• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۷۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵
بین الملل » اقتصادی

بهای نفت برنت افزایش یافت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فرانس پرس، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، در آغاز معاملات روز دوشنبه افزایش یافت. 

در پایان معاملات روز کاری لندن‏‏، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد ‌شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می شود برای تحویل در ماه فوریه با 14 صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به 65 دلار و 31 سنت رسید. بهای این شاخص نفتی اکنون به بالاترین حد خود از ماه سپتامبر گذشته رسیده است. علت اصلی این افزایش نیز افزایش خوشبینی ها درباره به نتیجه رسیدن مذاکرات و رایزنی های تجاری چین و آمریکا‏ست.
در معاملات الکترونیک بازار نیویورک هم بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمدییت‏)، ‏برای تحویل ‏در ماه ژانویه با هشت صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به 60 دلار و دو سنت رسید. قیمت این دو شاخص نفتی به رکودی که در جمعه گذشته دست یافته بودند، نزدیک شدند. در پایان معاملات روز کاری پیشین بهای این دو شاخص عمده نفتی جهان، ‏‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت دریای شمال، به ترتیب به 65 دلار و 79 سنت و 60 دلار و 48 سنت رسیده بود. از ماه سپتامبر تاکنون سابقه نداشته است که بهای این دو شاخص تا این اندازه افزایش یافته باشد.
آل استانتون Al Stanton کارشناس رویال بانک کانادا (RBC)، درباره نوسانات معاملات امروز این بازار می گوید: سرمایه گذاران بازار نفتی در معاملات امروز مردد بودند. علت این تردید این بود که سرمایه گذاران می خواهند بدانند توافق تجاری احتمالی میان چین و آمریکا‏ چه تاثیری بر قیمت ها خواهد گذاشت.
دو قدرت بزرگ اقتصادی جهان روز جمعه از دستیابی به توافقی اولیه برای پایان دادن به اختلافات تجاری خبر دادند. این توافق، آتش بسی موقت در جنگ تجاری دو کشور ایجاد کرده است. این موفقیت در مذاکرات و رایزنی های چین و آمریکا‏ باعث شد تا دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، از اعمال مالیات بر 160 میلیارد دلار کالا و خدمات تولیدی چین صرف نظر کند.
چین به نوبه خود اعمال مالیات و تعرفه های گمرکی بیشتر بر کالاهای وارداتی از آمریکا را به حالت تعلیق در آورده است.
از این گذشته آمار و ارقام رسمی که درباره عملکرد اقتصادی و مالی چین منتشر شد، در افزایش قیمت نفت در بازار جهانی تاثیر داشته است. امروز اعلام شد شاخص تولیدات صنعتی که میزان رشد تولید در بخش های مختلف صنعتی به ویژه تولیدات کارخانه ای را می سنجد در ماه نوامبر در چین شش و دو دهم درصد در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال گذشته، افزایش یافته است. این شاخص در ماه اکتبر امسال نیز چهار و هفت دهم درصد افزایش یافته بود.
شاخص خرده فروشی که خرید ‏مستقیم کالا، محصولات و ‏خدمات ‏مصرفی از ‏تولیدکنندگان و ‏فروش ‏آنها به مصرف کنندگان ‏را شامل می شود در ماه اکتبر در چین هشت درصد افزایش یافته است. رقم این شاخص در ماه قبل نیز هفت و دو دهم درصد افزایش یافته بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)