• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۹
بین الملل » غرب آسیا
رئیس مجلس لبنان

مقاومت تنها راه مقابله با رژیم صهیونیستی است

نبیه بری: آزادی امام موسی صدر از اهداف مقدس ماست

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون المیادین,رئیس مجلس لبنان مقاومت را تنها راه حل ایستادگی در برابر تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد ارتش، ملت و مقاومت معادله سه گانه‌ای است که از لبنان در مقابل این تجاوزگری‌ها محافظت می‌کند.
نبیه بری رئیس مجلس لبنان در مراسمی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر و دو تن از همراهان ایشان که در منطقه النبطیه در جنوب لبنان برگزار شد، گفت: مبارزه ما با اسرائیل مسیر همیشگی ماست و جنبش امل به این رژیم اجازه نمی‌دهد وجهه خود را بر علیه منافع ما بهبود بخشد. اسرائیل تلاش می‌کند حساب‌های خود را در منطقه از طریق لبنان تسویه کند. صرفا صدور بیانیه و محکوم کردن، تجاوزگری‌های اسرائیل را متوقف نمی‌کند بلکه نیرو‌های مقاومت تنها کسانی هستند که رمز این معادله را در اختیار دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نبیه بری در ادامه به هواداران جنبش امل گفت: از شما می‌خواهیم که آمادگی مطلق داشته باشد تا به دشمن بفهمانید که هر وجب از خاک لبنان مقاوم است. ارتش، ملت و مقاومت معادله سه گانه‌ای است که از لبنان محافظت می‌کند و لبنانی‌ها را در مقابله با طمع ورزی‌های اسرائیل متحد می‌کند.
رئیس مجلس لبنان تصریح کرد: جامعه لبنان پس از کسب پیروزی‌های میدانی با چالش خطرناکی مواجه است و این چالش، تلاش دشمن برای ضربه زدن به جامعه لبنان از داخل است. در این راستای من خواهان شکل گیری مقاومت اجتماعی برای حفظ ارزش‌ها و جامعه لبنان هستم. ما باید برای اجرای آنچه اخیرا در کاخ ریاست جمهوری مورد توافق قرار گرفت، حالت فوق العاده اقتصادی اعلام کنیم. همچنین ما باید توافقنامه طائف را به طور کامل اجرا کنیم، چرا که اجرای این توافقنامه ما را در آستانه تشکیل دولت مدنی بدون جنبه‌های فرقه گرایانه و غیر واقعی قرار می‌دهد.
نبیه بری تأکید کرد: فلسطین مسئله محوری و اصلی ما باقی خواهد ماند و بر این اساس، معامله قرن با وجود همه تشویق ها، تهدید‌ها و وعده و وعید‌ها برای اجرای آن، منجر به شکست خواهد بود.
وی با اشاره به تحولات یمن افزود: زبان مذاکره در مورد یمن بسیار سودمندتر از جنگ بی فایده علیه این کشور و ملت آن است. این جنگ با وجود علائم مثبتی که از سوی عربستان و امارات و ایران ارسال می‌شود، یمن را در معرض تقسیم قرار می‌دهد. من خواهان ایفای نقش عراق برای حل مسئله یمن هستم.
نبیه بری اظهار داشت: سوریه همچنان و با وجود کسب پیروزی‌های میدانی در معرض توطئه قرار دارد. آنچه در مورد ایجاد منطقه امن در مرز‌های شمالی سوریه و لبنان مطرح شده موضوعی است که به تحولات داخلی سوریه ارتباط دارد. ما در راستای آزادسازی کامل خاک سوریه و بازگشت همه فرزندان این کشور به وطن خود، همراه دولت سوریه هستیم.  
نبیه بری در ادامه گفت: ما به تلاش خود برای روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر و دو تن از همراهان ایشان ادامه می‌دهیم و هدفی جز آزادی آن‌ها نداریم، این هدف مقدس ماست و ما به آن پایبندی کامل داریم. شایعاتی را هم که این درباره منتشر می‌شود، نشنیده بگیرید، چرا که ما هیچ گونه سازشی با طرف لیبی مگر پس از روشن شدن این مسئله نداریم. ما از دولت لبنان می‌خواهیم تلاش‌های خود را برای تشویق مقام‌های لیبی به منظور همکاری جدی در خصوص روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر به کار گیرد.

وی افزود: ما مخالف محاصره و تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در چهل و یک سال گذشته هستیم، این تحریم‌ها فقط به دلیل موضع اصولی ایران در دفاع از فلسطین علیه این کشور وضع شده است و سایر مسائل همه بهانه هستند و ارزشی ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)