• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۷۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
کیش » ورزشی
جزیره کیش؛

برگزاری مسابقات غواصی ارتش‌های جهان

مسابقات غواصی ارتش‌های جهان ۱۳ مرداد در جزیره کیش برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقات غواصی ارتش‌های جهانبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست با معاون پژوهش و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح و جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش گفت: میزبانی از این مسابقات یک حركت ملی است، باید مقدمات برگزاری شایسته آن با دقت کامل آماده شود.
غلامحسين مظفري با اشاره به اينكه جزیره کیش در طول برگزاری این مسابقات ویترین کشور است، گفت: با برنامه ریزی اصولی و دقیق مي توانيم به گونه ای عمل کنیم که کیش در نظر شرکت کنندگان خارجی این رقابت ها نمونه موفقی از یک شهر پیشرفته باشد.
وی با اشاره به مزیتهای متعدد جزیره کیش از جمله فرهنگ بالای شهروندی، نبود ترافیک، پاکیزگی و نظم شهری، هوای تمیز و دریای زیبا، برای میزبانی از رویدادهای ورزشی بین المللی گفت: برگزاری مسابقات غواصی ارتش های جهان یک رویداد ارزشمند در جزیره کیش است و برای گردشگران این فرصت را فراهم می کند تا ضمن سفر به کیش تماشگر بخش های مختلف یک مسابقه بزرگ بین المللی هم باشند.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر لزوم کار تیمی برای برگزاری شایسته این رویداد بین المللی اظهار داشت: رعایت استانداردهای لازم برای ارتقاء کیفیت برگزاری مسابقات غواصی ارتش های جهان در کیش ضروری است.
مظفری افزود: پخش این مسابقات از رسانه ملی و شبکه های رسانه ای خارجی در معرفی جزیره کیش در سطح ملی و بین المللی بسیار موثر است.
امیر سرتیپ باقری، معاون پژوهش و آموزش ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست با بیان اینکه روسیه مبتکر برگزاری این مسابقات بوده و تاکنون دو دوره از این رقابت ها هم در ایران برگزار شده استف افزود: مسابقات امسال در دو رشته غواصی و عملیات زیر دریایی در کیش برگزار خواهد شد که با استقبال خوب شرکت کنندگان رو به رو شده است. رقابت ها در بقیه رشته ها نیز در روسیه برگزار می شود.
وی با اعلام اینکه از 7 کشور در مسابقات جزیره کیش حضور خواهند داشت گفت: نمایندگان تیم های شرکت کننده که برای بررسی شرایط برگزاری مسابقات به این جزیره سفرکرده بودند از جزیره کیش با عنوان بهشت گمشده و مقصد مطلوب گردشگری خانواده ها یاد کردند.
امیر دریادار سلیم پناه جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش نیز با اعلام اینکه این مسابقات 13 مرداد آغاز می شود اظهار داشت: حضور در این رقابتها برای معرفی توانمندی تیم نیروهای مسلح کشورمان به عنوان تیم ملی فرصت ارزشمندی است. با اینکه این امکان را هم فراهم می کند تا جزیره کیش در طول 20 روز برگزاری مسابقات در رسانه های داخلی و خارجی معرفی شود.
وی با تشکر از همراهی و حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش و موسسه ورزش برای فراهم کردن مقدمات برگزاری این مسابقات افزود: روسیه برای پوشش رسانه ای این مسابقات در جزیره کیش را بر عهده دارد که از رسانه های مختلف جهان پخش خواهد شد و چین نیز علاقمندی خود را برای پوشش رسانه ای این رویداد اعلام کرده است که این فعالیت قطعا موجب معرفی جزیره کیش به جهانیان خواهد شد.
همچنین اعضای جلسه به همراه خانزادی معاون عمرانی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش از محل برگزاری مسابقات در کیش بازدید و هماهنگی های لازم جهت برگزاری مطلوب میان سازمان منطقه آزاد و کمیته برگزار کننده مسابقات غواصی و عملیات دریایی ارتش های شرکت کننده در مسابقات به عمل آمد.
بیش از ۴۰ داور مسئولیت قضاوت این مسابقات را بر عهده دارند و ۲۰۰ تن از عوامل پشتیبانی نیروهای مسلح، نیز در برگزاری این مسابقات مشارکت می کنند.
اولین دوره این مسابقات پارسال به میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نوشهر برگزار شد و تیم ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش غواصی عمق مقام اول را کسب کرد و در مجموع به مقام پنجمی جهان دست یافت.
در پایان با توجه به میزبانی خوب ایران و ظرفیت های جزیره کیش، این منطقه آزاد به عنوان میزبان برگزاری دومین دوره مسابقات غواصی ارتش های جهان معرفی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)