• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
کرمان » اجتماعی
سردار سلیمانی :

روحانیت شیعه تمایز طبقاتی با جامعه ندارد

فرمانده نیروی قدس سپاه : نه تنها امتیاز طبقاتی در روحانیت شیعه وجود ندارد، بلکه روحانیت مبلغ الغای طبقاتی است الّا به فضائل.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان سردار حاج قاسم سلیمانی در مراسم پاسداشت نیم قرن خدمت آیت الله سیدیحیی جعفری با اشاره به لزوم توجه جوانان به روحانیت و به ویژه روحانیت اسلام و تشیع  افزود: در همه ادیان عموما روحانیت وجود دارد و از جایگاه و طبقه ویژه و عموما این طبقه از یکسری امتیازات مالی و طبقاتی ویژه ای برخوردار است.

سردار سلیمانی با بیان اینکه یکسری از این امتیازات موروثی است، افزود: در نظام آل سعود و آل شیخ این تقسیم بندی را می بینیم که باید مرجعیت در وهابیت به یک طایفه تعلق داشته باشد اما جایی که تمایز وجود ندارد و استقلال در آن وجود دارد، روحانیت شیعه است.

فرمانده نیروی قدس سپاه  افزود: تفاوت بسیار اساسی بین روحانیت تشیع و جاهای دیگر وجود دارد و نه تنها امتیاز طبقاتی در روحانیت شیعه وجود ندارد، بلکه روحانیت مبلغ الغای طبقاتی است الّا به فضائل.

وی با تشکر از دست اندرکاران و میهمانان حاضر آیین پاسداشت آیت الله جعفری افزود: توجه به حضور و تعبد آیت‌الله جعفری و اقتدا به امام جمعه جدید بعد از خود در همان هفته اول پیام مهم اخلاقی بزرگی دارد.

وی با بیان اینکه از طرفی دیگر امام جمعه جدید استان کرمان امروز مراسم تجلیل از امام جمعه قبل را برگزار می‌کند که نشان از روح اخلاق در علما است گفت: این جلسه تجلیل از یک شخص نیست بلکه جلسه تجلیل از اسلام و قدرت اسلام در انسان‌سازی است.

سرلشکر سلیمانی افزود: تاریخ اسلام مملو از انسان‌های تاثیرگذار روحانی است که متاسفانه از بعضی از آنها غافل ماندیم اما به برکت انقلاب این افراد به جامعه شناسانده شدند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اضافه کرد: دوره چهل ساله انقلاب پیوسته گذشت، نظام ایران متفاوت از همه نظام‌های دنیا در استقلال و آزادی و استکبارستیزی است و دشمنان فراوانی از این جهات داریم. دشمنان دست از دشمنی بر‌نداشته و ‌هر سال‌ دشمنی جدیدی علیه کشور آغاز  می کنند.

سردار سلیمانی ادامه داد: انقلاب سنگ محک بزرگی برای پالایش اساسی انسان‌هاست. خیلی از کسانی که از اول پای کار انقلاب بودند از وسط راه باز ماندند.

وی با بیان اینکه در عملیات والفجر ۱۰ به یک شکافی رفتیم تا از چشم دشمن مخفی بمانیم افزود: در آنجا فکر کردم که این شکاف خیلی ماموریت‌های متعددی دارد و خداوند این دره را عبث ایجاد نکرده و یکی از این ماموریت‌ها این است که چند گردان نیروی مجاهد در داخل آن قرار بگیرند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه انقلاب دستاوردهای زیادی داشته اما در کنار تمام این دستاوردها بعضی چیزها خیلی مهم است یادآور شد: مرحوم مدرس وقتی به خواف تبعید شد هیچ ملاقات‌کننده‌ای نداشت و وی در خاطرات خود نقل کرده و انسان متعجب می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم دین را یاد بگیریم این خاطرات را بخوانیم و ببینیم چگونه دینداری را در غربت به جای می‌آورد افزود: امام آمد امثال مدرس را احیا کرد و امروز روز مجلس ما منتسب به مدرس است و این از برکت انقلاب است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)