• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۰۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱
سمنان » اقتصادی
با حضور رییس دفتر رییس جمهور

تصویب هشت راهبرد توسعه سمنان

هشت راهبرد و اقدام با اولویت توسعه استان سمنان در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور رییس دفتر رییس جمهور بررسی و مصوب شد.

تصویب 8 راهبرد توسعه سمنان با حضور رئیس دفتر رئیس جمهوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمود واعظی در این نشست گفت : راهبرد بلند مدت دولت در استان سمنان در بخش های توسعه انرژی های نو، تولیدات گلخانه ای، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، مقاصد تازه گردشگری، جلب مشارکت بنیادهای توسعه منطقه ای، تکمیل کریدور ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب، توسعه زیرساخت های صادرات محصولات نهایی معدنی و تامین آب پایدار شرب و صنعت بر بهره گیری از ظرفیت مطلوب نیروی انسانی است .

وی گفت : نیروی انسانی تحصیلکرده و نرخ هفت درصدی بیکاری در استان سمنان از مزیت های بسیار ارزشمند در این بخش است.

واعظی با اشاره به برنامه های دولت برای توسعه استان سمنان افزود : امیدواریم تا پایان سال ٩٩ ، باقی مانده اعتبار سفر اول و دوم رییس جمهوری به استان پرداخت شود البته برای این امر ، بانک‌ها باید ترغیب شوند تا بخشی از اعتبارات استان تامین شود.
وی قابلیت های اقلیمی و طبیعی و تاریخی استان سمنان برای تولید ثروت را بسیار غنی و منحصر بفرد برشمرد و گفت : قرار داشتن در مسیر زائران امام رضا (ع) از مزیت های مهم این استان است بنابراین گردشگری یکی از صنایعی است که اشتغال و ثروت  به وجود می آورد ، کویرگردی ، بوم گردی ، تنوع آب و هوایی و مجاورت به سایر استانها از قابلیت های استان سمنان است.

تحریم ها کارایی خود را از دست داده 

رییس دفتر رییس جمهور همچنین با بیان اینکه در 2 سال گذشته کشور با تحریم های سخت و ظالمانه ای که در هیچ کشوری سابقه نداشته است مواجه بود افزود : استکبار جهانی از تمام ابزارها استفاده کرد تا فروش نفت ایران به صفر برسد و امکانات اقتصادی توسعه کشور به تصور خودش در 2 تا سه ماه مسدود شود، اما راهبرد اقتصاد مقاومتی که از قبل با درایت و ابلاغ رهبری و همکاری قوای سه گانه با رویکرد خود اتکایی پیش بینی شده بود، این توطئه را ناکام گذاشت.
وی به شرایط حساس جنگ روانی و تبلیغاتی دوره تحمیل تحریم ها اشاره کرد و افزود : جنگ روانی از جنگ اقتصادی برای کشور سخت تر بود زیرا تمام رسانه ها ، افکار عمومی را بمباران تبلیغاتی می کردند و بیشتر از تحریم، احساس هراسی که در افکار عمومی منتقل می کردند ، عامل و حربه فشار به کشور بود.
رییس دفتر رییس جمهور با ابراز خرسندی از همبستگی مسئولان و همدلی و صمیمیت مردم گفت : امروز شرایط کشور کاملا متفاوت با سال گذشته است و تحریم ها کارایی خود را از دست داده است.
وی افزود: شرایط داخلی به گونه ای است که سرمایه بزرگ مردمی ابزاری شد تا ما بتوانیم بدون اتکا به سایر دولت ها مسائل را حل کرده و از مشکلات عبور کنیم.
واعظی تصریح کرد : برخی از کشورهای همسو با آمریکا و اسرائیل در منطقه در تحریم ها نیز هم اکنون به این نتیجه رسیده اند که آمریکا حامی کشورهای منطقه نیست و کشورهای منطقه باید منافع یکدیگر را تامین کنند.

نمایش اقتدار ایران در دستگیری سرشبکه ضدانقلاب آمدنیوز 

وی با قدردانی از اقدام شایسته سپاه پاسداران در دستگیری سر شبکه ضد انقلاب آمد نیوز گفت : اقتدار امنیتی ایران در روزهای اخیر به خوبی به نمایش گذاشته شد و دستگیری این فرد در خارج کشور صدای سرویس های امنیتی صهیونیستی را درآورده است که مشخص است از ابتدا ارتباطات و روابطی بین آنها وجود داشته است اما مهمتر از این موفقیت امنیتی ، پیامی برای دیگران است که به مردم خود خیانت می کنند و خیال می کنند در دامن کشورهای دیگر امنیت دارند.
واعظی با تاکید بر اطلاع و احاطه دولت بر مشکلات معیشتی مردم بخصوص گروه های کم درآمد هم گفت : بخشی از مردم به خصوص طبقه متوسط به پایین مشکل دارند و تلاش داریم برای حقوق بگیران، روستاییان و بخش محروم کشور، برنامه های ویژه حمایتی اجرا کنیم.
این مقام مسئول دفتر ریاست جمهوری به ثبات نسبی قیمت ارز نیز اشاره کرد و گفت  : قیمت ارز پایین آمده و ثبات پیدا کرده است و حالا باید به گونه ای برنامه ریزی شود که قیمت ها کاهش یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پذیرش نشدن صورتحساب غیرالکترونیکی از ابتدای دی‌ماه
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله شاهچراغی
پرورش شتر در فارسان
هوشنگ مرادی‌کرمانی از بیمارستان مرخص شد
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
پیام تسلیت رئیس مجلس خبرگان بمناسبت درگذشت آیت الله شاهچراغی
مراجعه والدین شاغل در انگلیس به خیریه‌ها برای دریافت غذای رایگان
سهم‌بندی ۴۱.۳ میلیارد دلار ارز وارداتی
جام جهانی اسکواش ۲۰۲۵ در هند؛ تلاش ایران برای برای کسب رده نهم
اجرای طرح کاشت (PDT) جو آبی در شهرستان شهرکرد
اسامی نهایی نامزد‌های انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک
«دستچین»، «روزی روزگاری آبادی»، و «تبهکار باهوش»، از قاب تلویزیون
ثبت پنجمین فوتی آنفلوآنزا در هرمزگان
تدابیری اتخاذ شود تا ساماندهی ناترازی انرژی به معیشت مردم آسیبی وارد نکند
۹۰ درصد آتش سوزی‌های جنگلی و مرتعی غیرطبیعی است
افتتاحیه نخستین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری
کاهش ۵۳ درصدی بارندگی‌ها در استان همدان نسبت به سال گذشته 
برداشت مازاد آب زیرزمینی به ۱۵ میلیارد مترمکعب رسید
ایمنی رانندگی در جاده‌های لغزنده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)