• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۳۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

مذاکره با آمریکا و اروپا فرصت سوزی و نیرنگی تازه

امام جمعه دهدشت گفت: پیش کشیدن بحث مذاکره نیرنگ تازه اروپا و آمریکا برای گرفتن فرصت از ایران است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛امام جمعه دهدشت در خطبه‌های نماز امروز ایننماز جمعه دهدشت شهر با اشاره به اجرای گام دوم در کاهش تعهدات ایران در مسئله برجام و هسته ای گفت: در برجام گفته شده که اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد ایران این حق را دارد که برگردد و همه طرفین از جمله اروپاییان و آمریکا آن را امضا کرده اند.
حجت‌الاسلام سید نصیر حسینی افزود: آمریکا به صورت یک طرفه از برجام خارج شد و اروپاییان نیز به تعهدات خود عمل نکردند و الان که ایران می خواهد در کاهش تعهدات خود گام بردارد می گویند ایران حق ندارد این کار را انجام دهد که این خود یعنی زورگویی و قلدری و اینکه در نگاه آمریکا و اروپا اخلاق و قانون جایگاهی ندارد.
وی با بیان اینکه مسئولان باید دقت کنند فریب آمریکا و اروپا را نخورند، تاکید کرد: آمریکا با حیله ونیرنگ بحث مذاکره را پیش کشیده ،آنها دارند با ما بازی می کنند و می خواهند فرصت را از دست ما بگیرند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه شیخ مجاهد و انقلابی زکزاکی امروز در زندان جنایتکاران گرفتار است، ادامه داد: این روحانی مبارز میلیون ها آفریقایی را با مکتب اهل بیت(ع) آشنا کرده و پیوند زد.
وی با اشاره به تلاش مبارزاتی شیخ زکزاکی افزود: در سال 1394 در حالی که مردم نیجریه برای عزاداری شهادت امام رضا(ع) آماده می شدند به دستور آمریکا، انگلیس و صهیونیست ها مورد حمله ارتش این کشور قرار گرفتند و صدها شهید و زخمی دادند و سه نفر از فرزندان شیخ زکزاکی را در جلویش به شهادت رساندند.
امام جمعه دهدشت ادامه داد: سازمان کنفرانس اسلامی و مجامع بین المللی باید به این امر ورود پیدا کنند و این شیخ بزرگوار را از دست این جنایتکاران نجات دهند.
وی به 21 تیر مصادف با قیام مسجد گوهر شاد مشهد علیه کشف حجاب در سال 1314 اشاره و عنوان کرد: در زمان پهلوی خبیث اول و برگرفته از فرهنگ انگلیس و غرب دستور کشف حجاب صادر شد و اگر زنی با حجاب و چادر در خیابان رفت و آمد داشت مورد تعقیب قرار می گرفت و به همین دلیل مردم مومن و متدین در مخالفت با کشف حجاب در کنار مرقد امام رضا(ع) تجمع کردند و حکومت پهلوی آنها را به گلوله بست و نزدیک به یک هزار و 400 نفر از آنها به شهادت رسیدند.
وی افزود: امروز که جامعه ما گرفتار این بدحجابی و ولنگاری شده نتیجه همان حرکت جنایتکارانه پهلوی اول در کشف حجاب است.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به وضعیت نامناسب اجاره خانه ها در سطح شهر دهدشت، گفت: بنگاه های معاملاتی، صاحب خانه ها و دستگاه های نظارتی به افزایش قیمت اجاره خانه ها توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: صاحب خانه ها نیز توجه داشته باشند و تا جایی که می توانند اجاره ها را کم کنند و به اجاره نشین ها فشار نیاورند و مشاوران املاک نیز قیمت ها را بالا نبرند. 
امام جمعه دهدشت خطاب به مسئولان گفت: زمین های بسیجیان را آزاد کنند تا ساخت و ساز شکل بگیرد، اگر وضعیت این زمین ها مشخص و ساخت و ساز در آنها آغاز شود به طور قطع وضعیت اجاره ها تغییر می کند.
وی علت برخی از گرانی اجاره ها را در شهر دهدشت کمبود ساخت و ساز دانست و افزود: با توجه به اینکه در این چند سال مهاجرت از شهر دهدشت کم شده و برخی نیز برگشته اند و اگر ساخت و ساز مسکن انجام نشود در آینده با کمبود مسکن مواجه می شویم.
وی با بیان اینکه مسئولان باید انقلابی عمل کنند و تکمیل مسکن مهر شهر دهدشت را با جدیت پیگیری کنند، بیان کرد: اگر این زمین ها آزاد شوند علاوه بر ایجاد مسکن جدید در شهر زمینه اشتغال جوانان نیز فراهم می شود.
امام جمعه دهدشت با بیان اینکه چهارشنبه 26 تیرماه مصادف است با سالروز تاسیس شورای نگهبان قانون اساسی که یکی از ارکان انقلابی نظام جمهوری اسلامی است گفت: این شورا برای حفاظت و حراست از قانون اساسی و شریعت اسلام ایجاد شده تا بر خلاف شریعت اسلام قانونی تصویب نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)