• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳
بین الملل » تحلیلی

دیدار محرمانه پادشاه بحرین و نخست وزیر رژیم صهیونیستی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پادشاه بحرین در دیداری محرمانه با نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بوداپست پایتخت مجارستان، امنیت این رژیم را امنیت خلیج فارس تلقی و ابراز امیدواری کرد دو طرف در زمینه‌های سیاسی، امنیتی و نظامی علیه دشمن مشترکشان یعنی ایران با هم ائتلاف کنند.

یک منبع دیپلماتیک آگاه در مصاحبه با پایگاه خبری "بحرین الیوم" از دیدار محرمانه پادشاه بحرین با نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بوداپست خبر داد. وی تأکید کرد: حمد بن عیسی آوریل گذشته در سفری غیر منتظره به بوداپست، به بهانه تقویت روابط با مجارستان و دیدار با یانوش آدر رئیس جمهور این کشور، با نتانیاهو دیدار کرد. این منبع افزود: این دیدار در چارچوب مقدمات اجرای معامله قرن با برگزاری "کارگاه (اقتصادی) منامه" صورت گرفت و طرف آمریکایی مقدمات این دیدار و به تعبیر آن‌ها دیداری دوستانه بین یکی از سران کشور‌های حوزه خلیج [فارس]با نتانیاهو را تدارک دیده بود.
این دیدار محرمانه با تعطیلات نخست وزیر رژیم صهیونیستی همزمان بود، اما وی تنها یک روز بین مرخصی خود، برای دیدار با حمد عیسی به بوداپست رفت و بدون هیچگونه پوشش رسانه ای، همان روز هم بازگشت.
پادشاه بحرین نیز با ابراز خوشحالی از دیدار با نخست وزیر (رژیم) صهیونیستی تأکید کرد رابطه با اسرائیل فراتر از چارچوب دیپلماسی است و آن‌ها "امیدوارند در زمینه‌های سیاسی، امنیتی و نظامی علیه دشمن مشترکشان یعنی ایران با هم ائتلاف کنند".
در این دیدار حمد بن عیسی آل خلیفه گفت: به نمایندگی از طرف عربستان و امارات امیدوار است روابط آن‌ها (با رژیم صهیونیستی) تقویت شود و امنیت اسرائیل بخشی از امنیت خلیج [فارس]است.
وی همچنین به آنچه که "مهاجران یهودی" در بحرین نامید و روابط خوب و ویژه این کشور با سازمان‌های یهودی در داخل و خارج از بحرین افتخار کرد.
پادشاه بحرین در زمینه همکاری امنیتی نیز بار دیگر در خصوص بهره گیری از تجارب "اسرائیل" در به اصطلاح مبارزه با "گروه‌های تروریستی" ابراز تمایل کرد.
در این دیدار نتانیاهو نیز از حمد آل خلیفه و اقدامات او در راستای عادی روابط با رژیم صهیونیستی تقدیر کرد.
وی همچنین از سیاست‌های خصمانه و آشکار محمد بن سلمان ولیعهد عربستان علیه دشمن مشترک (ایران) ابراز رضایت کرد. نتانیاهو در ادامه از توجه پادشاه بحرین به مهاجران یهودی و اشتیاق وی به تقویت روابط با اسرائیل تشکر کرد.
به گفته منبع دیپلماتیک، هدف از این دیدار استقبال از برگزاری کارگاه منامه و اقدامات تدریجی برای اعلام برقراری روابط دیپلماتیک و به موازات آن همکاری امنیتی و اطلاعاتی بین دو طرف است.
پس از این دیدار دو طرف پیام‌های محرمانه‌ای برای هم ارسال کردند و مقامات وزارت امور خارجه دو طرف به طور آشکار و ویژه با هم دیدار کردند. طرف بحرینی با سخنانی در حمایت از رژیم صهیونیستی بر طرح پیشنهادی خود تأکید و نتانیاهو نیز بار‌ها از وزیر امور خارجه بحرین تقدیر کرده است.
طبق اقدامات تدریجی که در راستای معامله قرن صورت می‌گیرد، دو طرف امیدوارند طی یکسال برقراری روابط دیپلماتیک خود را اعلام کنند و به نظر ناظران، میزبانی از هیئت‌های صهیونیست در منامه و دیدار‌های وزیر امور خارجه بحرین با مقامات اسرائیلی نیز مؤید همین موضوع است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)