• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۸۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۴
بین الملل » تحلیلی

وزیر خارجه پاکستان: دولت هند ذهنیتی فاشیستی دارد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گفت: دولت هند ذهنیتی فاشیستی درباره کشمیر دارد.

قریشی درباره سفرش به چین گفت: ما تلاش کرده ایم که نظرات خود را به جامعه بین المللی منتقل کنیم.کمیته اتحاد ملی تصمیمات خود را پیش از حمایت کابینه گرفته است.بدیهی است که کمیته مشترک پارلمان هم از این موضوع حمایت کرده است.ما همچنین باید این موضوع را به شورای امنیت منتقل کنیم.ما در نخستین گام با متحدان خود مشورت می کنیم.برخی از آنها در کنار پاکستان با تمام قدرت حضور دارند.من با مقامات چین و از جمله نخست وزیر این کشور دیدارهایی داشتم.ما نظرات خود را به آنها اعلام کردیم.من از این سفر رضایت زیادی دارم.ما در این سفر نظرات خود را به اطلاع مقامات چین رساندیم و آنها نظرات ما را دریافت کردند.از نظر آنها اقدامات هند یکجانبه است.از نظر آنها اقدامات هند غیرقانونی است.آنها معتقدند که این موضوع باید بر اساس منشور سازمان ملل حل و فصل شود.آنها در شورای امنیت سازمان ملل از نظر و موضع ما حمایت کرده اند.آنها نگران صلح و امنیت در منطقه هستند.اقدامات هند صلح و امنیت منطقه را زیر سوال می برد.آنها نگران نقض حقوق بشر در کشمیر هستند.ما شاهد مقررات منع رفت و آمد هستیم.ما شاهد قطع تلفن و برق هستیم.اجازه ورود خبرنگاران به منطقه داده نمی شود.اخبار منتشر نمی شود.ما شاهد یک ابهام و نبود اطمینان هستیم.کمبود مواد غذایی وجود دارد.نبود دسترسی به امکانات درمانی و دارو وجود دارد.تصور نمی کنم که فردا در کشمیر عید باشد.درخواست من این است که هند مقررات منع رفت و آمد را لغو کند و به مسلمانان اجازه برگزاری نماز و انجام قربانی را بدهد.
وزیر خارجه پاکستان در ادامه درباره واکنش های بین المللی به اوضاع کشمیر و گزینه های دیپلماتیک برای حل و فصل وضع موجود گفت:به نظرم ما گزینه های زیادی در اختیار داریم.هند با رد درخواست پاکستان برای حل و فصل دو جانبه این موضوع از طریق مذاکرات دچار اشتباه محاسباتی شده است و به نظرم این تصمیم هند تاثیرات زیادی در وضع اداره کشمیر گذاشته است.به نظرم این فرصتی را در اختیار پاکستان گذاشته است تا این موضوع را به شورای امنیت سازمان ملل بکشاند.این موضوع از گذشته هم در صحن شورای امنیت مطرح شده است.ما نگران وضع موجود در امنیت منطقه جنوب آسیا هستیم.ما نگران نسل کشی در کشمیر هستیم.در حال حاضر این نسل کشی در کشمیر صورت می گیرد.ما در حال حاضر نمی دانیم در منطقه کشمیر اشغالی چه روی می دهد.مقررات منع رفت و آمد برای مدت چند ساعت لغو شد و ما شاهد حضور هزاران نفر از مردم در خیابانها بودیم.پاکستان به دقت اوضاع را زیر نظر دارد.جهان هم وضع موجود را زیر نظر دارد.بیانیه دبیر کل سازمان ملل بسیار متوازن و یک بیانیه بسیار درست است.او اعلام کرده است که این موضوع باید بر اساس منشور سازمان ملل و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل حل و فصل شود.به نظرم این بیانیه به جایی است.چین همیشه از ما حمایت کرده است.این مایه دلگرمی و تشویق ما است.عمران خان نخست وزیر با مقامات کشورهای مختلف در تماس بوده است.من با وزرای خارجه کشورهای مختلف در تماس بوده ام.من امروز صبح با وزیر خارجه کویت صحبت کردم.من همچنین با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صحبت کردم.او نگران اوضاع انسانی و نقض حقوق بشر در کشمیر بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)