• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۸۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
رئیس سازمان حج و زیارت؛

ورود بیش از 30 هزار حاجی ایرانی به سرزمین وحی

علیرضا رشیدیان : تاکنون بیش از 30 هزار و هشتصد زائر ایرانی وارد عربستان شده اند که بیش از 18 هزار نفر آنها در مکه مکرمه استقرار یافته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مدينه منوره؛ رئیس سازمان حج و زیارت از ورود بیش از 30 هزار حاجی ایرانی به سرزمین وحی تا ظهر پنجشنبه خبر داد.
علیرضا رشیدیان درباره وضعیت اعزام حجاج ایرانی به سرزمین وحی گفت : تاکنون بیش از 30 هزار و هشتصد زائر ایرانی وارد عربستان شده اند که بیش از 9 هزار نفر انها در شهر مدینه منوره و بیش از 18 هزار نفر نیز در مکه مکرمه استقرار یافته اند.
وی با اشاره به نقص فنی بوجود امده برای یکی از هواپیماها در فرودگاه ساری که قرار بود گروهی از حجاج را به عربستان منتقل کند خاطر نشان کرد که با تلاش های متخصصان سازمان هواپیمایی با وجود تحریم های ظالمانه ، نقص این هواپیما به سرعت برطرف شد و روز پنجشنبه وارد عربستان شد.
رشیدیان تصریح کرد که متوسط تاخیر پرواز های حجاج ایرانی تا به امروز حدود 21 دقیقه است که رقم بسیار پایینی است.همچنین تاکنون هیچ گونه حادثه ای برای حجاج ایرانی رخ نداده است .
رئیس سازمان حج و زیارت درباره برنامه ادامه ورود حجاج ایرانی گفت: ورود حجاج ایرانی به عربستان تا نیمه مرداد ماه ادامه خواهد یافت .همچنین پرواز های بازگشت حجاج به ایران براساس برنامه پروازی تهیه شده توسط دولت عربستان از 16 ذی حجه اغاز و تا 8 محرم الحرام ادامه خواهد یافت.
وی افزود درصورتیکه بتوانیم موافقت عربستان برای شرکت تعداد بیشتری از هواپیماهای کشورمان برای انتقال حجاج به کشورمان را به دست بیاوریم دوره زمانی انتقال تمامی حجاج ایرانی به کشور کوتاه تر خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
برگزاری مراسم پرفیض دعای ندبه در سرزمین وحی
­دومین مراسم پرفیض دعای ندبه زائران ایرانی در جوار حرم مطهر پیامبر اسلام (ص) و ائمه بقیع (علیهم السلام) صبح امروز با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد.
این مراسم نورانی و باشکوه که با حضور زائران ایرانی و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در هتل موفنبیک مدینه برگزار شد، حال و هوای معنوی ویژه ای داشت و زائران کشورمان از شهرهای مختلف با نوای مداح اهل بیت حاج علی فراهانی دعای ندبه را در شهر پیامبر(ص) زمزمه کردند.
زائران بارگاه شریف نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه مظلوم بقیع (علیهم السلام) همچنین برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الامر و الزمان (عج) دعا و برآورده شدن حاجات و سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری را از خداوند منان خواستار شدند.
زائران همچنین در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین نواب از تسهیلات و خدمت رسانی دست اندرکاران حج به ضیوف الرحمان، تشکر کردند.نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با پدر محمد امین کریمیان روحانی شهید مدافع حرم ،که از بابلسر به سرزمین وحی مشرف شده ، عزت و کرامت ایران درمنطقه را مرهون رشادت و جان فشانی های این شهدا دانست.
شایان ذکر است جمعی از زائران حاضر در دعای ندبه امشب در مسجد شجره محرم می شوند و مدینه را برای انجام مناسک حج در مکه مکرمه، ترک خواهند کرد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)