• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۹۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
هشدار پلیس فتا

سوءاستفاده کلاهبرداران از چهره های هنری در فضاي مجازی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا: کلاهبرداران و مجرمان سایبری به دنبال سوءاستفاده از چهر‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی هستند.

سوءاستفاده کلاهبرداران از چهره های هنری در فضاي مجازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ دوم "علی‌محمد رجبی "با اشاره به فعالیت‌های تبلیغاتی این افراد (سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها) در بستر فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی گفت: مجرمان سایبری با توجه به تعداد بالای دنبال کنندگان صفحه‌های چهره‌های هنری و اجتماعی از این امر سوء‌استفاده و به ظاهر با دادن تبلیغات به آنها، درگاه‌های کلاهبرداری بانکی و سایت‌های قمار را تبلیغ می‌کنند و با این تبلیغات کذایی به دنبال اجرایی کردن اهداف مجرمانه خود هستند.
رئیس مرکز و تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا یادآور شد: مجرمان سایبری برای فریب این گروه حتی تبلیغات خود را در راستای کمک‌های خیرخواهانه و بشر دوستانه معرفی می‌کنند و شاید در این خصوص حتی هزینه‌ای نیز به این افراد نپردازند و آن‌ها را وسیله رسیدن به اهداف مجرمانه خود کنند.
وی در توصیه به چهره‌های هنری و اجتماعی گفت: باید در خصوص تبلیغات در بستر شبکه‌های اجتماعی علاوه بر رعایت موازین شرعی و عرفی جامعه مراقب باشند، خود در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه انتشار تبلیغات مجرمانه هر چند به صورت ناآگاهانه و ناخواسته باشد، می‌تواند به شهرت و محبوبیت این افراد خدشه وارد و زمینه پیگرد قضایی را فراهم کند گفت: بررسی تبلیغات از سوی خود آن‌ها یا کارشناسان آشنا به امر، می‌تواند راهکاری برای جلوگیری از سوء‌استفاده از چهره‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی باشد، همچنین در دریافت آگهی‌ها باید دقت کنند که از چه کسانی آگهی دریافت می‌کنند قطعا آگهی دهندگان نا آشنا از تهدید بیشتری برخوردارند.
این مقام انتظامی استفاده از مناسبت‌ها برای تبلیغات را نیز دیگر شگرد مجرمان سایبری خواند و افزود: تبلیغات تخفیف دار برای شب یلدا را که به صفحه‌های این افراد می‌دهند، می‌تواند کاربران را به درگاه‌های جعلی کلاهبرداری هدایت و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت کند.
وی دریافت آگهی حضوری و امضاء قرارداد در این خصوص را یکی از راه‌های جلوگیری از سوءاستفاده برشمرد و ادامه داد: افرادی که تلاش دارند آگهی خود را از طریق فضای مجازی با هویت‌های ناشناخته به آن‌ها بدهند قطعا ریسک بالاتری دارد چرا که شما هیچ شناخت و اطلاعاتی از این افراد ندارید تا در صورت تخلف آن‌ها را به محاکم قضائی معرفی کنید.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا ضمن تاکید بر هوشیاری و آگاهی چهره‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی از ترفند‌های افراد مجرم برای شراکت آن‌ها در ارتکاب جرم گفت: این افراد می‌توانند هرگونه فعالیت مشکوک و مجرمانه در این زمینه را از طریق نشانی وب‌سایت پلیس فتا www.Cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمی گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)