• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

بیگانگان نباید در تامین امنیت منطقه دخالت کنند

رئیس جمهور: نباید اجازه داد تا بیگانگان در تامین امنیت منطقه، به ویژه خلیج فارس و تنگه هرمز دخالت کنند.

نباید اجازه داد بیگانگان در تامین امنیت منطقه دخالت کنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در دیدار «یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان، با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد تا بیگانگان در تامین امنیت منطقه، به ویژه خلیج فارس و تنگه هرمز دخالت کنند، گفت: جمهوری اسلامی ایران معتقد است کشور‌های منطقه باید در تأمین امنیت منطقه حضور و نقش‌آفرینی فعال داشته باشند و در این راستا طرح صلح هرمز را نیز ارایه کرده است. 

رئیس جمهور با بیان اینکه دیدار با مسئولان عمان همواره فرصتی مغتنم برای گسترش روابط دوستانه فی‌مابین است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات و همکاری‌ها با همسایگان خود به ویژه عمان اهمیت ویژه‌ای قائل است.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه با تلاش مسئولان ایران و عمان، همواره روابط دوستانه و برادرانه‌ای میان دو کشور برقرار بوده است، افزود: خوشبختانه امروز تحرک خوبی در مناسبات اقتصادی فی‌مابین به وجود آمده و امیدواریم با برگزاری هجدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور، گام‌های خوبی در راستای توسعه و تقویت روابط و همکاری‌های تهران – مسقط برداشته شود.
آقای روحانی توسعه روابط و همکاری‌های تجاری، افزایش ارتباط میان بازرگانان دو کشور، تلاش در راستای تسریع در اجرای توافقات فی‌مابین و تسهیل در روابط بانکی دو کشور را حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: عمان می‌تواند به عنوان مرکزی برای تجارت ایران در منطقه باشد.
رئیس جمهور با اشاره به ضرورت تلاش برای توسعه بیش از پیش روابط ایران و عمان در بخش‌های مختلف از جمله علمی و فرهنگی، روابط مردم با مردم و کشتیرانی و گردشگری، تصریح کرد: فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران دو کشور می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود، همکاری‌های مشترک خود را گسترش دهند.
آقای روحانی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران معتقد است کشور‌های منطقه باید در تأمین امنیت منطقه حضور و نقش‌آفرینی فعال داشته باشند و در این راستا طرح صلح هرمز را نیز ارایه کرده است، گفت: باید با گسترش همکاری‌ها، امنیت منطقه بویژه در خلیج فارس و تنگه هرمز را برقرار کرده و به بیگانگان اجازه دخالت ندهیم.
رئیس جمهور بحران یمن را یکی از مسایل و معضلات مهم منطقه، عنوان کرد و افزود: جنگ یمن جز ویرانی، کشتار مردم، ایجاد عداوت و کینه میان مردم دو کشور و تهدید تمامیت ارضی یمن هیچ دستاورد دیگری نداشته است.
آقای روحانی ادامه داد: متأسفانه اروپا و آمریکا علیرغم اظهارنظر‌های ظاهری خود، علاقه‌ای به برقراری صلح در یمن ندارند چرا که به این واسطه توانسته‌اند، سلاح بسیار زیادی را به فروش برسانند.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه راهی جز برادری و دوستی میان کشور‌ها و ملت‌های منطقه وجود ندارد، گفت: همه باید تلاش کنیم تا جنگ در یمن هر چه سریع‌تر به پایان رسیده و ثبات و امنیت در این کشور در سایه مذاکرات صلح یمنی – یمنی ایجاد شود.
آقای روحانی همچنین با اشاره به ضرورت تلاش در راستای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم یمن اظهار امیدواری کرد، تلاش‌های صلح‌طلبانه ایران و عمان منجر به برقراری صلح، ثبات و امنیت در منطقه و گسترش دوستی، برادری و اخوت میان ملت‌ها شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه معتقدیم باید گذشته را پشت سر گذاشته و به آینده بنگریم و با همکاری مشکلات منطقه را حل و فصل کنیم، گفت: سیاست‌های دولت عربستان سعودی در سوریه، عراق و لبنان هیچ دستاوردی برایشان نداشته و امیدواریم مسئولان این کشور مسیر سیاست خود را تغییر دهند.
آقای روحانی با اشاره به اینکه از منظر جمهوری اسلامی ایران هیچ مشکلی برای توسعه روابط با همسایگان و تجدید روابط با عربستان سعودی وجود ندارد، گفت: معتقدیم در راستای تامین امنیت و ثبات در منطقه باید همه کشور‌ها در کنار یکدیگر قرار داشته باشند.
آقای یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با رئیس جمهور کشورمان و ابلاغ سلام سلطان قابوس پادشاه عمان به وی، توسعه روابط و همکاری‌های ایران و عمان را در راستای منافع همه کشور‌های منطقه دانست و افزود: عمان نسبت به توسعه روابط و همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران اهتمام ویژه‌ای دارد.
وزیر امور خارجه عمان با اشاره به برگزاری هجدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان با حضور فعالان اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی دو کشور، گفت: تقویت روزافزون مناسبات و همکاری‌های فی‌مابین موجب خرسندی دو ملت خواهد بود.
آقای بن علوی با بیان اینکه ایران و عمان در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی دیدگاه‌ها و مواضع مشترکی دارند، خاطر نشان کرد: ابتکار جمهوری اسلامی ایران در ارایه طرح صلح هرمز مطمئناً به نفع همگان و توسعه ثبات و امنیت کشور‌های منطقه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه ایران و عمان می‌توانند با توسعه همکاری‌ها راه‌حل‌های مناسبی برای مسایل و معضلات منطقه‌ای به ویژه در موضوع یمن ارایه دهند، گفت: خوشبختانه امروز نشانه‌های امیدوارکننده‌ای برای حل بحران یمن پدیدار شده و مطمئناً ایران با توجه به جایگاه و مسئولیت حساس خود در منطقه از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نخواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)