• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۰۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در دیدار با بسیجیان بنیاد شهید مطرح شد

بسیجیان فرهنگ ایثار و فداکاری را در کشور نهادینه کنند

رئیس بنیاد شهید: امروز تفکر بسیجی در سراسر منطقه جریان دارد و دشمنان نیز از همین موضوع هراس دارند.

بسیجیان فرهنگ ایثار و فداکاری را در کشور نهادینه کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما به نقل از «ایثار»، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی در دیدار با بسیجیان بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: انقلاب‌ها در طول تاریخ یا با انگیزه مادی صورت گرفته‌اند یا با انگیزه‌های معنوی که البته اکثر انقلاب‌ها با انگیزه مادی بودند و تنها پیامبران و ائمه معصومین (ع) انگیزه‌های معنوی و الهی داشتند و در دوران حاضر نیز انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که با انگیزه معنوی انجام شد.
وی ادامه داد: انقلاب‌ها با ۳ گروه مواجه می‌شوند، گروه اول کسانی که از ابتدا همراه انقلاب هستند و برای پیروزی آن فداکاری می‌کنند، گروه دوم مخالفان انقلاب هستند که مواضع آن‌ها نیز از ابتدا مشخص است، اما گروه سومی نیز وجود دارند که به‌ظاهر همراه و همسو با انقلاب هستند، اما در اصل افراد فرصت‌طلبی هستند که در پی ضربه زدن به انقلاب هستند و این گروه از مخالفان انقلاب نیز خطر بیشتری دارند، در قرآن کریم نیز از این ۳ گروه با عنوان «مؤمنین»، «کافرین» و «منافقین» یاد شده است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به صدور فرمان بسیج از سوی امام خمینی (ره) گفت: امام راحل یادگاری‌هایی از خود بر جای گذاشتند که ثمره‌های خیر آن را در طول انقلاب اسلامی می‌بینیم و روز به روز ارزش آن بیشتر از قبل مشخص می‌شود. یکی از مهم‌ترین این یادگاری‌ها بسیج است و امام راحل موضوع بسیج ۲۰ میلیونی را مطرح کردند. البته همه مردم ایران که پیرو ولایت فقیه هستند بسیجی محسوب می‌شوند و برای موفقیت کشور تلاش می‌کنند.
معاون رئیس جمهور افزود: بسیجیان چه در زمان جنگ و چه تا امروز همواره ایثارگرانه و فداکارانه مشغول خدمت به کشور هستند و خدمات بسیاری را به کشور ارائه می‌کنند. امروز نیز هر جا نیاز به دفاع از انقلاب اسلامی باشد بسیجیان وارد میدان می‌شوند و در عرصه‌های مختلف و حوادثی، چون سیل و زلزله وارد میدان شده و نقش‌آفرینی می‌کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به گزارش ارائه شده توسط فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فعالیت‌های بسیج بنیاد رضایت‌بخش است و زحمات تمام عزیزان این مجموعه قابل‌تقدیر است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بسیج را منحصر نبودن آن به ایران دانست و گفت: امروز شاهدیم که بسیج تنها منحصر به مرز‌های ایران نیست و تفکر بسیجی در سراسر منطقه جریان دارد و دشمنان نیز از همین موضوع هراس دارند.
وی با بیان اینکه بسیجیان ادامه‌دهنده راه امام حسین (ع) هستند ادامه داد: بسیجیان باید فرهنگ ایثار و فداکاری را در کشور نهادینه کنند. بسیجیان باید الگوی همه مردم باشند و به‌شدت مراقب فعالیت‌های خود باشند تا خدای ناکرده خطایی از آن‌ها سر نزد، زیرا این خطا‌ها به پای مجموعه بسیج نوشته می‌شود. همچنین بسیجیان عزیز باید رویکرد مردمی بودن خود را همواره حفظ کنند و در بین مردم باشند.
سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجموعه گفت: خوشبختانه ارتباط مطلوبی بین بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد وجود دارد.
وی تأکید کرد: مأموریت‌های بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران همسو با مأموریت‌های بنیاد در حال انجام است و تلاش مجموعه بسیج کمک به ارتقاء سازمانی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)