رهبر حزب کارگر انگلیس: وضع بهداشت و درمان فاجعه بار است
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ رهبر حزب کارگر انگلیس شرایط جاری در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور را فاجعه بار خواند و دولت را بی توجه در رسیدگی به این مشکلات دانست.
جرمی کوربین با انتقاد از عملکرد دولت به نمونه هایی از مشکلات این کشور اشاره کرد و گفت: بهای برخی داروها هفت برابر شده و صف بیماران منتظر درمان سه برابر شده است اما دولت توجه لازم به حل این مشکلات را ندارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 34 هزار بیمار سرطانی بیش از دو ماه است که منتظر شروع درمانند افزود: هر کس به درمانگاه های دولتی محلات موسوم به جی پی یا پزشک خانواده مراجعه کند به عمق مشکلات پی خواهد برد.
کوربین با ابراز نگرانی از رویکرد دولت در خصوصی سازی سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس و فروش آن به شرکت های آمریکایی خطاب به بوریس جانسون گفت : شما که از این موارد اطلاع دارید چرا به مشکلات مردم رسیدگی نمی کنید؟
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که در پی افزایش نارضایتی ها از خدمات بهداشت و درمان عمومی در این کشور بارها به بیمارستانها مراجعه کرده است تا در آستانه انتخابات نشان دهد درصدد بررسی و رسیدگی به مشکلات این بخش است در واکنش گفت: فاجعه اقتصادی در این کشور در دوران زمامداری حزب کارگر بوجود امده است و با روی کار امدن دوباره این حزب مشکلات کشور بیشترهم خواهد شد.
وی در دفاع از عملکرد حزب حاکم محافظه کار که در 9 سال اخیر قدرت را در این کشور در دست داشته است افزود : برای حل مشکلات کشور از جمله سازمان ملی بهداشت و درمان باید پول داشت و ثروت افرینی کرد.
جانسون با اشاره به رهبر حزب کارگر گفت: کاری که شما با آن مخالفید.
بنا بر اعلام فعالان مدنی پس از برگزیت نارسایی ها در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس مهمترین مشکل شهروندان انگلیس است.
سازمان خیریه پژوهش سرطان انگلیس (Cancer Research UK ) هم ماه پیش اعلام کرد: کمبود نیروی انسانی متخصص در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور سبب شده است بیش از یکصد هزار بیمار مبتلا به سرطان، در مراحل اولیه بیماری شناسایی نشوند و جانشان بیشتر در معرض خطر باشد.
براساس گزارش این موسسه خیریه، حدود 115 هزار بیمار مبتلا به سرطان در سال 2017 موقعی سرطان شان شناسایی شد که تومورهای سرطانی به مراحل پیشرفته رسیدند و این احتمال زنده ماندن بیماران را کم کرد.
براساس این گزارش، اگر سرطان روده به موقع شناسایی شود، از هر ده بیمار، نه نفر زنده خواهد ماند اما اگر در مرحله آخر بیماری شناسایی شود، از هر ده بیمار، فقط یک نفر ان هم حدود پنج سال، زنده می ماند.