• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۳۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
البرز » اجتماعی
آیت‌الله حسینی همدانی در دیدار با عوامل سریال گاندو:

صداقت، شاخصه گاندو

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه مهم‌ترین شاخصه گاندو صداقت آن است، گفت: به‌عنوان یک شهروند و امام یک اجتماع از شما تشکر می‌کنم و امیدوارم خداوند به شما توفیقات فراوان دهد.

صداقت، شاخصه گاندوبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، آیت‌الله حسینی همدانی در دیدار کارگردان، هنرمندان و عوامل تولید سریال گاندو ضمن تشکر و قدردانی از این کار هنری برجسته تأکید کرد: بنای بنده دفاع از ارزش‌هاست لذا چون برخی ناجوانمردانه هجمه وارد کردند لازم دیدم دفاع کنم.

وی بابیان اینکه گاندو یک کار خوب و ارزشی بود و عوامل نقش خود را به‌خوبی ایفا کردند، اضافه کرد: برخی به دلیل ارزشی بودن محتوای سریال در برابر این کارها می‌ایستند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز بابیان اینکه کار هنر یک کار همراه با خلقت است، افزود: هنر کار خدای تبارک‌وتعالی است چراکه همزاد با خلقت است.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه انواع هنر در قرآن کریم مشهود است به آیه ۱۶ سوره حجر اشاره کرد و افزود: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید «زَیَّنَّاها لِلنَّاظِرِینَ» بدان معنا که آن را براى بینندگان زینت دادیم که این آیه مربوط به هنرهای بصری است.

وی بابیان اینکه فضیلت حضرت داوود (علیه‌السلام) آواز خواندن است، گفت: فضیلت پیامبران هرگز حرام نیست اما نحوه ی اجرا و نوع آن بسیار مهم است.

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه جلوه‌های هنر در قرآن کریم بسیار است، اضافه کرد: خداوند متعال هرگاه خواسته مطلب بسیار مهم و دقیقی را به انسان آموزش دهد از زبان هنر به‌خصوص هنر نمایش استفاده کرده است.

آیت‌الله حسینی همدانی یکی از مصادیق هنر نمایش در قرآن را آموزش معاد با استفاده از هنر تئاتر برشمرد و گفت: داستان زنده شدن چهار پرنده‌، که به امر خداوند متعال و به دست حضرت ابراهیم (ع) زنده شدند یکی از مصادیق هنر نمایش برای آموزش معاد است که پس از مرگ بدن‌های انسان متلاشی می‌شود و در روز قیامت به اذن خداوند متعال یک‌به‌یک حاضر می‌شویم.

وی بابیان اینکه معاد بحث بسیار عمیقی است، افزود: بیش از یک‌ششم قرآن کریم به بحث معاد اختصاص دارد اما برخلاف سایر موضوعات متأسفانه به‌صورت دقیق و کامل روی آن کار نشده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به آیه ۳۱ سوره مائده که می‌فرماید «فَبَعَثَ اللَّهُ غُرَابًا یَبْحَثُ فِی الْأَرْضِ» گفت: خداوند با استفاده از هنر نمایش به انسان چگونگی دفن مردگان را آموزش می‌دهد.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه بسیاری از معارف بلند دینی و ارزش‌های عمیق الهی را می‌توان در قالب نمایش به مردم آموزش داد، اضافه کرد: قرآن به این‌گونه آموزش توصیه کرده اما متأسفانه در طول تاریخ با این موضوع سکولار برخورد شده است.

وی بابیان اینکه سکولار دین را از هر چیز ضروری، لازم ، ارزشمند و اساسی جدا می‌داند، افزود: سکولار مسائل ضروری مثل سیاسیات، اجتماعیات و امثال‌ذلک را از دین جدا می‌داند و دین را به‌عنوان یک مسئله شخصی تلقی می‌کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه دین برای مسئله هنر برنامه دارد، گفت: دین برای مسئله هنر همانند مسائل اصلی و اساسی جامعه برنامه و نظر دارد.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به نامهربانی‌های صورت گرفته به مسئله هنر، اضافه کرد: این نامهربانی از عدم پرداخت و تدوین صحیح نشئت‌گرفته و باید مانند خیلی از موضوعات دیگر با آن به‌صورت علمی برخورد می‌شد.

