• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۹۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
بین الملل » غرب آسیا
گزارش اختصاصی

::قاسم زاده-همایش وحدت اسلامی در انگلیس

سخنرانان در این همایش دیدگاه‌های خود را درباره چگونگی حفظ و تعمیق وفاق امت اسلامی و پرهیز از درگیری‌های فرقه‌ای بیان کردند.

 
  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، همایش "وحدت امت اسلامی" با حضور علما، اندیشه‌مندان، پژوهشگران و نویسندگان شیعه و اهل سنت از نقاط مختلف بریتانیا و با حضور قشر‌های مختلف مردم از ملیت‌های گوناگون در مرکز اسلامی انگلیس واقع در لندن برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این کنفرانس که به زبان انگلیسی و با دو عنوان اصلی چالش‌های فرقه گرایی و نیز جبهه متحد علیه چالش‌های اجتماعی مدرن برگزار شد، سخنرانان دیدگاه‌های خود را درباره چگونگی حفظ و تعمیق وفاق امت اسلامی و پرهیز از درگیری‌های فرقه‌ای بیان کردند.
رئیس مرکز اسلامی انگلیس در این همایش، فرقه گرایی را یکی از چالش‌های اصلی جهان اسلام بیان کرد و به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: اکنون جهان اسلام زخمی است و افراد فاسدی که دشمنان اسلامند تلاش می‌کنند جهان اسلام در درون خود درگیر جنگ باشد.
حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی با اشاره به تاریخچه تفکر وحدت اسلامی به سابقه آن در شبه قاره هند اشاره کرد و با یادآوری منتشر شدن این عقیده در ایران و عثمانی، از تلاش‌های افرادی مانند سید جمال الدین اسدآبادی در این باره تجلیل کرد.
وی با اشاره به آیات قرآن به ویژه در مفهوم تمسک به حبل الله یادآور شد، تفرقه میان مسلمانان موجب شکست و از بین رفتن عزّت آن‌ها می‌شود.
رئیس مرکز اسلامی انگلیس با بیان اینکه امام رضا (ع) یکی از پیشگامان گفتگو‌های علمی میان شیعه و سنی بود. گفت: در زمان شیخ صدوق و شیخ مفید گفتگو میان مذاهب به محترمانه‌ترین شیوه ادامه داشت و علما برای تدریس به مدارس سایر مکاتب اسلامی می‌رفتند.
وی با اشاره به وصیت حضرت امام علی (ع) به فرزندان خود یادآور شد که از دید آن حضرت اصلاح ذات بین، یعنی آشتی دادن بین افراد، از نماز و روزه برتر است.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی با استناد به آیات قرآن گفت: خداوند در کلام الله مجید مسلمانان را به گفتگو و مدارا با اهل کتاب توصیه کرده است و این خود نشان می‌دهد وحدت در میان امت اسلامی که تا هشتاد درصد امورشان مشترک است چقدر اهمیت دارد.
نماینده، ولی فقیه در مرکز اسلامی انگلیس با بیان اینکه حضرت آیت الله خامنه‌ای در فتوای خود توهین به مقدسات سایر مذاهب را حرام اعلام کرده اند، افزود: ایشان فرمودند هر کسی به مقدسات دیگران توهین کند دانسته یا نادانسته مزدور دشمن است.
وی با بیان اینکه طبق اخلاق قرآنی حتی نباید به مشرکان و کفّار فحش و ناسزا گفت: پرسید چگونه است که برخی از مسلمانان به عقاید یکدیگر توهین می‌کنند.
شیخ عمران حسین از علما و نویسندگان برجسته اهل سنت در انگلیس نیز در این همایش با ابراز عشق و علاقه به امام خمینی (ره) افزود: امام خمینی (ره) به درستی انگشت اتهام را به سوی آمریکا نشانه رفت.
وی با بیان اینکه اکنون قدرت‌های غربی تلاش می‌کنند قانون خود را به عنوان قانون برتر جهان معرفی و از طریق سازمان ملل و صندوق جهانی پول ان‌ها را به مردم جهان و مسلمانان تحمیل کنند از احمد سوکارنو به علت اینکه در حدود دهه ۱۹۵۰ کشورش اندونزی را از سازمان ملل خارج ساخت تجلیل کرد.
این عالم برجسته اهل سنت، قران را عامل اصلی ایجاد وحدت میان مسلمانان دانست و تاکید کرد: همه حقایق عالم در این کتاب شرح داده شده است و اولین قدم در فهم و توسل به قرآن آن است که قرآن را بخوانیم و سپس به آن عمل کنیم.
وی که در زمینه پیشگویی‌های آخرالزمانی با توسل به قرآن چند کتاب نوشته و در این زمینه شهره است گفت: وضعیت کنونی جهان اینگونه است که اقلیتی قدرتمند در حال تحمیل ارزش‌های خود به بشریت و ترویج فسادند و قدرت‌های غربی می‌خواهند ما را در بوته ذوب بی خدایی به جامعه‌ای همگن تبدیل کنند.
معاون فرهنگی مرکز اسلامی انگلیس نیز در این همایش با اشاره به مشترکات هشتاد درصدی میان شیعیان و اهل سنت در احکام و اعتقادات گفت: فقط در صورتی که مسلمانان با هم متحد و یکپارچه باشند می‌توانند توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند به همین علت دشمان اسلام مدام در پی ایجاد تفرقه و کوچک سازی جوامع اسلامی اند.
سید عباس عابدی با بیان اینکه منظور از وحدت این نیست که شیعه‌ها سنی شوند یا سنی‌ها شیعه افزود: منظور این است که با توجه به مشترکات ۸۰ درصدی میان شیعیان و اهل سنت، در برابر دشمنی که عقیده و مذهب ما را نفی می‌کند بایستیم و متحد شویم و از هر گونه اقدامی که سبب می‌شود منافع بیگانگان را تامین و یکدیگر را تضعیف کنیم، دوری جوییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)