• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۱۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴
کرمان » اقتصادی
نشستی برای جمع بندی یک سفر :

بررسی توسعه مبادلات اقتصادی کرمان با 15 کشور

سفیران و رایزنان اقتصادی 15 کشور که این روزها در کرمان حضور دارند امروز با فعالان اقتصادی استان در محل هتل پارس کرمان دیدار کردند.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کرمان در این جلسه که تحت عنوان بررسی پتانسیل های توسعه روابط اقتصادی فرامرزی برگزار شد آقای طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی استان با اشاره به اینکه استان کرمان به بررسی راههای توسعه مبادلات اقتصادی کرمان با 15 کشور جهانعنوان پهناورترین استان کشور ؛ مرکز صنعت و تجارت جنوبشرق است گفت میزان صادرات استان کرمان 2 میلیارد دلار در سال است که امکان افزایش آن تا 5 برابر حجم فعلی هم وجود دارد. وی با بیان اینکه 500 قلم کالا در ایران از تعرفه گمرکی برخوردار هستند که 50 قلم از این کالاها در کرمان است ابراز امیدواری کرد این جلسه آغاز یک جهش صادراتی برای استان شود. آقای طبیب زاده همچنین بر تجارت دوسویه تاکید کرد و گفت: ما برای افزایش میزان صادرات میان استان کرمان و دیگر کشورها به همکاری سفیران و رایزنان اقتصادی نیازمندیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه هم در این جلسه با تاثیرگذارخواندن حضور سفیران و رایزنان اقتصادی در کرمان ابراز امیدواری کرد این سفر به تحولات عملی در توسعه مناسبات اقتصادی منجر شود.
آقای غلامرضا انصاری افزود: با شرایطی که برای کشور ما ایجاد شده همکاری تجاری با همسایگان در اولویت قرار دارد زیرا مشکلات ما با همسایگان از نظر نقل و انتقالات مالی به دلیل استفاده از پول ملی کمتر است. وی افزود: در کشورهای همسایه بازارهای جدید و قابل دسترس باید در اولویتهای اتاق بازرگانی باشد و از آنجاییکه کرمانیها در حوزه صادرات پسته تجربیات خوبی دارند باید این تجربیات را گسترش دهند زیرا تولید بدون صادرات قطعا منجر به ورشکستگی تولیدکنندگان خواهد شد.
معاون اقتصادی وزارت امور خارجه از بخش گردشگری کرمان نیز به عنوان یکی از ظرفیتهای توسعه همکاری میان کرمان با دیگر بررسی راههای توسعه مبادلات اقتصادی کرمان با 15 کشور جهانکشورها یاد کرد و گفت: آنچه که می تواند گردشگری این استان را تقویت کند حمایت از زیرساختهاست و امکانات موجود این استان پاسخگوی گردشگری بین المللی نیست.
وی نیروی انسانی خوب کرمان را از جمله پتانسیل های این استان برشمرد و گفت: یکی از پیشنهادهای من کشاورزی فراسرزمینی است و افراد باتجربه در کرمان میتوانند تجربیاتی مانند پسته را در سایر کشورها پیاده کنند.

استاندار کرمان نیز در جمع سفیران و رایزنان اقتصادی با تشریح وضعیت گردشگری و آثار تاریخی/ فرهنگی و طبیعی استان گفت: با برقراری پرواز مستقیم از استان کرمان به دیگر کشورها می توان تورهای گردشگری را تقویت کرد. آقای فدایی همچنین از سفیران و رایزنان اقتصادی خواست در بحث صادرات محصولات کشاورزی/ صنایع دستی و صنایع معدنی همچنین سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی استان بدون تشریفات گمرکی و در بحثهای آموزش و پژوهش با استان کرمان همکاری کنند.