وی در ادامه افزود: این عدم تبیین کامل سبب وجود مقداری کمبود شده که هم‌اکنون مورد سو استفاده برخی نیز قرار می‌گیرد.

نماینده مقام معظم رهبری در استان البرز گفت: سکولار با ورود هنر در یک مسئله اساسی و واقعی جامعه یا یک مسئله سیاسی یا فرهنگی خاص مخالف است و به آن هجمه وارد می‌کند.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه افزود: سکولار با آگاهی بخشی از طریق زبان هنر مخالف است.

وی با تأکید بر اینکه گاندو به‌خوبی از ابزار هنر برای بیان حقایق استفاده کرد، اظهار داشت: باید کسانی که تریبون دارند در مقام دفاع از ارزش‌ها وارد شوند اما بعضی‌اوقات افراد اصل موضوع را تشخیص نمی‌دهند و سکوت می‌کنند و برخی هم به دلیل منفعت‌طلبی سکوت می‌کنند که جهات مختلفی دارد اما تا آنجایی که توان هست باید اقدام داشت و قیام کرد.

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه گاندو جلوه‌های هنری را خوب استفاده کرد و مطالب را به‌خوبی عرضه داشت، تأکید کرد: خناثان و دشمنان در همه‌ی عرصه‌ها بودند اما باید مستحکم‌تر کار پیش برد لذا ازآنجایی‌که گاندو کار دغدغه مندی بود مورد برخی هجمه‌ها قرار گرفت.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه هنرمند را مظهر خالقیت خدا می‌دانیم، افزود: خداوند متعال نوآوری دارد و اگر هنرمند نوآوری نداشته باشد هنرمند نیست لذا باید دائم ذهنتان خلاقیت جدید داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه هنرمندی که سیاسی نباشد هنرمند نیست، گفت: منظور از سیاست به معنای صحیح کلمه است نه سیاسی‌کاری که بعضی از اشخاص دارند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در پایان بابیان اینکه مهم‌ترین شاخصه گاندو صداقت آن است، افزود: به‌عنوان یک شهروند و به یک امام یک اجتماع از شما تشکر می‌کنم و امیدوارم خداوند به شما توفیقات فراوان دهد.

گفتنی است در پایان این مراسم هدایایی به‌رسم یادبود از طرف نماینده ولی‌فقیه در استان به عوامل این سریال اهدا گردید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دکتر پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
دیدار رئیس رسانه ملی با رهبر شیعیان بحرین در قم
پیشرفت ۸۰ درصدی مقاوم‌سازی مسکن در ماهنشان
دیدار و تجلیل رئیس رسانه ملی از خانواده معزز شهید شاکری
دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید تکلو
هم‌افزایی حوزه و رسانه برای تولید آثار فاخر دینی / رسانه ملی در حوادث یک سال اخیر مدال افتخار گرفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ دی ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۲۱۷ هزار تخلف سرعت و اضافه‌بار در جاده های استان زنجان
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
صبح و‌نشاط بجنوردی ها در آستانه روز پدر
سیره علوی، چراغ راه خدمت‌گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی
آغاز مراسم معنوی اعتکاف در مساجد و مصلی کیش
نماد «فاتح خیبر» در میدان امام خمینی (ره) پایتخت رونمایی می‌شود
بارش برف در جاده کرج‌کندوان
بازگشایی محور گله‌بادوش شهرستان الیگودرز
درگیری مسلحانه مرزداران سراوان با گروهک تروریستی
پیش بینی بارش برف در ارتفاعات سمنان
خدمت‌رسانی موکب بنت الحسین به زائران سردار دل‌ها در مسیر گلزار شهدا
دستگیری اخلال‌گران شوشتر و کشف یک قبضه کلت کمری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
تشییع پیکر بسیجی شهید «امیرحسام خدایاری فرد» در کوهدشت
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
پیام همسر شهید مجیدی‌مهر به رهبر معظم انقلاب
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
افزایش بودجه زیرساخت‌های گردشگری از ۲.۵ به ۴۸ همت
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)