور، این روحیه را دیدیم که یادآور دفاع مقدس بود.
وی اضافه کرد: این روحیه خالصانه و خدمت صادقانه، همیشه در ذهن مردم باقی خواهد ماند و اگر این روحیه از کار جهادی حذف شود، همه چیز حذف خواهد شد.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه گروه‌های جهادی، کم هزینه‌ترین و موثرترین اقدامات را در مناطق کم برخوردار انجام می‌دهند، گفت: باید از این گروه‌ها حمایت شود چرا که هر جا گروه‌های جهادی کاری انجام داده اند تاثیرات مفید آن نمایان است.
آقای فتاح با اشاره به اینکه، رویکرد ما جوانگرایی است، افزود: تا پایان سال در بنیاد مستضعفان بازنشسته نخواهیم داشت.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در برخی مناطق محروم از جمله قله گنج گفت: این اقدامات، خوب، اما قابل نقد است.
فتاح با بیان اینکه دشمن بر روی مطالبات مردم برنامه ریزی کرده است، افزود: دشمن اقدامات خود را از شمال تهران آغاز نکرد بلکه مناطق محروم و حاشیه‌ای را، هدف قرار داد.
وی اضافه کرد: اقدامات ما باید از همین مناطق آغاز شود و حضور گروه‌های جهادی در مناطق محروم و حاشیه ای، باید به عنوان التیام باشد.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه، ما فراجناحی عمل می‌کنیم و چتر بنیاد گسترده خواهد بود، گفت: امکانات زیادی در بیناد مستضعفان وجود دارد که باید در اختیار محرومان قرار گیرد.
فتاح با بیان اینکه این گروه‌های جهادی در هیچ جای دنیا وجود ندارند، افزود: بنیاد می‌تواند با امکاناتی که در اختیار دارد از گروه‌های جهادی برای رسیدگی به مناطق محروم حمایت کند.
وی ادامه داد: املاک زیادی در اختیار بنیاد است که باید با کار کارشناسی و برنامه ریزی در اختیار محرومان قرار گیرد.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: ما در پی افزایش کمیت و بالا بردن کیفیت کار‌های خود هستیم و حتماً بخشی از کار‌های جهادی بنیاد، می‌تواند دانش بنیان باشد.
آقای فتاح با بیان اینکه بنیاد مستضعفان دو بال دارد، افزود: یکی تولید و اقتصادی و دیگری بنیاد علوی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید در این شرایط کارخانه‌های تولیدی تعطیل شوند بلکه باید ایرادات آن حل شود، گفت: سعی ما این است که منافع کارخانه‌های تولید را به سمت بنیاد علوی و برای حل و فصل مشکلات مردم سوق دهیم.
آقای فتاح با تاکید بر اینکه، اصلا نگران تحریم‌ها نیستیم، افزود: اگر روزی به علت تحریم ها، اقلامی به طور نمونه پیچ، کمیاب و کار‌های بنیاد تعطیل شود، بنده باید توبیخ شوم.
رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: تحریم‌ها کوچک‌تر از آن است که در مقابل اراده و ایمان ملت و جوانان غلطی بکند.
وی با تاکید بر اینکه نباید در این شرایط تولید کارخانه‌ای مختل شود، گفت: بلکه باید بهره وری تولید افزایش یابد ضمن اینکه نباید در بنیاد مستضعفان طرحی نیمه تمام باقی بماند.
آقای فتاح افزود: باید طرح‌های علوی از جمله ساخت بیمارستان، خانه بهداشت و مسکن با سرعت به پایان برسد.
وی بابیان اینکه کار‌های موثری برای مناطق محروم می‌توانیم انجام دهیم، گفت: بنیاد علوی باید درمناطق محروم رویکرد محرومیت زدایی، با نگاه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.
در این مراسم تعدادی از نمایندگان گروه‌های جهادی، نقطه نظرات، پیشنهاد‌ها و انتقادات خود را مطرح کردند.

منصوری، مدیرعامل بنیاد علوی 
 ضرورت استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی 
مدیرعامل بنیاد علوی بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی تاکید کرد.
آقای محسن منصوری در نشست هم اندیشی رئیس بنیاد مستضعفان با جمعی از گروه‌ها و تشکل‌های مردمی و جهادی گفت: استفاده از نیرو‌های جهادی، مومن و انقلابی موجب افزایش چند ده برابری ضریب اثرگذاری و نفوذ کار خواهد شد.
وی با بیان اینکه درب‌های بنیاد مستضعفان با روی کار آمدن آقای فتاح به روی نیرو‌های انقلابی و جهادی بازتر شده است، افزود: تمرکز بنیاد علوی، برای محرومیت زدایی و آبادانی در مناطق محروم است.
آقای منصوری اضافه کرد: ۱۲ نقطه برای محرومیت زدایی انتخاب شده و قرار است این مناطق به ۳۱ نقطه افزایش یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام اکیپ های جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی به مراسم بدرقه قائد شهید امت اسلامی
آغاز اردوی برون‌مرزی تیم ملی والیبال در صربستان
دوازدهم تیر؛ اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و گرمسار
هنر نصف جهان در بن‌بست صادرات
پویش ملی «عهد می‌بندم...» برگزار می‌شود
دعوت از مردم برای حضور در آیین‌های وداع‌ و تشییع رهبر شهید
اتحاد جهان اسلام درسایه رهنمود‌های رهبر شهید امت اسلام
اصفهان در آماده‌باش کامل برای بدرقه رهبر شهید
استقرار ۷۰۰۰ چادر برای اسکان زائران در مرقد امام خمینی (ره)
ورود وزیرکشور پاکستان به تهران
راهکارهایی برای پیشگیری از گرمازدگی
کیفیت هوای چهارمحال و بختیاری دومین روز متوالی ناسالم
۲۰۰ موکب در جاده های اصفهان،قم و تهران پذیرای زائران بدرقه رهبر شهید
آغاز به کار موکب رسانه‌ای صداوسیمای خوزستان در اهواز با محوریت بدرقه قائد شهید امت
اسدبیگی به دهوک پیوست
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود نفسگیر پرتغال در شب طلسم‌شکنی رونالدو
زنجان، مهیای بدرقه‌ای تاریخی
دومینوی استعفاء در پنتاگون؛ کناره گیری یک ژنرال ارشد دیگر
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۱۷ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)