در این جلسه آقایان امیری ، زاهدی و پورابراهیمی نمایندگان مردم زرند و کوهبنان ، و کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز با بررسی راههای توسعه مبادلات اقتصادی کرمان با 15 کشور جهانتشریح طرفیتهای موجود برای توسعه همکاری میان کرمان و کشورهای جهان ابراز امیدواری کردند این سفر موجب بهتر شدن شرایط همکاری کشورها با بخش خصوصی استان کرمان شود. آقای امیری گفت مردم ایران دوستان خود را در شرایط سخت می شناسند و تجربه ای که برای امضاکنندگان برجام بوجود آمد نشان داد این کشورها سهمی در مراودات تجاری با ایران ندارند و با یک بدعهدی همه توافقات به هم می خورد و این تجربه به ما آموخت همه چیز را به چند کشور محدود وصل نکنیم. وی با بیان اینکه کشور ایران اوج فشارها را از لحاظ اقتصادی پشت سر گذاشته افزود: بنا بر آمارهای رسمی در شش ماهه گذشته میزان صادرات حجمی ما نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش دارد و واردات کاهش یافته است و حضور صادرکنندگان در بازارهای ارزی پررنگتر شده است و باید تلاش کنیم یک فضای پایدارتر در روابط تجاری ایران با سایر کشورها بوجود آید. نماینده مردم کرمان و زرند در مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: برای یک تجارت سامان یافته باید استانها را مستقیم به کشورهای دیگر وصل کرد و سفیران و رایزنان اقتصادی باید این شرایط را برای بخشهای تجاری و صادرکنندگان فراهم کنند و آنها را از حمایتهای حقوقی برخوردار کنند و اجازه ندهند عده ای سودجو صادرکنندگان را متضرر کنند.

در این جلسه تعدادی از سفیران و رایزنان اقتصادی نیز درباره نحوه همکاری با استان کرمان سخنرانی کردند.ایجاد تورهای گردشگری/ همکاری در بخشهای پزشکی/ صادرات متعادل و دوجانبه میان کرمان و دیگر کشورها/ استفاده از تجربه کرمانیها در بخشهای کشاورزی و صنعت و معدن و سرمایه گذاری کرمان در کشورهای هدف/ دعوت از کارآفرینان کرمانی برای همکاری دوجانبه/ تاکید بر حل مشکلات ایجادشده در برجام از راههای مسالمت آمیز/ وصل شرکتهای خصوصی دوکشور به هم برای مبادلات تجاری از مهمترین مواردی بود که سفیران و رایزنان اقتصادی 15 کشور که در کرمان حضور دارند بر آن تاکید کردند.

27 نفر از سفیران و رایزنان اقتصادی 15 کشور جهان ، در سفری سه روزه به استان کرمان با ظرفیتهای اقتصادی استان به خصوص در شهرستانهای سیرجان ، رفسنجان و کرمان آشنا شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش آثار تاریخی هرمزگان در نمایشگاه ملی ارمغان ابریشم
افتتاح محل اسکان کارگران خدمات شهری منطقه یک به زودی
مرحله نهایی رقابت های قرآنی «شوق تلاوت» در کربلا برگزار می‌شود
«نگاه جنسیتی»، بزرگترین ظلم به زن در طول تاریخ است
تقویت همکاری‌های دوجانبه موسسه رازی و دامپزشکی ترکیه
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
درخشش هنرمند اردبیلی در فستیوال بین‌المللی فیلم «جانک‌تاون» آمریکا
ضریب ۷۵ درصدی اشغال هتل‌های کیش در مهر ۱۴۰۴
بازنگری جدی در نظام آموزشی با محور توسعه نیروی انسانی
افزایش بیش از ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس
تجلیل از پرستاران استان سمنان
پیشرفت ۷۰ درصدی پل دسترسی به زمین‌های مجتمع بندری شهید رجایی
رونمایی از اولین قرارداد تامین مالی مبتنی بر قرارداد
آسیب‌های اجتماعی منطقه ۵ بررسی شد
جریمه قاچاقچی کره بادام زمینی در هندیجان
پرستاران؛ خط مقدم سلامت و نماد ایثار
نظارت دقیق استاندارد بر کیفیت قطعات و محصولات خودرویی
نبود محتوای آموزشی مناسب برای دانش آموزان نابینا
اتصال بنگاه‌های کوچک و بزرگ در مازندران با طرح طاها
پیام نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه به مناسبت روز پرستار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)