• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
اسناد قتل و عام همچنان دور از دسترس؛

افشای مأموریت نهاد سری رژیم صهیونیستی

بخشی از یک نهاد امنیتی در رژیم اشغالگر در پی آن است تا اسناد کشتار فلسطینیان را مخفی نگه دارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی؛ بر اساس نتایج پژوهشی جدید در فلسطین اشغالی, بخشی از یک نهاد امنیتی در رژیم اشغالگر در پی آن است تا اسناد تاریخی متعلق به نقش این رژیم در کشتار و کوچاندن اجباری فلسطینیان در سال 1948 را مخفی نگه دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این پژوهش که نتیجه آن از طرف جمعیت عکیفوت و روزنامه هاآرتص منتشر شده است از اسنادی سخن می گوید که بخشی از آنها در یکی از پژوهش های جامع در اسرائیل استفاده شد اما در ادامه این پژوهش اجازه نشر نیافت و به بایگانی های محرمانه رژیم منتقل شد.
مخفی نگه داشتن این اسناد به صورت ویژه بر عهده تیمی امنیتی وابسته به یکی از سرویس های بسیار حساس وزارت امنیت (سازمان جاسوسی) اسرائیل است که ماموریت اصلی اش, پیگیری اسناد متعلق به برنامه هسته ای اسرائیل است. این ماموریت از بیش از ده سال قبل آغاز شد و هدف آن جستجو در آرشیوها در اسرائیل با هدف شناسایی اسناد تاریخی متعلق به دوران فاجعه (روز نکبت در سال 1948) است تا در ادامه برای مخفی نگهداشتن این اسناد و به دنبال آن پوشیده نگه داشتن نقش اسرائیل در کشتار فلسطینیان, ویرانی روستاها, تجاوز به زنان و کوچاندن ساکنان بادیه ها چاره اندیشی شود. حتی در میان اسناد مورد نظر, اسنادی مشاهده می شود که بخش نظارت بر نهادهای نظامی در اسرائیل با نشر آن موافقت کرده است.
لیئور یونه مدیر کل جمعیت عکیفوت در این باره می گوید: «به وجود بخشی محرمانه در داخل نهاد امنیتی پی بردیم که کارش جستجو در آرشیوهای مختلف است. این بخش به صورت غیر قانونی مانع از آن می شود تا مردم به برخی از اسناد دسترسی داشته باشند. بسیاری از این اسناد درباره درگیری های فلسطینی- اسرائیلی به ویژه کوچاندن فلسطینیان در سال 1948 است.»
بر اساس نتیجه پژوهشی که جمعیت عکیووت و روزنامه هاآرتص انجام داده اند, مسئول اصلی مخفی نگه داشتن این اسناد, کارکنان مالماب , سری ترین بخش وزارت امنیت اسرائیل هستند. مالماب ماموریت امنیت و حراست از وزارت دفاع (جنگ), صنایع نظامی و موسسات فعال در ساخت سلاح کشتار جمعی در اسرائیل را بر عهده دارد. این بخش تحت نظر مستقیم وزیر دفاع (جنگ) و نخست وزیر اداره می شود.
عوفر کاسیو عضو کنست می گوید: «اسرائیل خواستار نابودی شواهدی است که موجودیت دیگران را در این منطقه در قبل از شکل گیری اسرائیل اثبات می کند, یکی از باورها در میان بنیانگذاران صهیونیسم ملت بدون سرزمین و سرزمین بدون ملت است اما این باور دروغی بیش نیست و هدف از این دروغ نابودی گذشته این سرزمین است تا بتوانند داستان و روایت مورد نظر خود را تحمیل کنند و بر آینده مسلط شوند.»
یکی از اسنادی که در همین راستا مخفی مانده است فاش می سازد که در سال 1948 میلادی هفتاد درصد از فلسطینیانی که سرزمین خود را ترک کردند دلیل مهاجرتشان عملیات نظامی یهودیان بود, محتوای این سند با روایتی که اسرائیل در این زمینه دارد کاملا متفاوت است, آنچه اسرائیل در این زمینه ترویج می کند این است که فلسطینیان به صورت داوطلبانه و در پاسخ به فراخوان سیاستمداران عرب, سرزمین خود را ترک کردند.
یکی دیگر از اسناد می گوید دیوید بن گوریون اولین رئیس اسرائیل , پس از انتشار اخباری درباره موج بازگشت فلسطینیان از اردن, فرمان ویران سازی روستاهای فلسطینی را صادر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)